Greenpois0n RC5 για Windows
Δημοσίευση 09/02/2011 - 10:54
Ad
Δημοσίευση 09/02/2011 - 10:56
χιχιιχιιχιχιιχ
ναι το θεωρω λιγο ακομψο μωρε κωστα.
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:00
καλημερα Κωστή. πως πας με το νεο σου καλουδι? μαθαινεις μαθαινεις?
χιχιιχιιχιχιιχ
ναι το θεωρω λιγο ακομψο μωρε κωστα.
εχω λολανει ασε....αλα ρε φιλαρακι τι να πω καποια πραγματα δεν μαρεσουν γιατι πρεπει να κατεβασω προγραμμα για να πεξει σταθμο...e-radio.gr....η για το msn...?αλλα η οθονη του τα σπαει...
σορυ για το offtopic....
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 09/02/2011 - 11:40
Δημοσίευση 09/02/2011 - 14:01
ο saurik αναφερει πως θα λυθει αμεσα το προβλημα..λιγο υπομονη..Εκανα jb σε 3 gs και στο cydia μολις του δινω να κανει upgrade μου βγαζει size mismatch τι πρεπει να κανω;Απο χωρο εχει 8G ελευθερα;;;
Δημοσίευση 09/02/2011 - 14:44
unable to find gBdevList
Unable to find fs_mount
Unable to find fs_unmount
unable to find fs_load_file
Greenpoison initialized
στην αρχή του jailbreak αλλά προχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα!
Όλα κανονικότατα!
Λέτε να έχει πάει κάτι στραβά ? Όλα δείχνουν οκ πέρασα ρεπο,προγραμματάκια κλπ κλπ..
Δημοσίευση 09/02/2011 - 14:49
οχι φιλε μια χαρα εισαι..Εμένα παίδες μου έβγαλε τα παρακάτω
unable to find gBdevList
Unable to find fs_mount
Greenpoison initialized
στην αρχή του jailbreak αλλά προχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα!
Όλα κανονικότατα!
Λέτε να έχει πάει κάτι στραβά ? Όλα δείχνουν οκ πέρασα ρεπο,προγραμματάκια κλπ κλπ..
Δημοσίευση 09/02/2011 - 14:57
Δημοσίευση 09/02/2011 - 14:59
τι λαθος φιλε μου?Όλους αυτό βγάζει φίλε και δεν έχει ακουστεί ότι υπήρξε κάτι λάθος με αυτό. και μένα αυτό μου έδειξε και όλα οκ εκτός απο ένα μικρολαθάκι που έχει η 4.2.1 με gp
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:03
molis ekana oti zhtaei to greenpoison alla mou esveise entelws to iphone k den anoigei pali k h mpara pou grafei waiting for DFU den mou kanei tpt??
ti kanw se auth thn periptwsh?
SOS giati den exw thlefono twra....
P L E A S E!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:03
πρωτα βγάζει αυτες τις 5 γραμμές
unable to find gBdevList
Unable to find fs_mount
Greenpoison initialized.
και μετά από 5-8 δευτερόλεπτα συνεχίζει και περνάει τα πακέτα του jailbreak και τελειώνει με επανεκκίνηση της συσκευής.
Εαν σε κάποιον δεν συνεχίσει μετα απο αυτες τις 5 γραμμές ξαναπροσπαθεί από την αρχή κατεβάζοντας το Greenpoison.exe πάλι με Firefox και το τρέχει σαν διαχειριστής.
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:09
καταρχην γραφεις ελληνικα γτ ειναι κανονας..κατα δευτερον καλως ηρθες..κατα τριτον..πες μου λιγο πιο αναλυτικα τι τηλεφωνο εχχεις..που ακριβως κολλησες..τι εκανες απο αυτα που αναφερονται στο πρωτο ποστkalispera paides...
molis ekana oti zhtaei to greenpoison alla mou esveise entelws to iphone k den anoigei pali k h mpara pou grafei waiting for DFU den mou kanei tpt??
ti kanw se auth thn periptwsh?
SOS giati den exw thlefono twra....
P L E A S E!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:11
ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙφιλε μου αυτο που αναφερεις εινια λανθασμενο κατα την αποψη μου..θα ζητησω να αφαρεθει το συγκεκριμενο ποστ..για τον απλο λογω οτι δεν ισχυει..ηδη απο κατω χρηστης ανεφερε οτι το καταφερε κομπλε..για να μην υπαρξουν παρανοησεις..και καποιος αποθαρρυνεται αν του βγαλει κανα τετοιο μνμ και σταματησει το jb προτεινω να αφαιρεθει..αν εχει καποιος διαφορετικη γνωμη ας το πει(αλλιως ας σωπασει για παντα )
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΩ
ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
και μετά από 5-8 δευτερόλεπτα συνεχίζει και περνάει τα πακέτα του jailbreak και τελειώνει με επανεκκίνηση της συσκευής.
Εαν σε κάποιον δεν συνεχίσει μετα απο αυτες τις 5 γραμμές ξαναπροσπαθεί από την αρχή κατεβάζοντας το Greenpoison.exe πάλι με Firefox και το τρέχει σαν διαχειριστής.
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:15
sorry για τα γραμματα δεν το ηξερα....
λοιπον...
εγκατεστισα το greenpoison..
το ανοιξα κ δεν μου ανοιξε το itunes για να το κλεισω μετα οπως γραφει στισ οδιγιες..
ανοιγω το προγραμμα κ παταω ακριβως αυτα που ζηταει...
το κινητο εσβησε κ τωρα δεν ανοιγει παλι..κ δεν μου εγραψε τιποτα στην οθονη...
η συσκευη μου ειναι 3g 16GB με ios 4.2.1...
αυτα...
δεν μου εχει κανει κατι απ τη στιγμη που εκανα ολα αυτα....
sorry κ παλι για τα greenglish μου...
Δημοσίευση 09/02/2011 - 15:16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες