iPhone nano στα $200 (;)
Δημοσίευση 11/02/2011 - 13:42
Το συγκεκριμένο project είναι άκρως μυστικό και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη πρωτότυπες τέτοιες συσκευές που δοκιμάζονται. Στόχος είναι να μειωθεί το κόστος κατασκευής ώστε να τιμολογηθεί με μια ανώτατη τιμή στα $200 χωρίς συμβόλαιο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να ανακάμψει την άνοδο των φθηνών Android και να κυνηγήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
Μια τέτοια συσκευή ίσως παρουσιαστεί στα μέσα της χρονιάς (WWDC μαζί με το iPhone 5?) αλλά το project μπορεί να μην δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, κάτι σύνηθες για πολλά projects στην Apple. H πρωτότυπη συσκευή ήταν περίπου 1/3 μικρότερη από το iPhone 4 και δεν είχε το "Home Button" και χρησιμοποιούσε υλικά που υπάρχουν στο iPhone 4 έτσι ώστε να μπορούν να κοστολογηθούν χαμηλότερα όταν το iPhone 5 χρησιμοποιήσει καλύτερης ποιότητας υλικά.
Επίσης, η Apple εργάζεται πάνω στην κατασκευή μιας dual-mode συσκευής που θα είναι συμβατή με τις δύο μεγαλύτερες τεχνολογίες δικτύων στον πλανήτη, GSM και CDMA. Αυτό, βέβαια, είναι σχεδόν σίγουρο μιας και ήδη το CDMA iPhone 4 της Verizon διαθέτει το αντίστοιχο τσιπάκι. Αυτό που αναφέρουν, όμως, οι πληροφορίες αφορά και μια τεχνολογία παγκόσμιας SIM που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τον πάροχο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν SIM κάρτες. Mε αυτόν τον τρόπο εξαλείφεται η ανάγκη και το κόστος διανομής εκατομμυρίων καρτών SIM.
Ένα φθηνό iPhone θα βοηθούσε την Apple και σε άλλες αγορές, όπως αυτές της Κίνας και της Ινδίας όπου οι καταναλωτές προτιμούν συσκευές χωρίς μακροχρόνια συμβόλαια.
Θεωρούμε ότι το iPhone (και το iPad) αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ενταχθεί σε μια "οικογένεια" συσκευών, όπως το iPod. Δηλαδή, ένα iPhone nano δεν είναι και τόσο παράξενο να υλοποιηθεί αλλά τώρα με το Verizon iPhone 4 δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί ακόμα η Apple αφού ακόμα οδηγεί την κούρσα.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 11/02/2011 - 13:50
Δημοσίευση 11/02/2011 - 13:52
H πρωτότυπη συσκευή ήταν περίπου 1/3 μικρότερη από το iPhone 4 και δεν είχε το "Home Button" και χρησιμοποιούσε υλικά που υπάρχουν στο iPhone 4 έτσι ώστε να μπορούν να κοστολογηθούν χαμηλότερα όταν το iPhone 5 χρησιμοποιήσει καλύτερης ποιότητας υλικά.
Ίσως αυτό εξηγεί και το 5-finger pinch gesture που είχε αναφερθεί για το iPad.... iPhone Hellas Link
Δημοσίευση 11/02/2011 - 15:07
Τελευταία επεξεργασία από: tommyg99hhh, 11/02/2011 - 15:15
Δημοσίευση 11/02/2011 - 15:15
Δημοσίευση 11/02/2011 - 16:59
Σιγουρα θα βοηθηθει η apple, θα εχεις μεγαλυτερο κομματι αγορας, περισσοτερο κοσμο στο itunes-appstore κλπ...
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:04
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:08
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:09
α ναι και εμενα ενας φιλος αγορασε ενα τετοιο απο κατι μελαμψους κυριους στην ομονοια...ρε παιδεια αφου ειχε βγει ενα Iphone Mini!νομιζω οταν κυκλοφορουσε το 3g!γτ μια φιλι μου το ειχε παρει και το επιασα στα χερια μου!απο ελλαδα το πηρε!
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:14
http://www.google.gr...=1t:429,r:3,s:0
το βρικα!
iphone nano!
Τελευταία επεξεργασία από: karpoutzidid, 11/02/2011 - 17:17
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:27
φίλε μην το πάρεις προσωπικά!μπα παιδεια δεν παιζει φαση!ηταν με αιτερικο συνβολεω στην voda!να τυχη να παω κατα εκει θα παιχτουν και φωτο για το γνησιο στης καταστασης!εκτος απο αυτο εγω ο ιδειος το εκανα jailbrake!
το βρικα!
iphone nano!
αλλά αν δεν δω original φωτο δεν το πιστευω
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:29
εστειλα mail στην γκομενα που το εχει να μου τραβηκσει κανα 2-3(φωτο)!και ειμαι στο περημενεφίλε μην το πάρεις προσωπικά!
αλλά αν δεν δω original φωτο δεν το πιστευω
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:43
Αφου το συγκεκριμενο project ειναι άκρως μυστικό τοτε πως διέρευσε?
Μωρε θα μας τρελλάνουν τελείως?
ειναι μυστικο σαν το iphone 4 που το ξεχασε και καλα υπαλληλος της apple σε μπυραρια....
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/02/2011 - 17:50
μπα παιδεια δεν παιζει φαση!ηταν με αιτερικο συνβολεω στην voda!να τυχη να παω κατα εκει θα παιχτουν και φωτο για το γνησιο στης καταστασης!εκτος απο αυτο εγω ο ιδειος το εκανα jailbrake!
το βρικα!
iphone nano!
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα φιλε μου ειναι 100% μουφα, το κινητο που πηρε η φλη σου αποκλειεται να ειναι επισημο μοντελο της apple, δεν κυκλοφορησε ποτε mini iphone στο παρελθον.
Κατι τετοια iphone mini πουλαει o ζερβουδακης και μαλιστα πανακριβα, με τηλεοραση και δυο σιμ.
Το πιο περιεργο ειναι το πως καταφερες να το κανεις jailbreak
Δημοσίευση 12/02/2011 - 01:56
Αναμένουμε λοιπόνεστειλα mail στην γκομενα που το εχει να μου τραβηκσει κανα 2-3(φωτο)!και ειμαι στο περημενε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες