iPhone nano στα $200 (;)
Δημοσίευση 12/02/2011 - 02:21
Μάλλον μπερδεύτηκες φίλε μου.. Είναι δυνατόν μια εταιρεία να πουλάει κρυφά ένα προϊόν? Πόσο μάλλον μια εταιρεία σαν την apple που πάντα κάνει promotion events οπου παρουσιάζει τα προϊόντα της..
Για κινέζικο το κόβω..
Ad
Δημοσίευση 12/02/2011 - 16:41
αυτό ακριβώς! αλλά είπα να κανουμε λίγη πλάκαΚυκλοφόρησε iphone nano μαζί με το 3GS και δέν διαφημίστηκε ποτέ ενώ αγοράστηκε απο πολύ μικρό κοινό..
Μάλλον μπερδεύτηκες φίλε μου.. Είναι δυνατόν μια εταιρεία να πουλάει κρυφά ένα προϊόν? Πόσο μάλλον μια εταιρεία σαν την apple που πάντα κάνει promotion events οπου παρουσιάζει τα προϊόντα της..
Για κινέζικο το κόβω..
πάντως λεει ο φίλος ότι το έκανε και jailbreak... περιμένουμε λοιπόν να μας δείξει φωτογραφίες!
Δημοσίευση 12/02/2011 - 17:01
Παντως αν εβγαινε οντως κατι σε mini version θα ενδιεφεραι πιο πολυ τυπους οπως η αδερφη μου που νοιαζεται για την "cute" εμφανιση παρα για τισ δυνατοτητες τησ συσκευης .
Δημοσίευση 12/02/2011 - 23:37
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα με ενδιέφερε αλλά ξέρω πολλούς φίλους που θα αγόραζαν άνετα ένα φτηνό και μικρό iphone .
Σε κουβεντούλες που έχω κάνει κατά καιρούς πολλοί μου είπαν ότι αν δεν ήταν τόσο "τσιμπημένο" και μπορούσαν να το "χουφτώσουν" πιο άνετα με το ένα χέρι ...... θα το σκεφτόταν σοβαρά ως αγορά .
Όσο για την χιουμοριστική φώτο με τα τρία iphone , το ένα μικρότερο από το άλλο ........... βρίσκω την ιδέα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !
Δημοσίευση 12/02/2011 - 23:51
Να δούμε τι φωτογραφίες θα ανεβάσει! Χαχαχαχα είμαι περίεργος τι θα δούμε! Μου αρέσει που το παιδί το έκανε και jb.αυτό ακριβώς! αλλά είπα να κανουμε λίγη πλάκα
πάντως λεει ο φίλος ότι το έκανε και jailbreak... περιμένουμε λοιπόν να μας δείξει φωτογραφίες!
Για αυτο stay tuned...
Δημοσίευση 13/02/2011 - 20:09
Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple εργάζεται πάνω στην κατασκευή μιας νέας σειράς iPhone που θα πωλείται κανονικά μαζί με την τωρινή. Η νέα αυτή σειρά θα περιλαμβάνει ένα μικρότερο iPhone περίπου στο μισό από το τωρινό iPhone 4. Το τηλέφωνο αυτό έχει την κωδική ονομασία N97 και θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές στη μισή τιμή από την κανονική σειρά.
Επίσης, αναβάθμιση θα δούμε και στην υπηρεσία MobileMe, η οποία θα εφοδιαστεί με πολλά cloud χαρακτηριστικά. H Apple σκέφτεται να διαθέσει την υπηρεσία δωρεάν και να προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων όπως φωτογραφίες, μουσική και βίντεο στο «σύννεφο» μειώνοντας έτσι την ανάγκη για την ύπαρξη μεγάλου αποθηκευτικού χώρου στις συσκευές της.
Επιπρόσθετα, το νέο MobileMe θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τη νέα online μουσική υπηρεσία της Apple που ετοιμάζεται πάνω από ένα χρόνο τώρα και σύμφωνα με φήμες αποτελεί έναν από τους κυριότερους σκοπούς του νέου data center που χτίζεται.
Τα δύο αυτά αντικείμενα αποτελούν προτεραιότητα για τον Steve Jobs και είναι ενεργά αναμειγμένος στην ανάπτυξή τους παρά την πρόσφατα ιατρική άδεια στην οποία βρίσκεται. Στόχος του είναι αυτά τα δύο να τεθούν σε ισχύ αυτό το καλοκαίρι αν και τα σχέδια αυτά μπορεί να αλλάξουν.
Την προηγούμενη βδομάδα το Bloomberg είχε δημοσιεύσει πληροφορίες για ένα iPhone nano των $200 χωρίς συμβόλαιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το άρθρο της WSJ συνυπογράφει η Yukari Iwatani Kane, που αποτελεί «βαλτή» πηγή διαρροών για την Apple και μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι ίσως τελικά και να δούμε ένα iPhone nano κάποια στιγμή φέτος.
Follow me on twitter
Δημοσίευση 13/02/2011 - 20:38
Δημοσίευση 13/02/2011 - 20:42
ωραίος!! μου κάνεις και για το δικό μου το shuffle???
πέραν πλάκας..αν βγει iphone mini-nano-xionati και λοιπά...ίσως χάσει την αίγλη
το σίγουρο είναι πως θα κάνει τρελές πωλίσεις
αλλά ακόμα πιο σίγουρο πως θα έχει επιδόσεις-χαρακτηριστικά τα ίδια με του iphone 3g
Τελευταία επεξεργασία από: aelaraole, 13/02/2011 - 20:43
Δημοσίευση 13/02/2011 - 21:11
Δημοσίευση 13/02/2011 - 22:30
Δημοσίευση 13/02/2011 - 22:31
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορεί κάποιος να ανταγωνιστεί το android σε αυτό το κομμάτι της αγοράς όταν δραστηριοποιούνται τόσοι κατασκευαστές και υπάρχουν τόσες πολλές και διαφορετικές προτάσεις...
PS : Μόλις ανακοινώθηκε το νέο Samsung Galaxy S 2 καθώς και το νέο Tab 2 . Σφίξανε τα πράγματα κύριοι....
Τελευταία επεξεργασία από: Looter, 13/02/2011 - 22:32
Δημοσίευση 13/02/2011 - 22:33
Όταν οι συσκευές έχουν μόνο λόγο ύπαρξης μερίδιο αγοράς συγνώμη αλλά μόνο με γιαούρτι μου έρχεται η παρομοίωση..
Τελευταία επεξεργασία από: dooboo, 13/02/2011 - 22:35
Δημοσίευση 13/02/2011 - 23:35
Eπίσης, η μεγάλη αυτή αναβάθμιση στο MobileMe ήταν προγραμματισμένη για πέρσι αλλά δεν έγινε. Θα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν stream τη μουσική τους βιβλιοθήκη στο iPhone χωρίς να απαιτείται ο συγχρονισμός μέσω iTunes.
Follow me on twitter
Δημοσίευση 14/02/2011 - 00:16
πιο πιθανο ειναι να βγει ενα Iphone 5 με απλο resolution σαν αυτο του 3gs και χωρις ips και χαμηλοτερο επεξεργαστη παρα το iphone nano.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες