Καλησπερα..
Ειμαι ενας απο τους πολλους που εκαναν jb στο 4s, αλλα δυστυχως δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτος ο οδηγος για να τον διαβασω πριν κανω το jb. Γι αυτο θα ηθελα να σας ρωτησω δυο πραγματακια..
1. Πριν το jb, εκανα backup με το itunes? ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση που θελω να κανω restore το κινητο καποια στιγμη?
2. ειχα ακουσει οτι, οταν κανεις update το κινητο μεσω του itunes και πηγαινεις σε μεγαλυτερη εκδοση, το jb χανεται και εχεις το κινητο σε γνησια κατασταση. Εχει πραγματι καθαρισει απο το jb ή μπορει να δημιουργουνται conflicts? και μπορεις να κανεις σε αυτο το σημειο restore απο το backup που εχεις, εστω και μικροτερης εκδοσης για να φορτωσεις contacts, emails, sms, κτλ
ευχαριστω...
Καλησπέρα σου Billy,
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πως οι εταιρίες που τα κοιτάνε (βλέπε Arvato), μπορούν να καταλάβουν αν έχει γίνει JB ή όχι. Ισως το καλύτερο πριν να κάνεις update σε επερχόμενη έκδοση, είναι να κάνεις restore στην τρέχουσα από παλιότερα κατεβασμένο .ipsw, και μετά να κάνεις update.
Και κάτι ακόμα για το jailbreak... Εχω σετταρισμένο λογαριασμό Exchange, και ο IT Administrator έχει βάλει υποχρεωτική την εισαγωγή κωδικού στο ξεκλείδωμα. Αν δεν απενεργοποιηθεί το κλείδωμα ασφάλειας, ούτε με CLI ούτε με τίποτα δε γίνεται j/b (4s λέμε πάντα!!). Κολλάει και δεν τελειώνει ποτέ..