[ΟΔΗΓΟΣ] Προετοιμασία για Jailbreak!
Δημοσίευση 05/01/2012 - 22:02
Ad
Δημοσίευση 13/01/2012 - 02:02
- Αν δεν έχετε κάνει ήδη jailbreak, κατεβάζετε το πρόγραμμα iPhoneBackupExtractor (Mac και Windows). Αφού έχετε κάνει sync με το iTunes, ανοίγετε το πρόγραμμα και αυτό θα βρει το τελευταίο backup. Θα επιλέξετε Expert Mode και θα πλοηγηθείτε στο Library > SMS, θα επιλέξετε το αρχείο sms.db και θα πατήσετε Extract selected. Θα το αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολογιστή σας και μετά το jailbreak μπορείτε να το μεταφέρετε στο κινητό ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται πιο πάνω.
Αυτός ο τρόπος λειτουργεί και αν θέλω να περάσω τα μηνύματα μου απ το 3GS στο 4s? (έχω κάνει jailbreak αλλα φανταζομαι η διαδικασια που δεν το απαιτει το jb δουλευει ετσι κι αλλιως)
Αν όχι, υπάρχει κανάς τρόπος που ξέρουμε; Απ' ότι βλέπω το icloud δεν αποθηκεύει μηνύματα :/
Δημοσίευση 13/01/2012 - 02:07
Δημοσίευση 13/01/2012 - 11:35
Είμαι ήδη jb και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Τις εφαρμογές από Installous και Cydia πως τις κάνουμε Backup? Εχω εγκατεστημένο το App sync και apt backup. Και επίσης αν συνδέσω το κινητό στο itunes θα κάνει κανονικά backup, εκτός από τις εφαρμογές Που εβαλα μέσω cydia και installous?
Και ένα τελευταίο, στις σημειώσεις πως κάνουμε backup?
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 13/01/2012 - 11:39
Γιαυτό άλλωστε σου βγάζει κ updates στο App Store ακόμα κ τις εφαρμογές που δεν έχεις κατεβάσει....επίσημα!
Δημοσίευση 13/01/2012 - 11:41
To διάβασες απο την αρχή;
Δημοσίευση 13/01/2012 - 11:58
Άρα το apt backup δεν το χρειάζομαι; Εννοώ ότι αφού θα έχω τις εφαρμογές στο itunes, θα βλέπω τι έχω κατεβάσει και από cydia.
Επίσης, ο οδηγός αναφέρει, πως κάνεις backup στις επαφες, μηνυματα, ημερολογίο, εφαρμογές. Αν κάνω set up as new, δεν θα χάσω και ότι έχω αποθηκεύεσει στις Σημειώσεις, Υπομνήσεις κτλ;
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:00
Επίσης, ο οδηγός αναφέρει, πως κάνεις backup στις επαφες, μηνυματα, ημερολογίο, εφαρμογές. Αν κάνω set up as new, δεν θα χάσω και ότι έχω αποθηκεύεσει στις Σημειώσεις, Υπομνήσεις κτλ;
Μετά το Set Up As New, σε ρωτάει τι να συγχρονίσει. Επαφές, mail, photos.
Για τα μηνύματα συγκεκριμένα καλό είναι να πάρεις το sms.db όπως λέει ο οδηγός.
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:10
Edit:off topic:όσο για τις σημειώσεις σου για μένα δοκίμασε το Evernote,μπορείς να τις έχεις σε πολλές συσκευές και βέβαια είναι αποθηκευμενες παντα
Τελευταία επεξεργασία από: Nnaf, 13/01/2012 - 12:13
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:17
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:23
χαχα! οχι ! οκ! παύω!!!!Μην με ξαναπεις κακο!
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:50
@Kartisem τον οδηγό σου τον έχω διαβάσει και είναι πολύ αναλυτικός! Όμως θέλω μια διευκρίνηση. Γράφεις στην αρχή :
BACK UP τα αρχεία σας,ώστε να αποφυγουμε τις μετέπειτα κοινές ερωτήσεις (Που χάθηκαν οι επαφές/εικόνες/σημείωσεις μου) Παρακάτω θα μάθετε πώς να κρατήσετε αντίγραφα ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΤΕ, ώστε μετα την αναβάθμιση να τα περάσετε ξανα!
Για να κάνετε BACK UP επαφες/ημερολόγιο/σημείωσεις δειτε --- ΒΑCK UP
Πηγαίνοντας στο Λινκ Που δίνεις εμφανίζονται οδηγίες πως να σώσεις τις επαφές, mails accounts, ημερολόγια μέσω του Outlook. Μέσω αυτής της διαδικασίας αποθηκεύονται και οι σημείωσεις που έχω στο κινητό μου; Γιατί δεν αναφέρετε κάτι για το συγκεκριμένο.
Αν όντως συμβαίνει αυτό, υπάρχει άλλος τρόπος; Πχ να σώσεις κάποιον φάκελο μέσω iFunBox;
@Nnaf Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Δημοσίευση 13/01/2012 - 12:58
Τίποτα φίλε μου σιγά το πράγμαΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
@Nnaf Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες