Μπλόκαραν το cydia σε Αγγλία, Ιρλανδία και Κίνα!
Δημοσίευση 14/02/2011 - 07:38
Καλημέρα σε όλους
Ad
Δημοσίευση 15/02/2011 - 10:40
Δεν μας λες τι θα επαιρνες όμως αντί για iPhone...
Φίλε μου, νομίζω ότι υπάρχουν συσκευές στην αγορά που μπορούν άνετα να συναγωνιστούν τις δυνατότητες ενός μη jailbroken iphone. Δεν θα αγόραζα ποτέ μια συσκευή που κοστίζει 700€ και δεν αξιοποιεί ούτε το 1% των δυνατοτήτων της συσκευής, αφού δεν μπορεί να μου προσφέρει ούτε τα βασικά. Δεν γίνεται να πληρώνω ένα μισθό και να μην υπάρχει αναφορά παράδοσης ή να μην μπορώ να κάνω αναζήτηση στον τηλ. καταλόγο μέσω dialpad, όταν ένα τηλέφωνο του 2000 μου τα προσέφερε αυτά. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποιο poll στο φόρουμ για το πόσοι χρήστες με idevices κάνουν j/b. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Προσωπικά πιστεύω ότι η apple ποτέ δεν θα σημείωνε τέτοιες πωλήσεις αν δεν έπαιζε j/b.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 10:50
Φίλε μου, νομίζω ότι υπάρχουν συσκευές στην αγορά που μπορούν άνετα να συναγωνιστούν τις δυνατότητες ενός μη jailbroken iphone. Δεν θα αγόραζα ποτέ μια συσκευή που κοστίζει 700€ και δεν αξιοποιεί ούτε το 1% των δυνατοτήτων της συσκευής, αφού δεν μπορεί να μου προσφέρει ούτε τα βασικά. Δεν γίνεται να πληρώνω ένα μισθό και να μην υπάρχει αναφορά παράδοσης ή να μην μπορώ να κάνω αναζήτηση στον τηλ. καταλόγο μέσω dialpad, όταν ένα τηλέφωνο του 2000 μου τα προσέφερε αυτά. Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάποιο poll στο φόρουμ για το πόσοι χρήστες με idevices κάνουν j/b. Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Προσωπικά πιστεύω ότι η apple ποτέ δεν θα σημείωνε τέτοιες πωλήσεις αν δεν έπαιζε j/b.
σεβομαι την αποψη σου φιλε μου, αλλα ξερεις κατι? εαν η apple εχει πουλησει 100 iphone το πολυ τα 20 να ειναι jb. στην θεση σου θα πουλουσα το κινητο apple που κρατας...και θα επαιρνα ενα omnia ή ενα htc που αξιζουν τα χρηματα τους (ε? ? ? ? )
Δημοσίευση 15/02/2011 - 11:00
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 15/02/2011 - 11:00.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 11:23
..... Εαν δηλαδη κλεισει το jb τι εχετε ενα τουβλο?μηπως θα χασει και την μεταπωλητικη του αξια?
Δυστυχώς , ΝΑΙ και ΝΑΙ !!!
Εκτός και αν τα καμάρια εκεί στην Apple ελευθερώσουν το λειτουργικό από τους χαζούς περιορισμούς!!!
Δημοσίευση 15/02/2011 - 11:25
συμφωνω ενα τουβλο.Δυστυχώς , ΝΑΙ και ΝΑΙ !!!
Εκτός και αν τα καμάρια εκεί στην Apple ελευθερώσουν το λειτουργικό από τους χαζούς περιορισμούς!!!
Δημοσίευση 15/02/2011 - 11:35
Δεν μπορω να πω κατά πόσο αξίζουν τα χρήματα τους. Η προηγούμενη συσκευή μου ήταν windows mobile device, εδώ και 1+ χρόνο είμαι με ένα 3gs, φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση, απλά βρήκα το φως μου. Ωστόσο υπάρχει και το πολλά υποσχόμενο λειτουργικό android.σεβομαι την αποψη σου φιλε μου, αλλα ξερεις κατι? εαν η apple εχει πουλησει 100 iphone το πολυ τα 20 να ειναι jb. στην θεση σου θα πουλουσα το κινητο apple που κρατας...και θα επαιρνα ενα omnia ή ενα htc που αξιζουν τα χρηματα τους (ε? ? ? ? )
το iphone δεν το παιρνεις για το jb(και σιγουρα ουτε για τα σπασμενα),τουλαχιστον εγω δεν το πηρα για αυτον το λογο, αλλα για το γρηγορο λογισμικο του και για τις χιλιαδες εφαρμογες που μπορουν να σε καλυψουν και για το ιντερνετ του. Εαν δηλαδη κλεισει το jb τι εχετε ενα τουβλο?μηπως θα χασει και την μεταπωλητικη του αξια?
Σίγουρα, το πλήθος των εφαρμογών αποτελεί κριτήριο. Δεν θα αγόραζα όμως ποτέ ένα iphone επειδή είναι fashion όπως έχω δει αρκετούς και να το χρησιμοποιώ για να στέλνω ένα μήνυμα και να παίρνω ένα τηλέφωνο.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 11:35
Δημοσίευση 15/02/2011 - 12:14
Καλά, νομίζω είστε υπερβολικοί. Άχρηστο το κινητό αν δεν έχει jailbreak. Μη τρελαθούμε τελείως...
Εντάξει είναι λίγο υπερβολή η έκφραση, αλλά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!!
Φίλε mikexs πες μου ένα κινητό εν έτη 2011 που δεν έχει ραδιόφωνο, δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις στην κάμερα, δεν μπορείς να στείλεις κάτι σε άλλο κινητό με απλό τρόπο, δεν μπορείς να πετάξεις μερικά τραγούδια/ringtones μέσα, δεν μπορείς να σβήσεις μια μεμονωμένη κλήση από το ιστορικό (ούτε γκόμενα δεν μπορούμε να έχουμε με το ρημάδι), δεν μπορείς να παραμετροποίησεις τα θέματα/τις ρυθμίσεις/το γραφικό περιβάλλον/τις κλήσεις/τα μηνύματα/κτλ κτλ για να τα φέρεις στα μέτρα σου, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, μην τα ξαναλέμε!!!
Είναι ένα τεχνολογικό τούβλο που το σώνει το AppStore και το όνομα Apple!!!
Ξέρω πολλούς που αν σταματήσει το JΒ θα το δώσουν κατευθείαν το κινητό!
Για το in topic, πολύ φοβάμαι πως θα εξαπλωθεί αυτό που έγινε στις παραπάνω χώρες!!!
(Να πω ότι εγώ ΔΕΝ το εχω JB γιατί απλά είναι σε beta έκδοση το σπάσιμο και περιμένω να δω ΑΝ βγει κάτι τελικό που δεν θα προκαλεί προβλήματα στο κινητό! Και θα το κάνω όχι για τσαμπέ λογισμικό/games, αλλά για να διώξω μερικούς άχρηστους περιορισμούς)
Δημοσίευση 15/02/2011 - 12:25
Αν και λατρεύω το κινητό μου, θα συμφωνήσω με τον φίλο JamesR21
Τελευταία επεξεργασία από: ikariofil, 15/02/2011 - 12:26.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 12:28
Φίλε mikexs πες μου ένα κινητό εν έτη 2011 που δεν έχει ραδιόφωνο, δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις στην κάμερα, δεν μπορείς να στείλεις κάτι σε άλλο κινητό με απλό τρόπο, δεν μπορείς να πετάξεις μερικά τραγούδια/ringtones μέσα, δεν μπορείς να σβήσεις μια μεμονωμένη κλήση από το ιστορικό (ούτε γκόμενα δεν μπορούμε να έχουμε με το ρημάδι), δεν μπορείς να παραμετροποίησεις τα θέματα/τις ρυθμίσεις/το γραφικό περιβάλλον/τις κλήσεις/τα μηνύματα/κτλ κτλ για να τα φέρεις στα μέτρα σου, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, μην τα ξαναλέμε!!!
Εύκολη απάντηση. Το iPhone. Δεν ξέρω αν και τα κινητά με Windows 7 έχουν παρόμοιους περιορισμούς. Δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Για το in topic, πολύ φοβάμαι πως θα εξαπλωθεί αυτό που έγινε στις παραπάνω χώρες!!!
Αυτό που έγινε ήταν απλά ένα λάθος στο filtering που χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρίες και προστέθηκε η συγκεκριμένη διεύθυνση στις λίστες με τα adult filters.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 12:37
Σίγουρα το iPhone είναι Μια "ferrari με μια πατάτα σφηνομενη στην εξάτμιση" να το πούμε πιο απλά αλλά είναι η εταιρία που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τους υπολογιστές, η εταιρία που τόλμησε να προσπαθήσει να αλλάξει τον "τεχνολογικό κόσμο", μα πάνω από όλα εκείνη που έγινε το πρότυπο της χαοτικής ανάπτυξης και της περισσότερο αντιφατικής πρωτοπορίας.Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .
Είναι επιλογή του καθενός το τι θα πληρώσει και το τι αγοράσει,σίγουρα όλοι όμως όσοι επικαλούνται την ατάκα "iPhone =jailbreak" σίγουρα πριν καν μάθουν πως μπαίνει στην πρίζα να φορτίσει είχαν μάθει τι ΕΙΝΑΙ αυτή η συσκευή της Apple..Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι το ποσοστό των jailbreakers είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχουν official λειτουργικό.Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του καθενός τι αναζητά από την συσκευή την οποία έχει στα χέρια του.
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 15/02/2011 - 12:39.
Δημοσίευση 15/02/2011 - 12:47
....Σίγουρα το iPhone είναι Μια "ferrari με μια πατάτα σφηνομενη στην εξάτμιση" ....
Έτσι όπως το είδα στα γρήγορα, νόμιζα πως θα έλεγες στον κ ...
Ναι έτσι είναι φίλε, πιστεύω πάνω κάτω όλοι τα ίδια λέμε, απλά μερικοί το λέμε πιο υπερβολικά!
Ελπίζω ν' αλλάξει πολιτική η Apple και να μας δώσει κάτι παραπάνω με τις επόμενες αναβαθμίσεις!
Εύκολη απάντηση. Το iPhone. Δεν ξέρω αν και τα κινητά με Windows 7 έχουν παρόμοιους περιορισμούς. Δεν έχω χρησιμοποιήσει.
Αυτό που έγινε ήταν απλά ένα λάθος στο filtering που χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρίες και προστέθηκε η συγκεκριμένη διεύθυνση στις λίστες με τα adult filters.
Υ.γ. Thanks για την διευκρίνηση, δεν το ήξερα πως έγινε έτσι!
Για το άλλο που λες, δεν νομίζω πως θα έχουν τέτοιους περιορισμούς, αλλά πέρα από αυτό εγώ έβαλα σημείο αναφοράς κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και κάτι χρόνια!!
Δημοσίευση 02/03/2011 - 17:10
Δημοσίευση 02/03/2011 - 17:38
Εχω πει απειρες φορες σιγα την μαπα τηλεφωνο... αλλα εχει που το κανουν ελκυστικο.Προσωπικά πιστεύω ότι η apple ποτέ δεν θα σημείωνε τέτοιες πωλήσεις αν δεν έπαιζε j/b.
Δεστε το παραδειγμα της SONY, οσο το Playstation (1) ηταν ευκολο να τσιπαριστη εκανε τρελες πωλησεις
προοδευτικα στα επομενα μοντελα το εκανε ολο και ποιο δυσκολο μεχρι που ο κοσμος βαρεθηκε να παιζει
αυτο το παιχνιδι και τα παρατησε και οι πωλησεις τρεχουν τον ανηφορο.
Για εκει την βλεπω την apple αν το τραβηξει και αλλο και ειναι κριμας.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες