αποψή μου μην παρεις κατι τόσο ακριβό. καλύτερα δωσε 800Ε τωρα και άλλα 800 μετα απο 2-3 χρονια και παρε κατι καινουριο. Και αν χρειαστείς και άλλη μνήμη ειναι στα 40Ε τα 4GB.
λογικα θα σε καλύπτει και το ενα και το άλλο(προσωπικά δεν ξέρω ποσο βαρύ είναι το autocad αλλά laptop 2-ετίας με extra μνήμη (5GB) σήκωνε αέρας Visual Studio 2010)
αν πάλι θες κάτι καλό, άρα και ακριβό, αποψή μου(και είμαι πολύ υπερ ότι και να λετε) Sony(ειδικά σε αυτα τα λεφτά).
πχ στα λεφτά που λες
αυτό ειναι κορυφή!(ισως λιγο ακριβό στο Πλαισιο αλλά στο skroutz.gr το βρίσκεις στα λεφτα που διαθετεις)
έχουν καποια θεματάκια με την εγγύηση(πρεπει να πάνε εξωτερικο) αλλά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. επίσης εχεις δικαίωμα για επέκταση εγγύησης μέσα στον 1ο χρόνο αγορας οπότε δεν σε υποχρεώνει να την πάρεις αμέσως και θα προλάβεις να μαζεψεις τα λεφτα.
(προτύνω επέκταση εγγύησης ανεξάρτητα εταιρίας απλα για να προστατεύσεις την αγορα σου)
καποιος πρίν(δεν θυμαμάμαι ποιός) είπε για SSD( +1 ), προσεξε αν το καλύπτει η εγγήυηση να το κάνεις μόνος σου, αλλίως μολις τελειώσει(δεν νομίζω να συμφέρει στην αντιπροσωπία). Νομίζω δεν καλύπτουν την εγγύηση εφόσον αλλάξεις σκληρό αλλά ισχύει ακόμα η εγγύηση αν αλλάξεις μνήμη. Σε κάθε περίπτωση ρωτάς την αντιπροσωπία πριν την αγορα.
PS: η ιστορία εχει δείξει ΜΑΚΡΙΑ απο acer, oh yes one more unsatisfied acer customer...
edit: δεν συμφωνώ στην ιδέα laptop 17", αυτό δεν ειναι ευχρηστό. max 15"+μισό άντε επειδή θες να δoυλέψεις autocad στο 16". Παραπάνω απο αυτό δεν είναι φορητό, ειναι πλατοφόρμα...
Τελευταία επεξεργασία από: konstako, 18/02/2011 - 21:49