Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad 2 event στις 2 Μαρτίου. Είναι επίσημο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
228 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 25/02/2011 - 02:14

Συμφωνω, απλα με το νεο iOS ισως και να μην περιοριστουμε μονο στο angry birds η στο video preview αλλα να μας ερθουν και τεχνολογιες που απαιτουν αρκετη ισχυ. Για παραδειγμα το nfc η το facetime HD που εκανε την εμφανιση του στα νεα macbook pro . Επισης τα νεα παιχνιδια θα ειναι αρκετα απαιτητικα . Εδω θα ηθελα να εκφρασω και την επιθυμια στο μελλον τα iPad να τρεχουν και εφαρμογες επιπεδου Mac OS X . Θα ηταν stunning, gorgeous και phenomenal οπως ειπες κι εσυ φιλε μου DaKnOb.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/02/2011 - 02:43

Μακάρι φιλε Επαμεινωντα! Και για να συνεχισω την αβασιμη θεωρηση μου προβλεπω για το νεο iPad
1) Νεος επεξεργαστης διπύρηνος στο 1.2GHz
1) Μπροστινη καμερα
2) καλυτερη οθονη ιδιας αναλυσης
3) Λεπτότερο,ελαφρύτερο
4) Καποιο νεο ειδος συνδεσιμότητας οχι usb
Επίσης προβλέπω οτι την παρουσιαση δεν θα την κανει ο Jobs και οτι θα απογοητευτουν οι φιλοι του iPad καθως οι περισσοτερες προσδοκίες τους δεν θα επαληθευτουν (δλδ δεν θα γινει το breakthrough).Για να δουμε...

Ένα 32gb wifi θέλω.... Το περιμένω πως και πως!

#78   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 25/02/2011 - 03:53

Ορίστε και οι πρώτες φωτογραφίες από το Yerba Buena Center του Σαν Φραντσισκου, 'ντυμένο' στα χρώματα του γεγονότος (event) που όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.
Πάραυτα καμιά εικόνα (ακόμα) του γνωστού μας iPad, όπως για παράδειγμα η εικόνα που είδαμε όλοι μας στις προσκλήσεις που στάλθηκαν! Διάφορες ποικιλόχρωμες πινελιές, πάνω στην αφίσα, (σαν δαχτυλιές/αποτυπώματα!) θα μπορούσε για εμάς τους ποιο 'φαντασιόπληκτους'! να μας αφήσει να υποθέσουμε σε μια καινούργια multitouch οθόνη!!

...Εσείς τη λέτε;; ;-)

Αναρτημένη εικόνα

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#79   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 25/02/2011 - 07:44

Το iPad 2 θα ειναι γεματο νεα πραγματα, οχι τοσο στο hardware αλλα στο software (iOS).

#80   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 25/02/2011 - 08:22

Εδώ θα μπούμε όλοι για να το δούμε http://www.apple.com/apple-events/ .

ρε παιδια ο Jobs γιατι και Στα 4 Βιντεο Φοραει την ιδια μπλουζα παντα σε μαυρο χρωμα με γιακα ετοιμο για Πνυξιμο ????? και σκεφτητε οτι ειναι Ιουλιος το πρωτο κατω και Φοραει μακριμανικο...... παναγια μου !!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

#81   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 08:58

ρε παιδια ο Jobs γιατι και Στα 4 Βιντεο Φοραει την ιδια μπλουζα παντα σε μαυρο χρωμα με γιακα ετοιμο για Πνυξιμο ????? και σκεφτητε οτι ειναι Ιουλιος το πρωτο κατω και Φοραει μακριμανικο...... παναγια μου !!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Τα ρούχα αποτελούν μέρος της εικόνας του steve Jobs. Είναι κάτι σαν ιεροτελεστία όταν κάνει παρουσιάσεις ή σε δημόσιες εμφανίσεις να φοράει αυτά τα ρούχα.

Όλα αυτά ξεκίνησαν στην εταιρική κουλτούρα που προσπάθησε να προωθήσει η Apple. Μέχρι τότε (μέση δεκαετίας του 80) όλη η corporate America ντύνονταν απαραιτήτως με κουστούμι και γραβάτα. H Apple θέλησε να εμπεδώσει μια πιο χαλαρή εταιρική ταυτότητα ώστε να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εταιρίες για αυτό και αυτό το ντήσιμο.

Αντιγράφω από το άρθρο της wikipedia για την εταιρική κουλτούρα της Apple.

Corporate
Apple was one of several highly successful companies founded in the 1970s that bucked the traditional notions of what a corporate culture should look like in organizational hierarchy (flat versus tall, casual versus formal attire, etc.). Other highly successful firms with similar cultural aspects from the same period include Southwest Airlines and Microsoft. Originally, the company stood in opposition to staid competitors like IBM by default, thanks to the influence of its founders; Steve Jobs often walked around the office barefoot even after Apple was a Fortune 500 company. By the time of the "1984" TV ad, this trait had become a key way the company attempts to differentiate itself from its competitors.

#82   nikosg21

nikosg21

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 10:56

Η Apple θα βάλει στο iPad ότι χρειάζεται για να λειτουργεί το software. Και Quad core να βάλεις στα Android Tablets, τι να τον κάνουν; Angry birds ή video preview?

Δεν ειναι μονο για το angry birds και το video preview, καθε μερεα βγαινουν και ποιο απαιτητικες εφραμογες, και οι εταιριες προγραμματισμου περιμενουν πως και πως μια τετοια αναβαθμηση ωστε να ριξουν κατευθυαν στην αγορα εφφαρμογες 'tablet' που πιθανως να εχουν ηδη αναπτυξει....
Καλο θα ηταν να εχεις δικα σου standards και να μην βαζεις το οριο σε αυτα που επιλεγει η apple να σου δινει καθε φορα , απο τη στιγμη που ο ανταγωνιστης σου προσφερει Αpple + T δυνατοτητες....
Σκεψου οτι ακομα και τα πιο απλα θα γινονταν γρηγοροτερα με quad core οπως multitasking , browsing(ειδικα για τα site με flash), κλπ κλπ....

#83   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 12:33

Εμενα η πολυχρωμια στην αιθουσα της παρουσιασης μου θυμιζει τα χρωματα των iPod . Ποιος ξερει...

#84   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 12:35

Εμενα η πολυχρωμια στην αιθουσα της παρουσιασης μου θυμιζει τα χρωματα των iPod . Ποιος ξερει...

εχεις δικαιο..τι σκεφτεσαι για πες?

#85   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 12:53

Αν και τα χρωματα ειναι αυτα των ipod δε νομιζω πως θα δουμε νεα μοντελα . Αυτο που πιστευω ομως ειναι πως θα δουμε νεα features στην apple tv οπου παρεπιπτοντως θα επιτρεψει ενοικιασεις και στην Ελλαδα. Η πολυχρωμια σιγουρα σημαινει γιορτη και τα events σιγουρα ειναι ενα ειδος γιορτης . Ενα τετοιο event ομως δε νομιζω πως θα αναλωθει μονο στο iPad σιγουρα θα δουμε πολλες αλλες εκπληξεις . Πολλα χρωματα-πολλες εκπληξεις.

#86   komos

komos

iPH Contributor

• 1.410 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 13:24

εγω πιστευω θα δουμε και το ασπρο iphone
στο event

#87   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 25/02/2011 - 15:37

Νομίζω είναι συλλεκτική μπλούζα και η τυχερή του. :P

#88   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 25/02/2011 - 15:40

Κοίτα ρε! Ανέβαλα τα Αγγλικά και ήμουν οκ, και πήγε και μας έβαλε test Αρχαία την Πέμπτη! Της εξήγησα γιατί δεν θα πάω διαβασμένος... :P

#89   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 17:17

εγω πιστευω θα δουμε και το ασπρο iphone
στο event

Συμφωνα με καποιες φημες το project για το λευκο εγκαταλειφτηκε προσφατα, αλλα ποιος ξερει.
We want steve to the event!!!

#90   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 25/02/2011 - 17:58

Θα μπορουμε να το δουμε ζωντανα το event στις 20:00???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες