O Tim Cook αφήσε υπονοούμενα για φθηνότερο iPhone
Δημοσίευση 01/03/2011 - 23:13
Ad
Δημοσίευση 01/03/2011 - 23:56
Δεν ξέρω για τον καθενα προσωπικα με τι οικονομικου επιπεδου ανθρωπους συναναστρεφεται, αλλα εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανεναν απο τις οικονομικα ασθενεις ταξεις να εχει iPhone! Και δεν ειναι το iPhone το σημειο αναφορας! ουτε αυτο καθοριζει αν θα εισαι "πλουσιος" ή "φτωχος"... το αν θα εισαι "πλουσιος" ή "φτωχός" ομως καθοριζει το αν θα εχεις iPhone η καποια αλλη ακριβη συσκευη! και τελοσπαντων κατα τη γνωμη μου για να εχεις iPhone πρεπει να εισαι ψαγμενος τύπος.. αλλιως ειναι σαν να εχεις ferarri χωρις διπλωμα (δηλ. χωρις να μπορεις να την οδηγησεις!!)
Δημοσίευση 01/03/2011 - 23:58
Δημοσίευση 02/03/2011 - 00:05
Απόρησα πώς ο κόσμος δίνει τόσα λεφτά για αυτό το τηλέφωνο?
Δημοσίευση 02/03/2011 - 00:49
Δημοσίευση 02/03/2011 - 00:51
τι επαθες?WTF?
Δημοσίευση 02/03/2011 - 00:53
Δεν κατάλαβα που κολλάει το Desireτι επαθες?
Σβήσατε τίποτα post?
Δημοσίευση 02/03/2011 - 01:00
ελάτε ρε παιδα να σοβαρευτούμε τώρα... Δηλαδη το iPhone ειναι δίγμα πολυτελειας? αμ ειναι τοτε εγώ εχω δει πάρα πολλόυς "ευκαταστατους" στο δρομο πραγμα το οποιο δεν ισχυει.@Jimmy96: Μπορει να σου φαινεται εσενα οταν βλεπεις αντε 5 iphone την ημερα στον δρομο. Ναι αλλα να σκεφτείς οτι το iphone στην Ελλαδα είναι και μικρη η αγορά του. Αν δεις στο εξωτερικό τι γίνεται θα καταλάβεις οταν βλεπεις μεσα στο tube (in London) το 40% το κινητών να είναι iphone ε δεν το νομιζω να είναι και τοσο special
Τελευταία επεξεργασία από: BAUHAUS, 02/03/2011 - 01:04.
Δημοσίευση 02/03/2011 - 01:01
δεν σβησαν τιποτα απο οτι γνωριζωΔεν κατάλαβα που κολλάει το Desire
Σβήσατε τίποτα post?
ναι η απορια σου ειναι δικαιολογημενη δεν κολλαει ουτε με το mini iphone αν βγει ειτε με το επερχομενο...μπορει να την πηγαινε το παιδι ακπου αλλου
Δημοσίευση 02/03/2011 - 01:43
Και που θα υστερεί απο το μεγάλο εκτός απο το μέγεθος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σερφαρεισ με δυσκολία μεγάλη, θα είναι δύσκολο να το χειρίζεσαι γενικώς!
Ασε που αυτοί είναι τρελοί και θα το πουλάνε 400 !
Δημοσίευση 02/03/2011 - 02:04
Αμα ειναι για τους "ευκαταστατους" το iPhone φανταστείται εμάς που πέρνουμε και computer απο την apple τι είμαστε δυσεκατομυριούχοι χαχαχα
ελάτε ρε παιδα να σοβαρευτούμε τώρα... Δηλαδη το iPhone ειναι δίγμα πολυτελειας? αμ ειναι τοτε εγώ εχω δει πάρα πολλόυς "ευκαταστατους" στο δρομο πραγμα το οποιο δεν ισχυει.@Jimmy96: Μπορει να σου φαινεται εσενα οταν βλεπεις αντε 5 iphone την ημερα στον δρομο. Ναι αλλα να σκεφτείς οτι το iphone στην Ελλαδα είναι και μικρη η αγορά του. Αν δεις στο εξωτερικό τι γίνεται θα καταλάβεις οταν βλεπεις μεσα στο tube (in London) το 40% το κινητών να είναι iphone ε δεν το νομιζω να είναι και τοσο special
να ναι καλά οι δόσεις δε λες..
Δημοσίευση 02/03/2011 - 10:33
Δημοσίευση 02/03/2011 - 10:56
φιλε μου το οτι καποιοι το παιζουν μαγκες δεν οφειλεται στο οτι εχουν iphone αλλα στο οτι ειναι στοκοι κ κομπλεξικοι στο μυαλο. Αισθανονται περηφανοι που εχουν ενα αντικειμενο το οποιο σημερα ειναι κ αυριο δεν ειναι. Και στην ηλικια που βρισκεσαι ειναι κατανοητο να υπαρχουν τετοια περιστατικα γιατι σε καποιους το νιονιο δεν εχει πηξει ακομα (και ποιος ξερει αν θα πηξει). Φυσικα δεν εννοω οτι και σε μεγαλυτερες ηλικιες δεν υπαρχει αυτη η κατηγορια. Τωρα το αν το iphone θα γινει συνηθησμενο τηλεφωνο δεν το νομιζω γιατι δεν εχουν ολοι (η δεν θελουν να διαθεσουν) τα λεφτα για κατι τοσο ακριβο.Πρώτον αν διαβάσεις ξεκάθαρα το ποστ μου θα καταλάβεις ότι κατακρίνω αυτούς που το παίζουν μάγκες επειδή έχουν iPhone... Kαι πίστεψέ με.. δεν είναι λίγοι αυτοί.
επίσης και εγώ 15 χρονών είμαι περίπου.. και οσον αφορά το οτι ειναι συνηθισμένο τηλέφωνο, ναι τώρα έτσι έχει γίνει.. αλλά στις κοινωνικές τάξεις που τους περισσεύουν τα χρήματα! όλοι οι υπόλοιποι εχουν κάποια φτηνή, κοινή συσκευή. Και εγώ προσωπικά το iPhone δεν θέλω να καταλήξει μια κοινή φτηνή συσκευή...
ps: προς Θεού δεν το λέω με ρατσιστικό ύφος! Θέλω απλά να αποδώσω την πραγματικότητα...
εγω λεω οτι οποιος εχει τα φραγκα κ το θελει το παιρνει. τωρα τις ταμπελες που βαζουμε "αυτος δεν ξερει να το χρησιμοποιει" "εκεινος δεν ξερει τι ειναι το jb" δεν τις καταλαβαινω.Έγω πάλι πιστεύω οτι το iphone είναι για ανθρώπους ψαγμένους οι οποίοι ξερουν τι έχουν στα χερια τους και φυσικα ξέρουν να το δουλεύουν (όπου η πληοψηφία δεν ξερει) αλλα το πρόβλημα είναι ότι είχε τετοιά επιτυχια και έτσι καταληξαμε να το έχει και η υψηλη τάξη αλλα και η χαμηλή τάξη... Και εδώ που τα λέμε ρε παιδιά σιγα το κινητό της πλουτοκρατίας είναι ένα κινητο που ό καθενας ανεξαρτητος τάξης, είσοδήματος, και οτιδηποτε αλλο μπορει να το έχει. Δείτε το κινητο της Bang & Olufsen Serenata (προσωπικα δεν μου πολυ αρεσει) και μετα ελάτε να πειτε πιο είναι κινητο υψηλης ταξης...
Δημοσίευση 02/03/2011 - 14:10
Απλότητα , αμεσότητα , φιλικότητα . Αυτοί είναι οι λόγοι που θα κάνουν το πιο φτηνό iphone ανάρπαστο .
Η Apple το ξέρει ............ και κατά την κλασική της παράδοση ..... ΔΕΝ θα μας (σας) ρωτήσει για το αν θέλουμε ή όχι να το μοιραζόμαστε με κοινούς θνητούς .... (κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα)
Τελευταία επεξεργασία από: Chris123GR, 02/03/2011 - 14:11.
Δημοσίευση 05/03/2011 - 21:07
Κι εγώ σας λέω ότι αν βγει μια πιο φτηνή έκδοση του iphone , θα πουλήσει πολύ καλά !
Απλότητα , αμεσότητα , φιλικότητα . Αυτοί είναι οι λόγοι που θα κάνουν το πιο φτηνό iphone ανάρπαστο .
Η Apple το ξέρει ............ και κατά την κλασική της παράδοση ..... ΔΕΝ θα μας (σας) ρωτήσει για το αν θέλουμε ή όχι να το μοιραζόμαστε με κοινούς θνητούς .... (κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα)
φίλε μου μη το βλέπεις έτσι..
σκέψου τι θα γινόταν αν μείωνε η φεράρι τις τιμές στα αμάξια στα 20.000ε
σκέψου τι θα γινόταν αν μείωναν τις τιμές μάρκες ρούχων όπως αρμάνι,καβάλι κλπ κλπ κλπ
κάποιος λόγος δεν υπάρχει νομίζεις που δεν βγάζει η apple φθηνά προιόντα??
οκ δε λέω στην αρχή θα πουλούσαν..αλλά το θέμα είναι μετά...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες