Το iPad 2 και οι αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν...
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:04
βαλε και ενα oc να κανουμε πιο ενδιαφερον την συγκριση
απο τι καταλαβες το ipad παλι 2 ο ειναι σε καθαρα νουμερα
Ad
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:09
Μπορεί στην πρώτη ανάγνωση να αφήνει την γεύση μιας Apple που "ξεφουσκώνει" αλλά με την δεύτερη ανάγνωση διαβάζει κανείς τα σημαντικότερα που βρίσκονται "ανάμεσα στις αράδες".
Χρειαζόταν μια προσγείωση γιατί όλη αυτό το νεο-πολεμικό μετα-90's κλίμα έχει επιρρεάσει άσχημα τους "τεχνολογικόφιλους".
Ναι η "Star Trek" εποχή αργεί και δεν την βλέπω να την προλαβαίνει κανεις μας [με την καλή ένοια].
Προσωπικά ανυπομονώ να δω την παρουσίαση του iPad 2 μια και το πρώτο μου προκάλεσε έναν ενθουσιασμό σχεδόν παιδικό
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:11
ολα τα αλλα ερχονται δευτερα καθως υπαρχει αρκετη δυναμη για games internet κτλ
ισως και μια καλυτερη μπαταρια,δεν περιμενω κατι παραπανω,
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:16
1.2 ghz thunderbolt camera
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 02/03/2011 - 13:17
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:22
Λεμε θα βγει το XOOM.Τι υποστηριξη θα εχει?Θα παιρνιουνται αμεσα αναβαθμισεις?Υπαρχουν ετοιμες εφαρμογες για το συγκεκριμενο?Και οταν υπαρξουν για ποσο θα φτιαχνονται?Μηπως μετα απο 4-5 μηνες σταματησει η υποστηριξη του απ τους developers γιατι θα εχουν βγει αλλες 10 συσκευες?Γενικα στο android τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Ακομα και στο market(ανοιχτο το εχω βλεπω ολες τις εφαρμογες)εχει ενα καρο εφαρμογες οι οποιες ειτε ειναι σκουπιδια ειτε μπορει να δημιουργησουν προβλημα στη συσκευη.Γενικα κατα τη γνωμη μου επικρατει ενα μπαχαλο.
Το τελευταιο μηνα χρησιμοποιω το iphone4 και το ipad(τη φθηνη εκδοση 16 gb)και ειμαι απολυτα καλυμενος.
Το android πρεπει να κοιταξει να μαζεψει λιγο το μπαχαλο με ολες αυτες τις συσκευες που εχουν βγει και τοτε οντως θα μπορουμε να μιλησουμε για <<σβησιμο της apple>>μεχρι τοτε βλεπουμε...
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:26
Οσο για μενα , το ipad δεν αξιζει οπως και να εχει , λογο λειτουργικου. Αλλο να εχεις Android 3 με DualCore και να κανεις σχεδον οτι κανεις με ενα PC και αλλο να εχεις ενα μπιχλιμπιδι για games και κουτσουρεμενο internet.
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:29
Δεν ξερω οσοι λετε για τις συσκευες android κατα ποσο τις εχετε χρησιμοποιησει οπως και κατα ποσο εχετε χρησιμοποιησει ipad.Εχοντας στην κατοχη μου το Archos το 7ιντσο(το οποιο πλεον το εχω δωσει στον αδερφο μου)αλλα και το galaxy s απλα να σας πω οτι δεν υπαρχει συγκριση.Σιγουρα το android εχει κανει τρελλα βηματα μπροστα αλλα στο θεμα σταθεροτητας και συμβατοτητας εφαρμογων δεν την πιανουν την apple(ακομα)Δεν ξερω οσοι λετε για τις συσκευες android κατα ποσο τις εχετε χρησιμοποιησει οπως και κατα ποσο εχετε χρησιμοποιησει ipad.Εχοντας στην κατοχη μου το Archos το 7ιντσο(το οποιο πλεον το εχω δωσει στον αδερφο μου)αλλα και το galaxy s απλα να σας πω οτι δεν υπαρχει συγκριση.Σιγουρα το android εχει κανει τρελλα βηματα μπροστα αλλα στο θεμα σταθεροτητας και συμβατοτητας εφαρμογων δεν την πιανουν την apple(ακομα)Λεμε θα βγει το XOOM.Τι υποστηριξη θα εχει?Θα παιρνιουνται αμεσα αναβαθμισεις?Υπαρχουν ετοιμες εφαρμογες για το συγκεκριμενο?Και οταν υπαρξουν για ποσο θα φτιαχνονται?Μηπως μετα απο 4-5 μηνες σταματησει η υποστηριξη του απ τους developers γιατι θα εχουν βγει αλλες 10 συσκευες?Γενικα στο android τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Ακομα και στο market(ανοιχτο το εχω βλεπω ολες τις εφαρμογες)εχει ενα καρο εφαρμογες οι οποιες ειτε ειναι σκουπιδια ειτε μπορει να δημιουργησουν προβλημα στη συσκευη.Γενικα κατα τη γνωμη μου επικρατει ενα μπαχαλο.Το τελευταιο μηνα χρησιμοποιω το iphone4 και το ipad(τη φθηνη εκδοση 16 gb)και ειμαι απολυτα καλυμενος.Το android πρεπει να κοιταξει να μαζεψει λιγο το μπαχαλο με ολες αυτες τις συσκευες που εχουν βγει και τοτε οντως θα μπορουμε να μιλησουμε για <<σβησιμο της apple>>μεχρι τοτε βλεπουμε...
Λεμε θα βγει το XOOM.Τι υποστηριξη θα εχει?Θα παιρνιουνται αμεσα αναβαθμισεις?Υπαρχουν ετοιμες εφαρμογες για το συγκεκριμενο?Και οταν υπαρξουν για ποσο θα φτιαχνονται?Μηπως μετα απο 4-5 μηνες σταματησει η υποστηριξη του απ τους developers γιατι θα εχουν βγει αλλες 10 συσκευες?Γενικα στο android τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.Ακομα και στο market(ανοιχτο το εχω βλεπω ολες τις εφαρμογες)εχει ενα καρο εφαρμογες οι οποιες ειτε ειναι σκουπιδια ειτε μπορει να δημιουργησουν προβλημα στη συσκευη.Γενικα κατα τη γνωμη μου επικρατει ενα μπαχαλο.
Το τελευταιο μηνα χρησιμοποιω το iphone4 και το ipad(τη φθηνη εκδοση 16 gb)και ειμαι απολυτα καλυμενος.
Το android πρεπει να κοιταξει να μαζεψει λιγο το μπαχαλο με ολες αυτες τις συσκευες που εχουν βγει και τοτε οντως θα μπορουμε να μιλησουμε για <<σβησιμο της apple>>μεχρι τοτε βλεπουμε...
επισης το archos που εχεις ως σημειο επαφης με android tablet δεν εχει καμια σχεση με honeycomp (και ουτε με τις τιμες αγορας του(ουτε και του ipad)
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:33
απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δεν εχεις δουλεψει ideviceΕαν ειναι απλα μια αναβαθμηση τυπου 3G - 3Gs και η επομενη ερθει του χρονου τετοιο καιρο , πιστευω οτι πολλοι θα στραφουν στο Galaxy Tab 2 και καλα θα κανουν. Εκτος βεβαια απο αυτους που θελουν απλα μια συσκευη ψυχαγωγιας.Οσο για μενα , το ipad δεν αξιζει οπως και να εχει , λογο λειτουργικου. Αλλο να εχεις Android 3 με DualCore και να κανεις σχεδον οτι κανεις με ενα PC και αλλο να εχεις ενα μπιχλιμπιδι για games και κουτσουρεμενο internet.
τι να τον κανω τον dual core οταν οι εφαρμογες γραφονται για cortex a8 γιατι αυτο εχει ορισει ως σημειο αναφορας η google (nexus s)
το ιδιο παραμυθι ειδαμε οταν βγηκαν οι a8 και PowerVR SGX540 αλλα το σημειο αναφορας ηταν ενας ταπεινος qualcomm snapdragon??
στα idevice οι devs γραφουν για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και μπορουν να εχουν το σχετικο fragmentation
Τελευταία επεξεργασία από: komos, 02/03/2011 - 13:34
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:48
Τεράστιες διαφορές σε σχέση με
1. User Interface. Ευκολία, ταχύτητα, αμεσότητα, ακρίβεια δεν μπορούν να συγκριθούν. Το Χ8 δεν φορά το τελευταίο αλλά το 2.1 αλλά οι διαφορές κάνουν μπαμ.
2. App. Τι να λέμε τώρα.. Ούτε για αστείο. Σχέση 1:10
3. JAILBREAK. Παρόλες τις γκρίνιες, άμεσο, ασφαλές και με τεράστια βάση και φυσικά σχετικά εύκολο.
4. Μπαταρία, οθόνη και λοιπά στοιχεία Hardware αφήνουν τον ανταγωνισμό ιδρωμένο πολύ πίσω.
5. Συνέχεια. Σκεφτείτε πότε βγήκε το 3GS και ακόμα είναι ''μέσα'' στην αγορά. Τρέχει το τελευταίο λογισμικό και δεν νιώθεις ότι έχεις παλιό κινητό. Πριν με SE που είχα σε έξη μήνες ένιωθα ότι ήταν παλιαντζούρα!
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για το iPad.
Δεν παίζουν ρόλο απλά κάποια νούμερα. Ο συνδυασμός μετράει.
Όλα αυτά τα ξέρει η Apple και για αυτό κάνει τέτοιες μικρές είναι η αλήθεια αναβαθμίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 02/03/2011 - 13:50
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:49
Δημοσίευση 02/03/2011 - 13:53
και αν οχι σε αυτην (για να αγορασεις την συσκευη επειδη μπορεις να κανεις jb)
τοτε στην επομενη σιγουρα.
αληθεια στο super iphone που δεν λειπει τπτ
μπορεις να : στειλεις με bt?
να δεις flash περιεχομενο?
να παρεις την μουσικη μου απο το itunes μου χωρις να χασεις την δικια σου?
να δεις μια ταινια με υποτιτλους χωρις itunes και με ενα απλο copy paste?
Δημοσίευση 02/03/2011 - 14:12
Κατα την γνώμη μου το hardware του iPad 2 θα είναι ανταγωνιστικότατο, με 2 καμερες, διπυρηνο επεκεργαστη και 1γιγα ραμ. Εκεί που χρειάζονται ριζικές βελτιώσεις πλέον είναι στο software και από πλευράς εμφάνισης και λειτουργικότητας. Το iPad 2 ξερουμε τι θα έχει και τι όχι, Στο iOS 5 για μενα είναι το θέμα.
Δημοσίευση 02/03/2011 - 15:22
Δημοσίευση 02/03/2011 - 15:26
Δημοσίευση 02/03/2011 - 15:40
Το κακό με το Android είναι ότι το έχει και η SE και η HTC και άλλες 200 εταιρίες.
Το iOS μόνο η Apple.
Τι υποστήριξη να έχει ένα λειτουργικό όταν χρησιμοποιείται σε 1.000.000 διαφορετικές συσκευές?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες