Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1666   justme

justme

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/04/2011 - 08:25

Το προβλημα με το bleeding μαλλον ειναι γενικο και θα ελεγα οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος της Αpple
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα σιγουρα οχι ενοχλητικο σε καθημερινη χρηση αλλα κατω απο ειδικες συνθηκες, οπως χαμηλος
φωτισμος υπαρχει .Το ερωτημα ειναι γιατι λοιπον να κρατησω ενα ελλατωματικο προιον οταν μαλιστα το εχω πληρωσει 839 ε ?
To σιγουρο ειναι οτι η apple εχει δωσει εντολη στα καταστηματα αν καποιος πελατης αντιληφθει το προβλημα τοτε του δινετε ενα αλλο χωρις πολλες ερωτησεις. Το λεω αυτο απο την δικια μου περιπτωση .Πηγα στο καταστημα , τους ειπα το προβλημα και χωρις καν να το δουν το αντικαταστουν αμεσως με ενα ιδιο που ειχαν εκεινη τη στιγμη σε stock .Το ανοιγω μεσα στο καταστημα αλλα αυτο ειχε σοβαροτερο προβλημα !
Ετσι μου προτειναν αν θελω να περιμενω για να δουμε την "τυχη" μου σε ενα τριτο η να παρω πισω τα χρηαατα μου , σιγουρα η συμπεριφορα των ανθρωπων ηταν αψογη και γνωριζαν το προβλημα και οτι εχουν μπλεξει με την apple.

Σιγουρα η apple θα επρεπε να ανακοινωση το προβλημα αν σεβεται τους πελατες της και να αντικαταστησει τα χαλασμετα panels πρωτου τα βγαλει στην αγορα .Αλλα τι κανει ? Συνεχιζει να τροφοδοτει τα χαλασμενα της ipad 2 ε! και αν καποιος το "εξυπνακιας " το καταλαβει του δινουμε τοτε ενα αλλο .
Λυπαμε αλλα αυτο δεν ειναι συμπεριφορα που θα πρεπει να ανεχομαστε.Τι παει να πει το κραταω αν δεν με ενοχλει...αφου το προιον ειναι ελλατωματικο!!!
Επισης θα ηθελα να μου πει ειλικρινα ποιος απο εσας εχει ipad 2 χωρις bleeding...κανεις ?

ps για να μην παρεξηγηθω θεωρω οτι το ipad 2 ειναι φοβερο αλλα δεν μπορω και να το κρατησω βλεποντας μια ταινα 16χ9 και γυρω γυρω να φωτιζει η οθονη .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1667   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 22/04/2011 - 08:32

Σιγουρα ειναι ξεφτιλα γιατι απο οτι καταλαβα ολα τα ipad2 εχουν το προβλημα! Το ιδιο με το σημα στο 4αρι αλλα παλι η apple κανει την παπια! Στο παλιο ipad υπηρχε θεμα?
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1668   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:30

το πρόβλημα αυτο σας ειναι στην πραξη τοσο πολυ ενοχλητικό η απλά για το γαμώτο το αναφέρετε?, γιατι στο δικο μου ipad2 με φυσιολογική χρηση δεν γίνεται αντιληπτό το παραμικρό.

τελος κατι άσχετο, για jb σε ipad2 εχει ακουστει τιποτα?

#1669   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:43

το πρόβλημα αυτο σας ειναι στην πραξη τοσο πολυ ενοχλητικό η απλά για το γαμώτο το αναφέρετε?, γιατι στο δικο μου ipad2 με φυσιολογική χρηση δεν γίνεται αντιληπτό το παραμικρό.

Διότι ακόμα δεν έχουν πλησιάσει στην κατασκευή ενός εργαλείου που να κάνει το τζου μπου σωστά!
Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση!

#1670   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:50

Με κανονική χρήση όντως δεν γίνεται αντιληπτό , ούτε στις ταινίες , για να το δεις πρέπει να βάλεις φουλ φωτισμό και να είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο , αλλα αν είναι ελαττωματικο γιατί να μην το αναφέρει η apple?

Sent from my iPad 2 using Tapatalk

#1671   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:52

Με κανονική χρήση όντως δεν γίνεται αντιληπτό , ούτε στις ταινίες , για να το δεις πρέπει να βάλεις φουλ φωτισμό και να είσαι σε σκοτεινό δωμάτιο , αλλα αν είναι ελαττωματικο γιατί να μην το αναφέρει η apple?

οπως εκανε την παπια με το προβλημα σηματος ,μοιρασε ενα bumper και τελος .Θα μου πεις εκει εκανε και κατι.

#1672   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:55

οπως εκανε την παπια με το προβλημα σηματος ,μοιρασε ενα bumper και τελος .Θα μου πεις εκει εκανε και κατι.

Τώρα θα αφαιρέσει το κουμπί του φωτισμού 

#1673   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:59

Τώρα θα αφαιρέσει το κουμπί του φωτισμού 

ελα ντε σωστα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα ,γι αυτο κανει την παπια

#1674   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:04

Κρίμα! Και έλεγα τα καλύτερα για την apple! Την θεωρούσα εταιρία και της παραμικρης λεπτομεριας....αρχίζει και με απογοητεύει!

#1675   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:08

Κρίμα! Και έλεγα τα καλύτερα για την apple! Την θεωρούσα εταιρία και της παραμικρης λεπτομεριας....αρχίζει και με απογοητεύει!

Α καλά... και έχεις να δεις ακόμα.... ουκ ολίγα!!!

#1676   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:09

εγω που το αγωρασα χθες δεν εχει κανενα προβλημα η οθονη,ισως επεσα στην περιπτωση

#1677   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.207 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:09

Παιδια δυστηχως η μεγαλη μαζικη παραγωγη εχει αυτα τα ελλατωματα που μας συμβαινουν.

Παλαιοτερα καθως και οι πωλησεις της Apple ηταν κατα πολυ χαμηλοτερες απο τις τωρινες εδινε προφανως και μεγαλυτερη σημασια στην συναρμολογηση των προϊοντων της.
Once You Go Mac You Never Go Back

#1678   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:10

εγω που το αγωρασα χθες δεν εχει κανενα προβλημα η οθονη,ισως επεσα στην περιπτωση

Φτου-φτου αν είναι έτσι! Μην το πεις ούτε του παππά!!!

Παιδια δυστηχως η μεγαλη μαζικη παραγωγη εχει αυτα τα ελλατωματα που μας συμβαινουν.

Παλαιοτερα καθως και οι πωλησεις της Apple ηταν κατα πολυ χαμηλοτερες απο τις τωρινες εδινε προφανως και μεγαλυτερη σημασια στην συναρμολογηση των προϊοντων της.

Ακριβώς, το φωνάζω σε διάφορα posts. Μπλοκάρετέ την λίγο την άτιμη την Apple. Έχει ξεφύγει τελείως...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 22/04/2011 - 10:11

#1679   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:10

Φίλε και γω έτσι πίστευα....έκανες το τεστ?

#1680   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:11

αυτο φιλε μου ομως δεν ειναι δικαιολογια ετσι δεν ειναι γιατι τα λεφτα ειναι πολλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες