Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2011 - 06:00

Καλημέρα σας…. Τι γίνεται πάλι popopo :) .
Ωραία νέα για εμάς που είχαμε το 1o και το δώσαμε περιμένοντας το 2o B) . Με κάλυψε πλήρως το IPAD2 έτσι απλά (Σιγά μην φτιάχνει και esspreso cafe).
Διαβάζω ότι κάποιους τους καλύπτει και το iphone 4, κάποιους άλλους ότι δεν έχει usb-flash-bluetooth share αα και ραδιοφωνο (μου αρεσει που οι ιδιοι σιγουρα θα εχουν και 500gb mp3, οσο για τα νεα της ημερας.. μην απαντησω) και σχολειαζω γιατι δεν ξέρω και εγώ τι κώλυμα έχουν και δεν καλαβαινουν ότι δεν τα χρειάζεται λέμε :o . Μαλον δεν είχατε/έχετε ipad στα χέρια σας, καιρός να αποκτήσετε ??? (αναρωτιέμαι τι κάνετε σε αυτό το forum).

Τώρα επειδή είμαι από αυτούς που θα το πάρουν και μάλλον όχι από Ελλάδα, θέλω να διευκρινιστεί το θέμα με το 3G. Θα βγει η έκδοση 16GB wifi-3g και θα παίρνει την κάρτα sim Cosmote που είχα και στο Ipad 1 16GB wifi-3G ? Πόσο θα κοστίσει εκτός Ελλάδας πχ. Γερμανία.

Τελευταία επεξεργασία από: taxiarhisv, 03/03/2011 - 06:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/03/2011 - 07:28

εχουν ανακοινωθεί οι τιμές φίλε μου.....

δες εαν θυμαμαι και λιγο ποιο πισω τις εχει ....

την καλημερα μου.....

ps.εγω που εχω το ενα εξακολουθω να μην τρελαινομαι....

(τρελαινομαι για εμενα σημαινει να εβγαινε και να εβαζα αμεσως αγγελια για πουλημα....χωρις καν να το σκεφτω....και οχι οτι δεν ειναι ομορφο κτλ..αλλα περιμενα παραπανω λειτουργιες μια και ο ανταγωνισμος καλπαζει και περιμενει την apple στην γωνια....)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#168   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 03/03/2011 - 07:49

Με το καλό να έρθει αλλά πάντως ρε παιδιά, είναι δυνατόν δύο μήνες μετά την έλευση
του ipad στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο, να φέρουν το ipad 2??? Εντύπωση μου κάνει...
Και τα πρώτα τι θα γίνουν? Θα τα «σκοτώσουν» ? Να δούμε αν θα έρθει 25/03/11...
Ευχαριστούμε τα παιδιά που είναι εδώ και μας ενημερώνουν!

Αυτο κι αν ειναι καταγκιοζιλικι! Το εφεραν ισα ισα για να πουν οτι κυκλοφορησε επισημα και στην Ελλαδα...

#169   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2011 - 08:37

Νταξ.Με έπεισες φίλε μου.
uname -a δες τι CPU , Kernel φοράς και τα λέμε...

PiratX = Καλός φίλος από Greek - iPhone.Στο Screenshot τον έβαλα γιατί ήμασταν από τους πρώτους που κάναμε install το Lion(ενώ κάτι άλλοι χάλαγαν σκληρούς και έψαχναν πως να κάνουν την εγκατάσταση :P)

αυτό έλειπε να μην σε πείσω.

#170   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2011 - 08:46

Εγώ πήρα το Ipad το δοκίμασα και απλά αποφάσισα οτι είναι λίγο υπερβολικό για εμένα (προτιμώ macbook). Οπότε το πουλάω και δε θα πάρω το Ipad2.

#171   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2011 - 09:48

α ρε Ελλαδιτσα εκανες το μπαμ και σε 20 μερες θα εχεις κι εσυ το IPAD 2!!!!

#172   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/03/2011 - 10:03

Πολύ δυναμικό προϊόν. Το design είναι καταπληκτικό. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι βέβαια απρόβλεπτες.

Κάποιες από τις διαμαρτυρίες είναι βάσιμες αλλά απολύτως αδικαιολόγητες πχ flash και radio και ανοικτό Bluetooth ήταν τελείως αναμενόμενο ότι δε θα υπάρχουν. Τώρα για το USB είμαι βέβαιος ότι με τον κατάλληλο 3rd party adaptor και υποστήριξη από τη jailbreak κοινότητα μπορεί να υλοποιηθεί.

#173   ditheo

ditheo

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2011 - 10:05

παιδεια μηπως ξερει καποιος να μου πει ποσο ειχε το ipad1 16gb wifi στην γερμανια?ηταν πιο φτηνο απο εδω?
γιατι τωρα στο γερμανικο apple store το δινουν 379.
στις 25 θα ειμαι βερολινο εντελως τυχαια και λεω να το παρω απλα θελω να δω αν θα εχει μεγαλη διαφορα με ελλαδα

επισης το κολπακι με το HDMI output ειναι λετε του ipad2 η ολες οι ios4.3 θα το κανουν?
πολυ θα με εψηνε να εβαζα to iphone4 στην τηλεοραση του σαλονιου μου με hdmi και να παιζω παιχνιδια!

499 euro είχε...ναι πιο φτηνο απο εδώ

#174   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/03/2011 - 10:33

...Γιατι εξαφανίζονται τα ποστ μου ? >:(

#175   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 03/03/2011 - 10:35

ερωτηση η Wifi only εκδοση εχει GPS? γιατι το 3G δεν χρειαζεται απο τη στιγμη που εχεις iphone μπορεις να κανεις tethering μιας και εχω και δωρεαν data στο πακετο μου. Ακυρο μολις το διαβασα στο σιτε.. δεν εχει gps κριμα και ειναι αρκετα χρησιμο.. θα με κανει να παρω το 3g..

Τελευταία επεξεργασία από: bakis, 03/03/2011 - 10:36

#176   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 03/03/2011 - 10:59

ερωτηση η Wifi only εκδοση εχει GPS? γιατι το 3G δεν χρειαζεται απο τη στιγμη που εχεις iphone μπορεις να κανεις tethering μιας και εχω και δωρεαν data στο πακετο μου. Ακυρο μολις το διαβασα στο σιτε.. δεν εχει gps κριμα και ειναι αρκετα χρησιμο.. θα με κανει να παρω το 3g..

Υπάρχει tweak στο Cydia και μπορείς να συνδέσεις μέσω bluetooth εξωτερικό gps ;)

#177   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 03/03/2011 - 11:06

25η Μαρτίου και στην Ελλάδα λοιπόν. Όλοι λέμε ότι στις 26 θα είναι διαθέσιμο λόγω Εθνικής εορτής.
Εγώ αναμένω να δω ποιο κατάστημα θα ανακοινώσει ότι στις 25 Μαρτίου θα λειτουργεί κανονικά και θα έχει διαθέσιμα τα iPad2... ;)

#178   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 03/03/2011 - 11:06

Επεσα εντελως εξω, κι απο απλο update με λεπτοτερο design εκαναν κανονικο upgrade με διπυρηνα, διπλες καμερες κλπ. Τωρα το iPad ειναι εκει που θα το ηθελα περυσι (flash, usb port, bluetooth ετσι κ αλλιως δεν θα δουμε ποτε απο την Αpple). Το cover ειναι πολυ ωραιο και πρακτικο, σε καμια βδομαδα θα χει γεμισει το ebay απο κινεζικες απομιμησεις στα 10$ αλλα το HDMI out σαν extra στα 39$ ειναι μεγαλη απατη.

Σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος γιατι περιμενα πολυ λιγοτερα, να το παρω δεν προκειται βεβαια, αν και οταν παρω tablet θα χουν βγει με 150 euro, οκταπυρηνα, 4πλο USB κλπ κλπ. Τωρα ειναι ακομα πολυ νωρις για την κατηγορια αυτη.

Μου εκανε παντως μεγαλη εντυπωση η επιθετικη προωθηση της Apple σε σχεση με τον ανταγωνισμο, καθως και το δυνατο upgrade για να μη χασει την φετεινη χρονια. Μαλλον εχουν δει την εκρηκτικη επεκταση του Android και θελουν να καπαρωσουν απο νωρις μεγαλο μερος της αγορας πριν οι first adopters παρουν ανταγωνιστικες πλατφορμες. Οταν δε, σε κανα δυο χρονακια οι τιμες πεσουν και τα tablets της Apple ειναι 100-200$ πανω απο τον ανταγωνισμο τοτε θα ερθουν τα ζορια και θελουν ν'απλωθουν απο τωρα.

#179   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 03/03/2011 - 11:18

Αυτο που ειναι πολυ σημαντικο και δεν ειπωθηκε ειναι το μεγεθος της RAM!

#180   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/03/2011 - 11:26

Ποτε δεν γινεται αυτο ειναι πολιτικη τους :rolleyes:

Ad

Ad

Team