Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Please log in to reply
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/03/2011 - 22:01

μα γιατι παντα ξεχνατε αυτο το ΦΠΑ?το ομολογω!!!και εγω δεν θελω να το θυμαμαι,αλλα δεν μας χρεωνουν τα μαγαζια εδω επειδη μας βρηκαν κοροιδα. Αμα παιρνεις συσκευη 400 ευρω τα υπολοιπα 200 πανε ΦΠΑ αρα συνολο 600 ευρω..εκμεταλευση ειναι το κρατος

το $499 στο Αμερικανικο app store ειναι χωρις ΦΠΑ. γενικα στην Αμερικη οι τιμες ειναι παντα χωρισ ΦΠΑ ο οποιος προστιθεται στο τελος της παραγγελιας.

οποτε, προσθεστε στα 499 απο 6 εως 11% ΦΠΑ αναλογα με την πολιτεια.

οπως και να εχεισ σιγουρα ειναι καλυτερα απο οτι Ελλαδα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 04/03/2011 - 01:06

έχουν 100%.

Μακαρι. Αλλα γιατι απο την isquare ζητουν την ελληνικη αποδειξη . Μηπως γιατι ειμαστε στο Ελλαδισταν ; Το ιδιο εγινε και με τι iphone μου . Παρουσιασε προβλημα στο μοκροφωνο και χωρις την αποδειξη δεν το δεχοταν το service.

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 04/03/2011 - 01:13.

#213   komos

komos

iPH Contributor

• 1,410 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 01:10

δλδ τα περι παγκοσμιας εγγυησης ειναι μυθος?

#214   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 01:15

Αυτο ρωταω. Παντως η isquare δεν δεχεται επισκευες χωρις αποδειξη. Απο προσωπικη εμπειρια.

#215   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,806 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 01:33

Περιμένω τιμές στο Ελλάντα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς το δικό μου θα κάνει 430~
iPad 16 WiFi , Smart Cover , HDMI Cable
Στην Ελλάδα θα κάνει 600 το απλό 16άρι.
rromeodim ακούει?

που το ξερουμε ποσο θα κανει?
Πιστευω θα κανει τοσο οσο για να:
1)να φανε παλι το βρισιμο της αρκουδας
2)ολοι να την ψαξουν να το παρουν απο αλλου
3)να αποδειξουν για αλλη μια φορα ποσο ασχετοι και γραβατακηδες ειναι.
Μακαρι να βγω ψευτης φυσικα. :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 04/03/2011 - 01:33.

#216   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 04/03/2011 - 02:13

Keynote 22:58: @SteveJobs "...and two weeks after that, on March 25 we are shipping at list 26 more countries, including all of our higher volume countries (σε αυτήν ακριβώς την στιγμή τα γράμματα γίνονται Bold, για Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Ιαπωνία, Αγγλία) except a few we were still getting regular tory approvers.''

Οπότε για την ιστορία των Bold, λογικό είναι να τονίζονται αυτές η χώρες. Τώρα εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η ιστορία με αυτά που είπε στην συνέχεια! (except a few we were still getting regular tory approvers. ')..... Γιατί ας μην γελιόμαστε! για εμάς ήταν η 'καμπάνα'!

Το θέμα τώρα είναι τη ακριβώς θέλει να πει ο καλλιτέχνης; Ότι θα έρθουνε με καθυστέρηση, και πόση; η πάλι η ίδια ιστορία για εμάς! (ζήσε Μάι μου, να φας τριφύλλι!!) Για να δούμε τη θα δούμε!! ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/03/2011 - 02:35.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#217   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1,068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/03/2011 - 02:18

Keynote 22:58: @SteveJobs "...and two weeks after that, on March 25 we are shipping at list 26 more countries, including all of our higher volume countries (σε αυτήν ακριβώς την στιγμή τα γράμματα γίνονται Bold, για Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Ιαπωνία, Αγγλία) except a few we were still getting regular tory approvers.''

Οπότε για την ιστορία των Bold, λογικό είναι να τονίζονται αυτές η χώρες. Τώρα εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η ιστορία με αυτά που είπε στην συνέχεια! (except a few we were still getting regular tory approvers. ')..... Γιατί ας μην γελιόμαστε! για εμάς ήταν η 'καμπάνα'!

Το θέμα τώρα είναι τη ακριβώς θέλει να πει ο καλλιτέχνης; Ότι θα έρθουνε με καθυστέρηση, και πόση; η πάλι η ίδια ιστορία για εμάς! Ζήσε Μάι μου, να φας τριφύλλι!! Για να δούμε τη θα δούμε!! ;-)

νομιζω οτι δεν θα "παρελασουμε" αλλα θα σουβλισουμε με το Ipad 2... προαισθημα

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/03/2011 - 02:36.

#218   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 03:15

Τόσο γρήγορα ο αντικαταστάτης του iPad 1? γιατί ρε παιδια? και μεις τι θα τα κάνουμε?

#219   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/03/2011 - 03:24

Τόσο γρήγορα στο Ελλάντα θες να πεις..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#220   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2,389 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 04:01

Ναι φίλε μου στην Ελλάδα θέλω να πω!....δεν το έχω ούτε 10 μέρες! Θα χάσει πολύ από την αξία του με τις μ@λ@κιες της apple!!

#221   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 05:25

νομιζω οτι δεν θα "παρελασουμε" αλλα θα σουβλισουμε με το Ipad 2... προαισθημα

Στο site της isquare λεει παντως επισημα πως 26 Μαρτιου ερχεται το "my precious"

#222   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 04/03/2011 - 07:14

Τόσο γρήγορα στο Ελλάντα θες να πεις..

Ακριβώς έτσι!

Σχετικά με τη usb θύρα τι συμβαίνει, έχει ή δεν έχει?

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 04/03/2011 - 07:15.

#223   antoniss

antoniss

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 09:11

Ναι φίλε μου στην Ελλάδα θέλω να πω!....δεν το έχω ούτε 10 μέρες! Θα χάσει πολύ από την αξία του με τις μ@λ@κιες της apple!!

Αργησε να έρθει Ελλάδα το ipad1 γιατί δεν είχε στις γλώσσες ελληνικά. Με το που βγήκε η εκδοση iOS 4.2 ...έπεσαν βουρ οι επίσημες εισαγωγές.
Βέβαια ολοι μας πρέπει γνωριζουμε οτι δεν αγοράζουμε gadgets της Apple οταν πέρασουν τα 3/4 απο τον ετήσιο κύκλο της παρουσίασης και παραγωγής του επόμενου μοντέλου.
Η Apple είναι σταθερή ... Μάρτιο -Απρίλιο ipads, Ιούνιο iPhone και Σεπτεμβριο iPod

#224   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3,927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 04/03/2011 - 09:36

Αργησε να έρθει Ελλάδα το ipad1 γιατί δεν είχε στις γλώσσες ελληνικά. Με το που βγήκε η εκδοση iOS 4.2 ...έπεσαν βουρ οι επίσημες εισαγωγές.
Βέβαια ολοι μας πρέπει γνωριζουμε οτι δεν αγοράζουμε gadgets της Apple οταν πέρασουν τα 3/4 απο τον ετήσιο κύκλο της παρουσίασης και παραγωγής του επόμενου μοντέλου.
Η Apple είναι σταθερή ... Μάρτιο -Απρίλιο ipads, Ιούνιο iPhone και Σεπτεμβριο iPod

Έχεις δίκιο! Πολλές φορές είχε αναφερθεί στο forum να κάνουν κάποιοι ανυπομονοί υπομονή...αλλά δεν άκουσαν κανέναν, πήγαν καρφί
με το ήρθε το ipad στην Ελλάδα να το προμηθευτούν! Θυμάμαι που κάποιοι έλεγαν, «φίλοι μας...κάντε υπομονή» μην βιαστείτε να το πάρετε
αλλά...κώφευσαν!!! Πρέπει να παρακολουθείς την Apple τι βγάζει και πότε, όντως έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες για το εκάστοτε προϊόν της
και βεβαίως για την εξέλιξή του! Εν πάση περιπτώσει, τέλος καλό, όλα καλά! Θα το αναμένουμε στις 26/03/11!

#225   taxiarhisv

taxiarhisv

iPH Member

• PipPipPip
  • 298 μηνύματα

Δημοσίευση 04/03/2011 - 09:46

Καλημερα σας, δεν ειδα καμια συγκεκριμενη αναφορα για το Ipad wifi-3G, ετσι ξαναρωτω. Θα βγει η έκδοση wifi-3g και θα παίρνει την κάρτα sim Cosmote που είχα και στο Ipad 1 wifi-3G ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες