iPad 2 Repairability Score - 4 out of 10 (10 is easiest to repair)
The LCD is really easy to remove once the front panel is gone.
Only standard Phillips screws were used -- no Pentalobular or Tri-Wing funny-business.
The front panel is now glued to the rest of the device, greatly increasing the chances of cracking the glass when trying to remove it.
The LCD has foam sticky tape adhering it to the front panel, increasing chances of it being shattered during disassembly.
The battery is very securely stuck down to rear case, and you have to remove the logic board to remove it.
You can't access the front panel's connector until you remove the LCD.
iPad 2 Wi-Fi Teardown Δεν μου άρεσε η χρήση κόλλας από μια state of the art εταιρεία .
Σε καμία περίπτωση δεν μου αρέσει ότι για να αλλάξεις την μπαταρία πρέπει ουσιαστικά να διαλύσεις κομμάτι κομμάτι ολόκληρη την συσκευή .
Η ποιότητα των ηχείων , τουλάχιστον οπτικά με απογοήτευσε . Το ακουστικό μέρος θα το δούμε εν καιρώ .
Η χρήση VGA και 1 mpixel κάμερας αντίστοιχα σε συσκευή του 2011 είναι αποκαρδιωτική και δε με προϊδεάζει θετικά .
Τα 512MB ram πολύ σύντομα θα αποδειχθούν λίγα , όπως σε όλα τα προϊόντα ios που φτιάχτηκαν με γνώμονα τις άμεσες απαιτήσεις και όχι την αντοχή στο χρόνο .
Δεν μου αρέσει που η οθόνη είναι πλέον πιο ευπαθής μιας και όλα τα στρώματα βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους .
Ελπίζω ο νέος Α5 να μας αποζημιώσει και να μας γλυκάνει με την απόδοσή του , το γυροσκόπιο να βρει την θέση του στο ipad στερέωμα και το μειωμένο βάρος να ξεκουράσει τους καρπούς μας .
Για τα υπόλοιπα ......... θα δούμε στις 25 του μηνός .