Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Please log in to reply
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2,044 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 13/03/2011 - 12:03

Aυτό θες φίλε μου...? http://itunes.apple....d381953722?mt=8

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου κωστα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/03/2011 - 12:04

Τίποτα να σαι καλά...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#483   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5,698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/03/2011 - 12:12

το γυροσκοπιο τι ειναι και τι ακριβως κανει ρε παιδια??? δεν εχω ιδεα.......

Aυτό θες φίλε μου...? http://itunes.apple....d381953722?mt=8

Το γυροσκόπιο είναι εφαρμογή?! :o Sorry κιόλας, αλλά τι λέτε ρε παιδιά!

Διάβασε εδώ τι είναι το γυροσκόπιο.

Στο iPhone4 και στο iPad 2 χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το accelerometer για την ανίχνευση κινήσεων σε έξι άξονες.

#484   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/03/2011 - 12:46

το τελος του ipad 2
http://www.youtube.com/watch?v=rtqXLGPzVMk&feature=player_embedded
απλα απιστευτο!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ... κάτι τέτοια βλέπω και το ξανασκέφτομαι για το iPad2!!
Αν η τιμή του είναι καλύτερη , χαλαρά θα πάω για το Galaxy!!! :)

#485   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 13/03/2011 - 12:51

Ας μην ξεχναμε όμως ποιος ξεκίνησε την γορα για τα tablet pc, και πως επίσης ειναι tablet pc. Δηλαδη προσωπικά μου φαίνεται λίγο αστείο να κρατάω 10 ιντσων οθόνη, για να βγάλω φωτογραφία. Προσωπικα και καθόλουυ οπισθια καμερα να μην ειχε το iPad 2 δεν θα με ενδιεφερε. Η μπροστινη αρκεί για να κανει τη δουλεία της. Facetime.

#486   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1,268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 13/03/2011 - 13:01

Επειδή δηλαδή κάποιος ξεκίνησε τα tablet pc πρέπει να κολλήσουμε εκεί και να μην πάρουμε κάτι καλύτερο?
To MONO + που δίνω εγώ στο iPad (2) είναι το app store, τίποτα άλλο!!! Είναι σίγουρο πάντως πως και η android αγορά αυξάνετε συνεχώς! ;)

#487   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 13/03/2011 - 13:04

Εγω παντως δεν θα αγοραζα ενα android tablet, ελπίζοντας να αναπτυχθει το android market και να δωσει εφαρμογες. πόσο μάλλον που και τα android tablets ειναι εξισου ακριβα ή και παραπάνω απο το ipad.

#488   JP335i

JP335i

iPH Contributor

• 1,080 μηνύματα
  • Twitter:@JimPapan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:JP335i

Δημοσίευση 13/03/2011 - 13:25

Εγώ είδα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα του browsing με τον A5 και την διπλάσια RAM. Έχω αρχίσει ήδη να το σκέφτομαι για iPad 2. Είδα και την διαφορά στα γραφικά με τα άλλα tablets και έχω ´´φτιαχτεί´´ τώρα... 8)

#489   nikrose555

nikrose555

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 13:44

Ρε παιδια να ειχατε ipad και να τα λεγατε αυτα που λετε για συγκριση με αλλα το καταλαβαινω .Αλλα επειδη το ειχα για 5 μηνες εχω να πω πως 10 ωρες αυτονομια και ουτε ξερω ποσες χιλιαδες εφαρμογες ειναι πολυ μεγαλο πραμα .10 ΩΡΕς ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ !!!!!!! Ολη μερα το χεις στα κουλα σου και δεν τελειωνει . Μεγαλη υποθεση

#490   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:06

Πριν πάρω το iPad 2 το δοκίμασα το samsung και δε με εντυπωσίασε. Μέχρι κ στις αλλαγές σελίδων στο αντίστοιχο springboard αργουσε να ανταποκριθει. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλά γενικά αλλά σε σχέση με το 2 ήταν εμφανώς πιο αργό. Τώρα όσον αφορά τις κάμερες σίγουρα θα ήθελα η apple να είχε βάλει κάτι καλύτερο αλλά έχω ήδη το 4 οπότε δε με απασχολεί, πόσες φορές θα κρατάω το iPad που είναι τόσο μεγαλο για photos??

#491   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:06

Χρησιμοποιώντας laptop για χρόνια, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά ήταν ένα tablet.
Χρησιμοποιώντας Android tablet εδώ και μερικές εβδομάδες, κατάλαβα κάποια στιγμή πως αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά ήταν ένα iPad...

Οπότε το Archos 101 πάει καρφωτό για πούλημα, και πάω γραμμή για iPad 2. Και ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα για τα όσα λέγονται περί ανώτερου hardware των ανταγωνιστών και λοιπές μπούρδες. Αμα είναι να ασχοληθώ με το hardware, πάω και παίρνω πάλι ένα laptop και καθάρισα. Αλλά δε θέλω laptop: θέλω ένα μηχανάκι απλό, μικρό, ελαφρύ, που να κάνει τα 5 πράγματα που θέλω α-ψ-ο-γ-α. Γι΄ αυτό και έχω iPhone, και γι΄ αυτό και θα πάρω και iPad 2. Όσο για τον Jobs, ποτέ δεν τον χώνεψα. Αλλά δεν σκοπεύω να αγοράσω τον Jobs...

* Και μιας και το έφερε η κουβέντα: πως μπορώ να πάρω ΤΩΡΑ iPad 2 από το εξωτερικό; Είμαι Ελλάδα και αν υπάρχει τρόπος να το προμηθευτώ χωρίς να χρειάζεται να περιμένω μέχρι τις 25-26 του μήνα, καλά θα ήταν. Εννοείται πως με ενδιαφέρει η WiFi έκδοση...

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 13/03/2011 - 14:09.

#492   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:09

το τελος του ipad 2
http://www.youtube.com/watch?v=rtqXLGPzVMk&feature=player_embedded
απλα απιστευτο!

Μόνο και μόνο Απο το scrolling που έχει (που είναι χάλια και το ζουμ που είναι αντιγραφή Απο την apple) αλλα και ο σχεδιασμός του καταλαβαίνεις πόσο μαπα είναι! Sorry κιόλας αλλα δεν μπορούμε και να καταπινουμε την κάθε απομίμηση του iPad. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: BAUHAUS, 13/03/2011 - 14:10.

#493   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:12

Μόνο και μόνο Απο το scrolling που έχει (που είναι χάλια και το ζουμ που είναι αντιγραφή Απο την apple) αλλα και ο σχεδιασμός του καταλαβαίνεις πόσο μαπα είναι! Sorry κιόλας αλλα δεν μπορούμε και να καταπινουμε την κάθε απομίμηση του iPad. ;)

Στο αντίστοιχο safari δε μπορείς να κανείς scrolling και να διαβάζεις παράλληλα γιατί χανει το focus! Μπορεί να φαίνεται λεπτομερια αλλα οποίος έχει συνηθίσει από apple θα του φαίνεται τραγικό!

#494   YesorNo

YesorNo

iPH Member

• 263 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:23

* Και μιας και το έφερε η κουβέντα: πως μπορώ να πάρω ΤΩΡΑ iPad 2 από το εξωτερικό; Είμαι Ελλάδα και αν υπάρχει τρόπος να το προμηθευτώ χωρίς να χρειάζεται να περιμένω μέχρι τις 25-26 του μήνα, καλά θα ήταν. Εννοείται πως με ενδιαφέρει η WiFi έκδοση...

μια εβδομαδα υπομονη ...αλλα αφου πεφτει 26 Μαρτιου λιγο δυσκολο να το παρεις γρηγορα απο ελλαδα..
Σκεψου και το αλλο ομως ποσες μερες θα κανει να ερθει ελλαδα αμα το παραγγειλεις απο εξω

Τελευταία επεξεργασία από: YesorNo, 13/03/2011 - 14:24.

#495   Alexkor

Alexkor

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • GameCenter:AlexI4

Δημοσίευση 13/03/2011 - 14:29

Λογικα και στις 1.00 το βραδυ στις 25 του μηνα ολο και καποιο καταστημα θα ανοιξει στην αθηνα μονο κ μονο για το ipad και ας εχουμε αργια. Το κανουνε για καποια συγκεκριμενα pc games αυτο κ δεν θα το κανουν για το ipad...;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες