Χρησιμοποιώντας laptop για χρόνια, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά ήταν ένα tablet.
Χρησιμοποιώντας Android tablet εδώ και μερικές εβδομάδες, κατάλαβα κάποια στιγμή πως αυτό που χρειαζόμουν πραγματικά ήταν ένα iPad...
Οπότε το Archos 101 πάει καρφωτό για πούλημα, και πάω γραμμή για iPad 2. Και ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα για τα όσα λέγονται περί ανώτερου hardware των ανταγωνιστών και λοιπές μπούρδες. Αμα είναι να ασχοληθώ με το hardware, πάω και παίρνω πάλι ένα laptop και καθάρισα. Αλλά δε θέλω laptop: θέλω ένα μηχανάκι απλό, μικρό, ελαφρύ, που να κάνει τα 5 πράγματα που θέλω α-ψ-ο-γ-α. Γι΄ αυτό και έχω iPhone, και γι΄ αυτό και θα πάρω και iPad 2...
Respect νεανία. Και εγώ για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο, θα το πάρω το ρημάδι!!!
Πραγματικά συνιστώ σε όλους να ξεκολλήσουν από την λογική του PC: Κοιτάω τα specs και αν έχει περισσότερη μνήμη ή έχει καλύτερη οθόνη μου κάνει. Αυτό που μετράει σε αυτές τις συσκευές είναι η εμπειρία χρήσης και τίποτα παραπάνω... Δεν είναι όλοι όσοι παίρνουν το iPad κορόιδα ή τρελά funBoys. Μην βλέπετε το δένδρο και χάνετε το δάσος.