iPad 2
Δημοσίευση 23/03/2011 - 19:16
Ξεκινώντας λέει από 529 ευρώ. τσάμπα πράγμα δηλαδή..
Τα έβαλα κάτω και τελικώς με 315 συν ΦΠΑ αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο ipad 1
ΔΕΝ βρίσκω απολύτως κανέναν λόγο να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για να κάνω τα ίδια πράγματα..
Τώρα είναι ευκαιρία για αγορά ενός tablet με τις δυνατότητες του ipad1 σε πολύ καλό κόστος.
ΔΕΝ καταλαβαίνω την πρεμούρα, που μου θυμίζει πολύ Αμερικανιά...
Η μάλλον, για να ακριβολογώ: Την καταλαβαίνω. Γιατί και εγώ στα ίδια χάλια με την apple ήμουν... Ομως, εν μέσω κρίσης μάλιστα, ας βάζουμε και την λογική και το μυαλό να δουλεύει... Γιατί το να δουλεύουμε έναν ολόκληρο μήνα για να αγοράσουμε μια ταμπλέτα, δεν το καταλαβαίνω..
Και τα γράφω όλα αυτά εδω, γιατί απλά σας βλέπω όλους τρελαμένους. Εξ ού και η απορία...
Είναι άραγε τόσοι πολλοί που τους τρέχουν από τα μπατζάκια
Εύχομαι μόνο όταν θα βγει το 3αρι, να μην αρχίσετε να απορείτε γιατί κανένας δεν θα σας δίνει πίσω τα 700αρια που ρίξατε αυτές τις μέρες..
Με γεια σας σε όλους όσοι θα αποκτήσετε το 2αρι... Καλοτρεχούμενο
Ατιμο marketing...
Ad
Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:08
Διαβάζω τιμές και με πιάνει ίλιγγος...
ΔΕΝ βρίσκω απολύτως κανέναν λόγο να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για να κάνω τα ίδια πράγματα..
Τώρα είναι ευκαιρία για αγορά ενός tablet με τις δυνατότητες του ipad1 σε πολύ καλό κόστος.
Η μάλλον, για να ακριβολογώ: Την καταλαβαίνω. Γιατί και εγώ στα ίδια χάλια με την apple ήμουν... Ομως, εν μέσω κρίσης μάλιστα, ας βάζουμε και την λογική και το μυαλό να δουλεύει... Γιατί το να δουλεύουμε έναν ολόκληρο μήνα για να αγοράσουμε μια ταμπλέτα, δεν το καταλαβαίνω..
Και τα γράφω όλα αυτά εδω, γιατί απλά σας βλέπω όλους τρελαμένους. Εξ ού και η απορία...
Εύχομαι μόνο όταν θα βγει το 3αρι, να μην αρχίσετε να απορείτε γιατί κανένας δεν θα σας δίνει πίσω τα 700αρια που ρίξατε αυτές τις μέρες..
Ατιμο marketing...
Ρε φιλε απο την τσεπη σου θα βγουν?
Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:13
Δεν ήξερα όμως ότι το συγκεκριμένο τοπικ ήταν ¨Επικροτήστε όλοι την αγορά του ipad2 "
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ακούγονται και κάποιες διαφορετικές φωνές... Και, ναι, ΚΑΙ η οικονομική διάσταση του θέματος θα έπρεπε να έχει θέση. Επειδή κανείς δεν το γράφει, αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες όλοι γίνονται όλο και πιο αλλόφρονες, σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να αναγραφεί ό,τι έγραψα...
Οσοι θέλουν το διαβάζουν, όσοι θέλουν το προσπερνάνε... Είναι όντως ξενερωτικά όσα γράφω..
Δεν θα διαφωνήσω..
Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:43
Σε ευχαριστούμε πάντως για τις "ευχές"
Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:46
Διαβάζω τιμές και με πιάνει ίλιγγος...
Ατιμο marketing...
Ναι αλλα είχαμε περιθώριο τόσες μέρες να μαζέψουμε λεφτά για το "2άρι"!
Μέχρι στιγμής έχω 29€... τα 500€ μου λείπουν!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:27
Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:40
Θελω να παρω το ipad2. Γνωριζετε αν το Σαββατο το πρωι θα το προμηθευει η isquare απο τα καταστηματα της ή θα πρεπει να περιμενουμε Δευτερα για να το παρουμε ?
Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:44
Ατιμο marketing...
ναι, είμαστε κορόιδα και μας έπεισαν με το marketing να πάρουμε ipad2
LOL
Δημοσίευση 24/03/2011 - 01:00
Βεβαια η εμπειρια του ipad δεν συγκρινετε συν οτι εχει και μεγαλη αποδοση μπαταριας!
Αλλα παλι χωρις flash player?
Δεν ξερω και γω θα το θελα το 2 αλλα μεταχειρισμενο βρισκω το 1 περιπου 270-300€ οποτε γιατι ν δωσω αλλα 200€ για τις δυο μαπα καμερες που προσθεσαν η για το που ειναι πιο γρηγορο;
Θελει σκεψη το κραγμα και καθαρο μυαλο αλλα ειναι και κουκλι το ατιμο σε ασπρο!
Μηπως ειμαι δυχασμενη προσωπικοτητα τελικα;
Δημοσίευση 24/03/2011 - 01:11
Να ζει κανεις χωρις ipad ή να μη ζει??
Ιδού η απορία!
Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 24/03/2011 - 01:13
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:04
Θα τα μοιράσουν σε αδέρφια, ξαδέλφια κλπ. και οι υπόλοιποι τον παύλο...!
Τελευταία επεξεργασία από: MaleBuffy, 24/03/2011 - 14:04
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:05
Λοιπόν πέδες...φρέσκα νέα! Διαθεσιμότητα Public Πυλαίας (Cosmos Θεσσαλονίκης) 3 ταμάχια! Και η επόμενη παραλαβή? Μετά από 1μιση μήνα!
Θα τα μοιράσουν σε αδέρφια, ξαδέλφια κλπ. και οι υπόλοιποι τον παύλο...!
ξεχασες τους θειους και της θειες χε χε χε χε
Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:51
Δημοσίευση 24/03/2011 - 17:30
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην εταιρία Multirama.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 26 Μαρτίου 2011 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το νέο iPad 2 σε επιλεγμένα καταστήματα Multirama. Επιπλέον οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η διαθεσιμότητα του θα είναι πολύ περιορισμένη για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε κατά την επίσκεψη σας στα καταστήματα μας να καταθέσετε τα πλήρη στοιχεία σας και μια προκαταβολή ώστε η παραγγελία σας να λάβει σειράς προτεραιότητας και να εκτελεστεί αφού εξασφαλίσουμε τις ανάλογες ποσότητες που απαιτούνται. Αφού πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της προπαραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση .
Δημοσίευση 24/03/2011 - 20:16
Αγαπητέ πελάτη,
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην εταιρία Multirama.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 26 Μαρτίου 2011 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το νέο iPad 2 σε επιλεγμένα καταστήματα Multirama. Επιπλέον οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η διαθεσιμότητα του θα είναι πολύ περιορισμένη για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε κατά την επίσκεψη σας στα καταστήματα μας να καταθέσετε τα πλήρη στοιχεία σας και μια προκαταβολή ώστε η παραγγελία σας να λάβει σειράς προτεραιότητας και να εκτελεστεί αφού εξασφαλίσουμε τις ανάλογες ποσότητες που απαιτούνται. Αφού πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της προπαραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση .
Το κάνει και το Πλαίσιο... φίλος πήρε το τελευταίο πριν μια ώρα με 50 ευρώ προκαταβολή! (Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες