Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 23/03/2011 - 19:16

Διαβάζω τιμές και με πιάνει ίλιγγος...
Ξεκινώντας λέει από 529 ευρώ. τσάμπα πράγμα δηλαδή..
Τα έβαλα κάτω και τελικώς με 315 συν ΦΠΑ αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο ipad 1
ΔΕΝ βρίσκω απολύτως κανέναν λόγο να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για να κάνω τα ίδια πράγματα..
Τώρα είναι ευκαιρία για αγορά ενός tablet με τις δυνατότητες του ipad1 σε πολύ καλό κόστος.
ΔΕΝ καταλαβαίνω την πρεμούρα, που μου θυμίζει πολύ Αμερικανιά...
Η μάλλον, για να ακριβολογώ: Την καταλαβαίνω. Γιατί και εγώ στα ίδια χάλια με την apple ήμουν... Ομως, εν μέσω κρίσης μάλιστα, ας βάζουμε και την λογική και το μυαλό να δουλεύει... Γιατί το να δουλεύουμε έναν ολόκληρο μήνα για να αγοράσουμε μια ταμπλέτα, δεν το καταλαβαίνω..
Και τα γράφω όλα αυτά εδω, γιατί απλά σας βλέπω όλους τρελαμένους. Εξ ού και η απορία...
Είναι άραγε τόσοι πολλοί που τους τρέχουν από τα μπατζάκια???
Εύχομαι μόνο όταν θα βγει το 3αρι, να μην αρχίσετε να απορείτε γιατί κανένας δεν θα σας δίνει πίσω τα 700αρια που ρίξατε αυτές τις μέρες..
Με γεια σας σε όλους όσοι θα αποκτήσετε το 2αρι... Καλοτρεχούμενο
Ατιμο marketing...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   soupatoras

soupatoras

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:08

ΔΕΝ βρίσκω απολύτως κανέναν λόγο να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για να κάνω τα ίδια πράγματα..
Τώρα είναι ευκαιρία για αγορά ενός tablet με τις δυνατότητες του ipad1 σε πολύ καλό κόστος.
Η μάλλον, για να ακριβολογώ: Την καταλαβαίνω. Γιατί και εγώ στα ίδια χάλια με την apple ήμουν... Ομως, εν μέσω κρίσης μάλιστα, ας βάζουμε και την λογική και το μυαλό να δουλεύει... Γιατί το να δουλεύουμε έναν ολόκληρο μήνα για να αγοράσουμε μια ταμπλέτα, δεν το καταλαβαίνω..
Και τα γράφω όλα αυτά εδω, γιατί απλά σας βλέπω όλους τρελαμένους. Εξ ού και η απορία...
Εύχομαι μόνο όταν θα βγει το 3αρι, να μην αρχίσετε να απορείτε γιατί κανένας δεν θα σας δίνει πίσω τα 700αρια που ρίξατε αυτές τις μέρες..
Ατιμο marketing...

Ρε φιλε απο την τσεπη σου θα βγουν?

#798   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos

Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:13

Ο,τι ήταν να βγει, βγήκε... Μην ανησυχείς...
Δεν ήξερα όμως ότι το συγκεκριμένο τοπικ ήταν ¨Επικροτήστε όλοι την αγορά του ipad2 " :)
Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ακούγονται και κάποιες διαφορετικές φωνές... Και, ναι, ΚΑΙ η οικονομική διάσταση του θέματος θα έπρεπε να έχει θέση. Επειδή κανείς δεν το γράφει, αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες όλοι γίνονται όλο και πιο αλλόφρονες, σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να αναγραφεί ό,τι έγραψα...
Οσοι θέλουν το διαβάζουν, όσοι θέλουν το προσπερνάνε... Είναι όντως ξενερωτικά όσα γράφω..
Δεν θα διαφωνήσω..

#799   subcode

subcode

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • GameCenter:subcode

Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:43

Σε ευχαριστούμε πάντως για τις "ευχές" :lol:

#800   Dimitris83

Dimitris83

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:DIMITRIS_VOROI

Δημοσίευση 23/03/2011 - 20:46

Ατιμο marketing...

Ναι αλλα είχαμε περιθώριο τόσες μέρες να μαζέψουμε λεφτά για το "2άρι"! 8)

Μέχρι στιγμής έχω 29€... τα 500€ μου λείπουν! :P

#801   FrankyGR

FrankyGR

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:27

Καλά ρε παιδιά λένε για 10.000 προπαραγγελίες. Είμαστε καλά ? Και μετά σου λένε για κρίση...........

#802   aristotelismaz

aristotelismaz

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:40

καλησπερα παιδια... Θελω να μου λυσετε μια απορια γιατι αν και εχω συσκευες της apple ποτε δεν προμηθευτηκα συσκευη απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του...

Θελω να παρω το ipad2. Γνωριζετε αν το Σαββατο το πρωι θα το προμηθευει η isquare απο τα καταστηματα της ή θα πρεπει να περιμενουμε Δευτερα για να το παρουμε ????

#803   dono

dono

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/03/2011 - 00:44

Ατιμο marketing...

ναι, είμαστε κορόιδα και μας έπεισαν με το marketing να πάρουμε ipad2
LOL

#804   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 24/03/2011 - 01:00

Παντως αν το καλοσκεφτειτε 530€ για μια ταμπλετα σεν ειναι λιγα, με ρα ιδι παιρνεις καλουτσικο λαπτοπ και κανει πολυ περισσοτερα!
Βεβαια η εμπειρια του ipad δεν συγκρινετε συν οτι εχει και μεγαλη αποδοση μπαταριας!
Αλλα παλι χωρις flash player?
Δεν ξερω και γω θα το θελα το 2 αλλα μεταχειρισμενο βρισκω το 1 περιπου 270-300€ οποτε γιατι ν δωσω αλλα 200€ για τις δυο μαπα καμερες που προσθεσαν η για το που ειναι πιο γρηγορο;
Θελει σκεψη το κραγμα και καθαρο μυαλο αλλα ειναι και κουκλι το ατιμο σε ασπρο!
Μηπως ειμαι δυχασμενη προσωπικοτητα τελικα; :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#805   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 24/03/2011 - 01:11

βλεπω σε λιγο ολοι μας να περνουμε χαπια, να μονολογουμε και να τρεχουμε σε ψυχολογους!!! Θα πρεπει να ανοιξει ενας ειδικα διαμορφωμενος χωρος για τους iΤρελλους! :P :P

Να ζει κανεις χωρις ipad ή να μη ζει?? :huh: :blink:
Ιδού η απορία!

Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 24/03/2011 - 01:13

#806   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:04

Λοιπόν πέδες...φρέσκα νέα! Διαθεσιμότητα Public Πυλαίας (Cosmos Θεσσαλονίκης) 3 ταμάχια! Και η επόμενη παραλαβή? Μετά από 1μιση μήνα!
Θα τα μοιράσουν σε αδέρφια, ξαδέλφια κλπ. και οι υπόλοιποι τον παύλο...!

Τελευταία επεξεργασία από: MaleBuffy, 24/03/2011 - 14:04

#807   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:05

Λοιπόν πέδες...φρέσκα νέα! Διαθεσιμότητα Public Πυλαίας (Cosmos Θεσσαλονίκης) 3 ταμάχια! Και η επόμενη παραλαβή? Μετά από 1μιση μήνα!
Θα τα μοιράσουν σε αδέρφια, ξαδέλφια κλπ. και οι υπόλοιποι τον παύλο...!

ξεχασες τους θειους και της θειες χε χε χε χε

#808   subcode

subcode

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • GameCenter:subcode

Δημοσίευση 24/03/2011 - 14:51

Για όποιον Πατρινό ενδιαφέρεται για να παραλάβει iPad το Σάββατο, στα Multirama πριν μισή ώρα είχε διαθέσιμα για 26/03 ένα τεμάχιο 3G 16GB και ένα 3G 64GB. Καβάτζωσα το 64άρι και έμεινε το 16άρι. Όποιος γουστάρει 16άρι δεν χάνει κάτι να πάει να το κλείσει, γιατί νέα παραλαβή μετά από ότι μου είπαν θα αργήσει.

#809   Antong

Antong

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/03/2011 - 17:30

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην εταιρία Multirama.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 26 Μαρτίου 2011 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το νέο iPad 2 σε επιλεγμένα καταστήματα Multirama. Επιπλέον οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η διαθεσιμότητα του θα είναι πολύ περιορισμένη για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε κατά την επίσκεψη σας στα καταστήματα μας να καταθέσετε τα πλήρη στοιχεία σας και μια προκαταβολή ώστε η παραγγελία σας να λάβει σειράς προτεραιότητας και να εκτελεστεί αφού εξασφαλίσουμε τις ανάλογες ποσότητες που απαιτούνται. Αφού πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της προπαραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση .

#810   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 20:16

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην εταιρία Multirama.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τις 26 Μαρτίου 2011 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το νέο iPad 2 σε επιλεγμένα καταστήματα Multirama. Επιπλέον οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η διαθεσιμότητα του θα είναι πολύ περιορισμένη για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε κατά την επίσκεψη σας στα καταστήματα μας να καταθέσετε τα πλήρη στοιχεία σας και μια προκαταβολή ώστε η παραγγελία σας να λάβει σειράς προτεραιότητας και να εκτελεστεί αφού εξασφαλίσουμε τις ανάλογες ποσότητες που απαιτούνται. Αφού πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της προπαραγγελίας σας θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση .

Το κάνει και το Πλαίσιο... φίλος πήρε το τελευταίο πριν μια ώρα με 50 ευρώ προκαταβολή! (Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες