παιδια μην βιαζεστε θα ερθουν και αλλα μην τος κανετε το χατιρι εκεινοι μας εχουν αναγκη και οχι εμεισΤο Πλαισιο παντως ξερει πολυ καλα τι κομματια θα παραλαβει...
Το εχω κανει προ παραγγελια απο την Δευτερα στο κεντρικο τηλεφωνο αλλα οπως μου ειπαν αλλαξε καποια στιγμη το "συστημα" χωρις να με ενημερωσουν βεβαια και πως θα προηγηθουν οσοι εχουν αφησει προκαταβολη στα καταστηματα.
Σημερα τους ελεγα μα το εχω παραγγηλει απο Δευτερα και πες μου που να παω να "ακουμπησω" ολοκληρο το ποσο για να το παρω το Σαββατο, αλλα δυστηχως δεν προλαβα.
Λογικα οπως μου ειχαν πει σε τηλεφωνικη επικοινωνια θα παραλαβω Δευτερα / Τριτη.
Επισης μετα απο δικο μου τηλεφωνημα οπως σας ειπα σημερα και επικοινωνια με καποιον υπαλληλο ο οποιος εβλεπε την παραγγελια μου, μου λεει : Ναι βλεπω την παραγγελια σας για ενα iPad 16GB Wifi - Λευκο (ΜΕΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ), μα μαυρο παρηγγειλα λεω!!!!
Προσοχη οποτε με τις τηλεφωνικες παραγγελιες...
iPad 2
Δημοσίευση 24/03/2011 - 21:36
Ad
Δημοσίευση 24/03/2011 - 21:37
Τελευταία επεξεργασία από: FrankyGR, 24/03/2011 - 21:39
Δημοσίευση 24/03/2011 - 21:41
Το Πλαισιο παντως ξερει πολυ καλα τι κομματια θα παραλαβει...
Το εχω κανει προ παραγγελια απο την Δευτερα στο κεντρικο τηλεφωνο αλλα οπως μου ειπαν αλλαξε καποια στιγμη το "συστημα" χωρις να με ενημερωσουν βεβαια και πως θα προηγηθουν οσοι εχουν αφησει προκαταβολη στα καταστηματα.
Σημερα τους ελεγα μα το εχω παραγγηλει απο Δευτερα και πες μου που να παω να "ακουμπησω" ολοκληρο το ποσο για να το παρω το Σαββατο, αλλα δυστηχως δεν προλαβα.
Λογικα οπως μου ειχαν πει σε τηλεφωνικη επικοινωνια θα παραλαβω Δευτερα / Τριτη.
Επισης μετα απο δικο μου τηλεφωνημα οπως σας ειπα σημερα και επικοινωνια με καποιον υπαλληλο ο οποιος εβλεπε την παραγγελια μου, μου λεει : Ναι βλεπω την παραγγελια σας για ενα iPad 16GB Wifi - Λευκο (ΜΕΝΩ ΚΑΓΚΕΛΟ), μα μαυρο παρηγγειλα λεω!!!!
Προσοχη οποτε με τις τηλεφωνικες παραγγελιες...
Απλως αυτο που θηελα να τονίσω είναι ότι ακούγονται πολλες και διαφορετικές αντιμετωπίσεις απο τις ιδιες εταιρείες για το θέμα τον "προπαραγγελειων". Φοβαμαι οτι οι Resellers προσπαθουν να βάλουν οσο περισοτερο κοσμο μπορουν μεσα στα μαγαζία τους ασχετα με το πως θα μπορέσουν να τους ικανοποιήσουν. Να μαζέψουν τις προκαταβολες και για παράδωση, εχει ο θεος.. Εχουμε και την περιπτωση των Public που ανακοινωσαν την παρουσίαση του iPad 2 σαν demo στα μαγαζία τους στις 18 Μαρτίου, και μετα ετρεχαν να τα μαζέψουν...
Απο Λονδίνο που κοίταξα γα παραγγελεια, δεν μπορουσα να κανω πριν από τις 25 Μαρτίου. Πως μπορουν να πουλάνε εδω πριν απο το επίσημο release??
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:05
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:09
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:12
αν μπορεις τον κωδικο ευχαριστωΈχω κρατημενο ένα iPad2 32gb wifi άπο public που μαλλον δεν θα χρειαστω τελικά . Οποίος ενδιαφέρεται για τον κωδικό κράτησης ας με pm
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:12
Έχω κρατημενο ένα iPad2 32gb wifi άπο public που μαλλον δεν θα χρειαστω τελικά . Οποίος ενδιαφέρεται για τον κωδικό κράτησης ας με pm
σου εδωσαν κωδικο?
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:22
Ναι.σου εδωσαν κωδικο?
Τέλος στα pm plz.
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:25
Αγαπητέ/ή,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαθέσιμη ποσότητα iPad 2 εξαντλήθηκε από τις κρατήσεις που προηγήθηκαν της δικής σας, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Παρόλα αυτά διατηρείται την υφιστάμενη σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής στιγμής που πραγματοποιήσατε την κράτηση και θα ενημερωθείτε εγκαίρως όταν παραλάβουμε ξανά το προϊόν.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείχνετε στα Public.
Τα συμπεράσματα περι διαθεσιμότητας δικά σας! Το μόνο που θα πω είναι ότι συμπλήρωσα τη φόρμα τη πρώτη μέρα που δημοσιοποιήθηκαν οι προ-παραγγελίες!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: cJay, 24/03/2011 - 22:27
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:29
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:43
τι αστείο... pies προ-παραγγελιες? λίστα ενδιαφέροντος ήταν,η οποια ήταν και εικονική, γιατί όλα τα ipads θα πάνε στους μεγάλους πελάτες/γνωστούς/φίλους/συγγενείς.
και όλοι οι άλλοι θα πάρουν η ότι έχει μείνει, (τα 3.........κομμάτια)
η για να ξέρουν τι παραγγελια θα κάνουν μετά (και βασικά απλά για να σκάσουν το μισό ποσο όσοι το θέλουν, και να μην το αγοράσουν από το εξωτερικό----που πιστεύω είναι και ο μεγαλύτερος φόβος τους)
πέρα από αυτά, e για να γίνει και λίγο νταβαντούρι e....να σκάσει το star, mega, ant1, alter και λοιποί να πούνε ότι έγινε χαμός, και εξαντλήθηκε το ipad και οι γνωστες σαχλαμάρες.
με λίγα λόγια, πάλι εμείς είμαστε οι βλάκες...
προτιμώ να παο λονδίνο και να σκάσω στο ταξίδι 100 euro που θα έδινα εδώ για πάρο ο ίδιο πράμα, και να είναι οι τύποι στο apple store ΣΟΥΖΑ που πληρώνω,
και όχι να παο πλαίσιο/public η οπουδήποτε και να είμαι ένας...................................πελάτης τρίτης κατηγοριας που θα πρέπει να τους ευχαριστήσω και από πάνω που θα δεχτούν να πάρουνε τα λεφτά μου μέσα στην κρίση τις ελλάδας και ίσος κάποτε πάρο ένα ipad2 με 100 euro παραπάνω....
(bazo greeklish translator...den eimai toso anorthografos )
Τελευταία επεξεργασία από: dono, 24/03/2011 - 22:45
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:45
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:46
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:49
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:52
Το καλό είναι ότι αύριο 12:45 πετάω για τριήμερο Λονδίνο
Νομίζω ότι θα έχουμε μια γρήγορη συνάντηση Σάββατο πρωί, αν τυχόν δεν υπάρχει διαθέσιμο εδώ...χαχα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες