iPad 2
Δημοσίευση 26/03/2011 - 09:46
Ad
Δημοσίευση 26/03/2011 - 09:47
Γενικά τα πράγματα ήταν ήρεμα μέχρι που ήρθε η ώρα να μπούμε μέσα
εκεί τα έχασαν όλοι αλλά τελικά οι περισσότεροι πήραν
πέρα από τα αρχικά 16 χαρτάκια που δόθηκαν, πήραν αν κατάλαβα καλά τουλάχιστον και άλλοι δέκα, και γενικά κατάλαβα πως κάθε μέρα θα έχουν να δώσουν 20-30 κομμάτια το κάθε κατάστημα
το πρόβλημα είναι ότι πολύ πιθανό να μη βρει κάποιος το μοντέλο που θέλει
εγώ από 64 3g πήρα 32 3g .... μικρή η διαφορά... δεν ήμουν και τόσο σίγουρος τη ήθελα
ο πρώτος είχε πάει από τις 05:00
και γενικά μέχρι τις 07:30 ήμασταν 15 άτομα, μετά της 8 ήρθαν άλλοι τόσοι και μετά ήμασταν τα κλασσικά νούμερα (μακάκες ) για φωτογράφηση.......
τλσπ
Δημοσίευση 26/03/2011 - 09:50
Καλημέρα.
Στο storm μου έλεγαν την Τετάρτη ότι θα εχουν τα περισοτερρα κομμάτια απο όλους.
ναι ενώ οι άλλoi 15 το "ιστορμ" 20 lol
Τελευταία επεξεργασία από: dono, 26/03/2011 - 09:51.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:00
Επί της ουσίας τι να σου απαντήσω... Άντε καλά....
Καλοφαγωτα
[qDuote name='dono' timestamp='1301078069' post='440854']
ipad2 ονομάζεται .......prosekse kaneis to 2?
ξέρεις από ipad 1 πάμε στο ipad 2 δηλαδή αναβάθμιση του 1.....δεν είναι νέα συσκευή, ούτε έχει άλλο όνομα, και ούτε "μαρκεταρεται" ως έτσι...
πια "καλοστιμεni" παγίδα/marketing και κουραφέξαλα?
....έβγαλε η apple μια από τις πιο επιτυχημένες συσκευές, φτηνή, και καλύτερη από ανταγωνισμό...(που απλά αντιγραφει την apple)
....και άμα πάμε να πάρουμε ipad σκάει ο καθένας και κράζει ότι μας δουλεύει η apple και ότι είμαστε και θύματα.......
πέρα από αυτό $499 έχει. ΤΟ IPAD2
354 euro δηλαδή .(άσε ποσο έχει στο ελλαδιστάν)
είναι το πιο τούμπανο, είναι apple, είναι εύκολο στην χρήση, έχει υποστήριξη, είναι το no1 τις αγοράς και είναι και φτηνό (κοιτάξτε ποσο έχουν τα αλλα λίγο)
εγώ λέω ότι μας το χαρίζουν κιαποπανο....όχι ότι είναι και ακριβό.
τώρα θα σκάσει ο καθένας και θα πει : Ο ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ RETINA DISPLAY.....whatever..ξέρετε τι ανάλυση έχει το ipad?
θα σκάσει ο άλλος θα πει: ο android εκείνο το android το άλλο..
φιλε μου εγώ δεν έχω όρεξη να φάω ώρες πάνω σε ένα λειτουργικό ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ... και θα μου πούνε είσαι άσχετος, δεν ξέρεις από υπολογιστές και διαφορα τέτοια.
πήρα στον πατέρα μου ένα android.....(επειδή το iphone στο ελλαδιστάν έχει γύρο 700 euro με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!όχι για κανέναν άλλο λόγο)
και έκανα scrolling σε φωτογραφίες και LAGGARE!!! έλεος...
αν είσαι τόσο μάστορας κάτσε στο linux σου και γράφε τις σαπίλες σου στα forum.
το μονο που δεν έχει είναι usb...που ο μονος λόγος είναι για να συνδέσει κανεις την κάμερα του και να μεταφέρει τις φωτό.........μα κάτσε? έχει ένα εξάρτημα που μπαίνει στο ipad και κάνει αυτό....έχει usb
και έχει και συσκευή για sd card.........
και η τιμή είναι χαμηλή πιστεύω γιατί όσοι το πάρουν θα αγοράσουν πράγματα από το Itunes (νταξή ελλαδιστάν κλασικά jailbreak.....και ταινίες από κινέζους/μαύρους)
και θα βγάζουν τρελα λεφτά από Itunes (όπως ήδη βγάζουν)
[/quote]
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:21
ήμουν ο 14ος στο istorm
Γενικά τα πράγματα ήταν ήρεμα μέχρι που ήρθε η ώρα να μπούμε μέσα
εκεί τα έχασαν όλοι αλλά τελικά οι περισσότεροι πήραν
πέρα από τα αρχικά 16 χαρτάκια που δόθηκαν, πήραν αν κατάλαβα καλά τουλάχιστον και άλλοι δέκα, και γενικά κατάλαβα πως κάθε μέρα θα έχουν να δώσουν 20-30 κομμάτια το κάθε κατάστημα
το πρόβλημα είναι ότι πολύ πιθανό να μη βρει κάποιος το μοντέλο που θέλει
εγώ από 64 3g πήρα 32 3g .... μικρή η διαφορά... δεν ήμουν και τόσο σίγουρος τη ήθελα
ο πρώτος είχε πάει από τις 05:00
και γενικά μέχρι τις 07:30 ήμασταν 15 άτομα, μετά της 8 ήρθαν άλλοι τόσοι και μετά ήμασταν τα κλασσικά νούμερα (μακάκες ) για φωτογράφηση.......
τλσπ
Καλορίζικο φίλε μου. Ήμουν κι εγώ εκεί σήμερα. Θεωρώ όμως απαράδεκτο που δεν μας λέγανε πόσα κομμάτια ήταν διαθέσιμα.
Γι αυτό έριξα ένα χ____ο στον διευθυντή του καταστήματος που πιστεύει πως είμαστε μακάκες.
Για την ακρίβεια έδωσαν 21 κομμάτια και οι περισσότεροι ΔΕΝ πήραν ipad.
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 26/03/2011 - 10:30.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:24
To πόστ σου πολύ απλά αποδεικνύει τον θριαμβο του μάρκετινγκ της αππλε.
Επί της ουσίας τι να σου απαντήσω... Άντε καλά....
Καλοφαγωτα
και εσένα το post σου πολύ απλά δείχνει ότι ζεις στο υπόγειο, "τρος" πίτσες, και νομίζεις ότι δεν έχει πατήσει άνθρωπος στο φεγγάρι, η ότι μέσα στο μηλαράκi του LOGO τις apple έχει κάποιο subliminal message που μας κάνει ζόμπι....etc.etc
οι άνθρωποι (οι σκεπτόμενοι τουλάχιστον) απαντάνε με επιχειρήματα.......εκτος αν δεν έχεις τίποτα να πεις, η απλά "τρολλαρεις"...οποτε δεκτό
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:30
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:32
Καλορίζικο!!! Μετά τα 16 χαρτάκια έδωσαν άλλα 5. Σύνολο 21Υποψιασμένος όπως ήμουν για το τι έχει να γίνει σήμερα το πρωί, είχα προετοιμαστεί καταλλήλως και ήμουν έξω απο το iStorm στις 6 το πρωί. Ήμουν το "χαρτάκι νούμερο 5", και ευτύχησα να πάρω το μοντέλο που ήθελα (WiFi 16GB Black). Δεν με παραξένεψε καθόλου που μοιράστηκαν μόνο 16 νούμερα: Κατά τη γνώμη μου, και με βάση την προϊστορία, και πολλά ήταν αυτά που δώσανε. Θεωρούσα πιθανό να ανοίξει το κατάστημα και να μας πούμε "sorry παιδιά, έχουμε μόνο για παρουσίαση, διάθεση από βδομάδα και βλέπουμε"... Μετά τα 16 κομμάτια που δόθηκαν, δεν ξέρω πόσα ακόμα είχαν διαθέσιμα (δεν πιστεύω να ήταν παραπάνω απο 4-5 και εάν). Τουτέστοιν, είμαι πλέον ο ευτυχής κάτοχος ενός iPad 2. Over and out...
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:40
Πήγα όταν άνοιξε και δεν είχε έρθει.
Μου είπαν ότι το περιμένουν μέχρι τις 3.
Απ' ότι μου είπε όσα θα έρθουν είναι κρατημένα από προπαραγγελίες.
Οπότε μη κάνετε τον κόπο να πάτε multirama Πάτρας (Αγ. Ανδρέου).
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:42
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:44
εγω πάντως εχω ψωνίσει 2 φόρες απο buyserv και ολα ηταν μια χαρα. προκαταβολή ενα μικρο ποσο και τα υπόλοιπα συμφωνημένα με αντικαταβολή στην πορτα. μου. άπλα το αναφέρω για έναν φιλο μερικά ποστ πιο πισω που αμφέβαλε για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου .
Εγω δεν αμφεβαλα αλλα πολλοι ρωτανε πως θα το παρουν απο εξω, εγραψα αλλα μονο εσυ απαντησες και αν ειναι ετσι οπως τα λες ειναι η καλυτερη λυση για αγορα απο αμερικη.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:45
Παιδιά είναι άψογο, καμία σχέση με το ipad1...πολύ πιο όμορφο και γρήγορο !!!!!
Θήκη δεν πήρα ακόμα γιατί πιστεύω ότι το smart cover δεν προστατεύει ουσιαστικά την συσκευή, μόνο για μόστρα είναι. Θα ψάξω να βρω μια δερμάτινη θήκη σαν βιβλίο που να λειτουργεί και σαν stand και σε συνδιασμό με ένα καλό screen protector, πιστεύω θα είμαι μια χαρά !!
Είχα πάει την Πέμπτη το απόγευμα και είχα αφήσει στοιχεία για κράτηση (όχι προκαταβολή) και ευτυχώς μου το κράτησαν !! Εύγε στο Multirama για την άψογη εξυπηρέτηση, σε αντίθεση με άλλα καταστήματα όπως το Πλαίσιο (αναφέρω το Πλαίσιο γιατί την Πέμπτη τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να δώσω προκαταβολή για κράτηση, αλλά μόλις πήγα μου είπαν ότι δεν γίνεται , απλά αρκέστηκαν σε μια συγνώμη για την ταλαιπωρία από τον διευθυντή του καταστήματος) !!!!!!
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:47
Εγώ παρότι το θέλω πάρα πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να στηθώ σε καμμία ουρά και να πάρω ότι αυτοί έχουν διαθέσιμο.
Δεν την γουστάρω την πίεση με τίποτα.
Θα περιμένω να περάσει λίγος καιρός θα πάω στο Κολωνάκι θα τα χαζέψω με την ησυχία μου, θα δω και πιο data plan με συμφέρει, θα παω στην πλατεία να πιω το καφεδάκι μου και τελειωνοντας θα περάσω παλι να το πάρω και να γυρίσω σπίτι για εξευρένηση
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:52
και εσένα το post σου πολύ απλά δείχνει ότι ζεις στο υπόγειο, "τρος" πίτσες, και νομίζεις ότι δεν έχει πατήσει άνθρωπος στο φεγγάρι, η ότι μέσα στο μηλαράκi του LOGO τις apple έχει κάποιο subliminal message που μας κάνει ζόμπι....etc.etc
οι άνθρωποι (οι σκεπτόμενοι τουλάχιστον) απαντάνε με επιχειρήματα.......εκτος αν δεν έχεις τίποτα να πεις, η απλά "τρολλαρεις"...οποτε δεκτό
Δεν θα σου κάνω την χάρη να τσακωθώ μαζί σου. Ουτε στην αππλε θα κάνω την χάρη να τσακωθώ με έναν πιτσιρικά. Για κανέναν λόγο.
Πράγματι, έτσι είναι η ζωή μου, όπως το λες. Άρα, σίγουρα ξέρεις ότι πριν γεννηθείς εγώ είχα apple και δεν την έμαθα από την έλευση των idevices, όπως μερικοί μερικοί..
Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για τρεις λόγους:
α) Δεν έχω καμία απολύτως ανάγκη να σε πείσω για κάτι. Μου είσαι μάλλον αδιάφορος. Ή μάλλον μου είσαι σίγουρα τελείως αδιάφορος.
β) Δεν θα καταλάβεις..
γ) Είσαι ανίκητος...
Που θα μας πεις και ότι τρολλάρουμε... Μάθε να γράφεις πρώτα και μετά ίσως επι της ουσίας θα σου απαντήσω.....
Τελευταία επεξεργασία από: zvrikos, 26/03/2011 - 10:53.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 10:56
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες