Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1051   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:31

καλοριζικα σε οσους το πηραν!! :) εμενα θα μου το στειλουν απο Αμερικη 32GB 3G 572euro.

να ρωτησω αυτο που με καιει...εκτος απο ενα παιδι που το ανεφερε...μπορουν να πουν και οι υπολοιποι τι γινεται με το bleeding της οθονης οταν ανεβαζεις την φωτεινοτητα στο full?

να μια καλη ερωτηση

θα μας απαντηση κανεις απο αυτους που το παρελαβαν σημερα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1052   john74

john74

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Κάποιος να μου πει για βιντεοκλησεις στο iPad εκτός ΑΠΌ το FaceTime?

Και TANGO κανονικά

#1053   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ....

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, MULTIRAMA, ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...

ΟΚ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 100%? Η ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ 8ΩΡΟ?

ΕΜΕΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΥΡΙΛΕ, ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΜΠΑΊΝΩ.....

Μπορείς να μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ γιατί είναι ενάντια στους κανόνες τους φόρουμ?
Ευχαριστώ! :)
(Καταλαβαίνω την ηδονή σου με το καινούργιο σου iPad , αλλά μας στράβωσες με τα κεφαλαία!!! :P )

#1054   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:33

βαλτε ρε παιδια καμια φωτο να δουμε καιμεις.ενεργοποημενο ναναι οχι σβηστο

#1055   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:39

Μπορείς να μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ γιατί είναι ενάντια στους κανόνες τους φόρουμ?
Ευχαριστώ! :)
(Καταλαβαίνω την ηδονή σου με το καινούργιο σου iPad , αλλά μας στράβωσες με τα κεφαλαία!!! :P )

Συγγνωμη :(

#1056   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:39

.μπορουν να πουν και οι υπολοιποι τι γινεται με το bleeding της οθονης οταν ανεβαζεις την φωτεινοτητα στο full?

#1057   dono

dono

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:40

kakao talk χρησιμοποιεί κανεις?

#1058   Erebus

Erebus

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:41

Κατάφερα κ αγόρασα ένα 64gb 3G μαύρο από κοτσοβολο ουτε ουρές ουτε ταλαιπωρια. Τώρα όσον αφορά το bleeding, έχει από ότι είδα όταν έβαλα full brightness, μαύρο φόντο κ σε σκοτεινό χώρο αλλιώς δεν φαίνεται κ δεν το βλέπεις καν. Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου όταν λυθεί το πρόβλημα θα το πάω για φτιαξιμο :)

#1059   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:51

[quoteτερο name='dono' timestamp='1301149780' post='441972']
εγώ ακόμα περιμένω επιχειρήματα και διάλογο.δεν θέλω να τσακωθώ με κανέναν

όχι μονο από εσένα, δεν σε ξέρω προσωπικά anyways

από οποιον νομίζει ότι η apple μας κοροϊδεύει...
[/quote]

Εάν ήσουν πράγματι παλιος χρήστης τα τερτίπια της μαμάς θα ήταν στα ματιά σου προφανή.
Μίλησα για μαρκετινγκ οχι για κοροϊδία, αν και εν προκειμένω η αππλε κοροϊδεύει τον κόσμο. Το χειρότερο είναι πως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν .
Όπως και ΕΣΥ.
Και επειδή ακόμη και ο αδιεξοδος διάλογος μαζί σου με κάνει θύμα αυτού του μάρκετινγκ, θα παρακαλούσα κάποιον μοδεραοτορα να μας σβήσει τα οφτοπικ αυτά η να τα μαζέψει μαζί με αλλά σε ένα τοπικ με αυτό το θέμα : "τελκά η αππλε μας δουλεύει.?" και μάλιστα ας βάλει και ψηφοφορία ... Θα έχει ενδιαφέρον !
Γιατί βαρέθηκα να ακούω ύμνους γιαντην μαμά. Που κάποτε την υμνουσαμε γιατί ήμασταν ομάδα που αποτελούσε εξαίρεση (οι μακ σερνονταν με κάτι 603 και εμείς λέγαμε ότι σκίζουν) και το ειχαμε αναγκη και τώρα την έχουν αγιοποιησει ενώ κάνει ο,τι μπορεί για να μας τα αρπάξει σε premium τιμή, αφού έγινε ο,τι κοροιδευαμε...

#1060   Uclas

Uclas

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:53

Αγόρασα και εγώ σήμερα το 64Gb wifi, που βρήκα διαθέσιμο. Είχα από το καλοκαίρι ενα 64 wifi πρώτης γενιάς. Εαν δεν το δω jailbroken δεν μπορώ να κάνω ιδιαίτερη σύγκριση. Όσο αφορά το screen bleeding είναι αισθητό από τη στιγμή που ανοίγει και γενικά υπάρχει όταν το μοτίβο είναι μαύρο. Αυτό που είναι όλα τα λεφτά είναι η θήκη!!!! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής την προστασία που παρείχε η παλιά δεν την έχει αλλά ο τρόπος που κολλάει πάνω του και η αυτόματη ενεργοποιήση όταν την ανοίγεις εντυπωσιάζει. Όσοι φανατικοί προσέλθετε, εαν βρείτε κανένα αν και δεν νομίζω για τις επόμενες δυό βδομάδες, εάν δεν είστε φανατικοί και έχετε το προηγούμενο .............δική σας η απόφαση!!!

#1061   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/03/2011 - 16:58

Μήπως κάποιος από τους σημερινούς υπερτυχερούς ρώτησε τι συμβαίνει σε περίπτωση screen bleeding ? Αλλάζουν την προβληματική συσκευή με καινούργια ή θα μπούμε σε πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά !

#1062   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:02

Μήπως κάποιος από τους σημερινούς υπερτυχερούς ρώτησε τι συμβαίνει σε περίπτωση screen bleeding ? Αλλάζουν την προβληματική συσκευή με καινούργια ή θα μπούμε σε πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Αντικατάσταση με ipad refurbished σε περιπτωση προβλήματος

#1063   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:04

Εάν ήσουν πράγματι παλιος χρήστης τα τερτίπια της μαμάς θα ήταν στα ματιά σου προφανή.
Μίλησα για μαρκετινγκ οχι για κοροϊδία, αν και εν προκειμένω η αππλε κοροϊδεύει τον κόσμο. Το χειρότερο είναι πως κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν .
Όπως και ΕΣΥ.
Και επειδή ακόμη και ο αδιεξοδος διάλογος μαζί σου με κάνει θύμα αυτού του μάρκετινγκ, θα παρακαλούσα κάποιον μοδεραοτορα να μας σβήσει τα οφτοπικ αυτά η να τα μαζέψει μαζί με αλλά σε ένα τοπικ με αυτό το θέμα : "τελκά η αππλε μας δουλεύει.?" και μάλιστα ας βάλει και ψηφοφορία ... Θα έχει ενδιαφέρον !
Γιατί βαρέθηκα να ακούω ύμνους γιαντην μαμά. Που κάποτε την υμνουσαμε γιατί ήμασταν ομάδα που αποτελούσε εξαίρεση (οι μακ σερνονταν με κάτι 603 και εμείς λέγαμε ότι σκίζουν) και το ειχαμε αναγκη και τώρα την έχουν αγιοποιησει ενώ κάνει ο,τι μπορεί για να μας τα αρπάξει σε premium τιμή, αφού έγινε ο,τι κοροιδευαμε...

κ εγώ βαρέθηκα τις θεωρίες συνωμοσίας κάθε φορά που βγαίνει προϊόν της Apple. Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιόν λόγο η Apple ΔΕΝ θέλει να πουλήσει όσο περισσότερο μπορεί (->περισσότερο κέρδος); Αυτό που λες για marketing δεν ευσταθεί, πρώτον γιατί δεν είναι λογικό και δεύτερον γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεται.

Επίσης, για ποιές premium τιμές μιλάς όταν το iPad είναι από τις φθηνότερες tablet συσκευές (η φθηνότερη usable συσκευή) παγκοσμίως;

Follow me on twitter

#1064   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:09

Αντικατάσταση με ipad refurbished σε περιπτωση προβλήματος

Και που θα βρουν refurbished από τη στιγμή που μόλις κυκλοφόρησε ? Με αλλά λόγια πληρώνεις έναν σκασμο λεφτά και σε περίπτωση που κάτι δεν παει καλά με την συσκευή μένεις με την πίκρα στα χείλη και με το πορτοφόλι άδειο .....
Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου , αλλα αν έχουν έτσι τα πράγματα , για μένα είναι no deal κατάσταση !

#1065   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:11

Και που θα βρουν refurbished από τη στιγμή που μόλις κυκλοφόρησε ? Με αλλά λόγια πληρώνεις έναν σκασμο λεφτά και σε περίπτωση που κάτι δεν παει καλά με την συσκευή μένεις με την πίκρα στα χείλη και με το πορτοφόλι άδειο .....
Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου , αλλα αν έχουν έτσι τα πράγματα , για μένα είναι no deal κατάσταση !

Aπ' ότι μας είπαν από την iSquare υπάρχουν ήδη refurbished iPads (τους έχουν στείλει δηλαδή) ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις άμεσης αντικατάστασης

Follow me on twitter

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8