Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:12

λετε αυτο με το bleeding να ειναι σε συγκεκριμενες παρτιδες? Πωπω με χαλαει παρα πολυ αυτο. Ειναι δυνατον 600+ ευρω συσκευη και να εχει τετοιο θεμα? ΕΣΕΙΣ που το εχετε το προβλημα δε σας ενοχλει οπτικα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:13

Aπ' ότι μας είπαν από την iSquare υπάρχουν ήδη refurbished iPads (τους έχουν στείλει δηλαδή) ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις άμεσης αντικατάστασης

άμεσης αντικατάστασης!!!!! δλδη? αν παει καποιος και τους πει οτι εχει προβλημα η οθονη θα του δωσουν αλλο? και το αλλο θα ειναι χωρις το προβλημα!

#1068   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:18

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν refurbished iPad2 στην Ελλάδα ! Ποτέ πρόλαβαν ? Δεν υπάρχουν συσκευές για πώληση αλλα υπάρχουν για αντικατάσταση ?

#1069   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:25

Εγώ χαμηλωσα την φωτεινοτητα αλλά δεν είδα τπτ.... Που βρίσκεται το bleeding που πιθανόν εγώ δεν το έχω;

#1070   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:25

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να υπάρχουν refurbished iPad2 στην Ελλάδα ! Ποτέ πρόλαβαν ? Δεν υπάρχουν συσκευές για πώληση αλλα υπάρχουν για αντικατάσταση ?

ε δεν νομίζω να είναι ελληνικές συσκευές. Προφανώς τους έχουν στείλει τέτοιες συσκευές σε περίπτωση που κάποιου του χαλάσει. Δεν νομίζω να είναι άμεση η αντικατάσταση. Λογικά το βλέπει ο τεχνικός κ κρίνει αν θα σου δώσει refurbished ή αν μπορεί να γίνει κάτι.

Πάντως μας είπαν στην iSquare ότι ο χρόνος επισκευής των προϊόντων της Apple (εκτός iPhone) είναι μέχρι 2 μέρες!

Follow me on twitter

#1071   Uclas

Uclas

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:28

Aπ' ότι μας είπαν από την iSquare υπάρχουν ήδη refurbished iPads (τους έχουν στείλει δηλαδή) ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις άμεσης αντικατάστασης

Επειδή το παρατήρησα τη πρώτη στιγμή που άνοιξε, λόγω μαύρου φόντου, δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Εαν δεν έχεις μαύρο φόντο, δεν φαίνεται καθόλου με full φωτεινότητα. Τώρα βέβαια θα πάρω ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να δω τι θα μου πουν. Πάντως τουλάχιστον το δικό μου δεν είναι στην τραγική εικόνα που είδα σε μερικά στο youtube.

Το Πλαίσιο της Μεταμόρφωσης σήμερα έδωσε 30 κομμάτια μέχρι τις 9:30 που πήρα το τελευταίο, όπως μου είπε ο υπάληλος, και διαπίστωσε και ένας κύριος που το χαζεύαμε παρέα αλλά άργησε μερικά λεπτά για να ζητήσει να το αγοράσει, και του είπαν ίσως σε μια δυο εβδομάδες.

#1072   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:31

Εγώ χαμηλωσα την φωτεινοτητα αλλά δεν είδα τπτ.... Που βρίσκεται το bleeding που πιθανόν εγώ δεν το έχω;

οχι να την χαμηλωσεις αλλα να βαλεις την φωτεινοτητα στο full και να βαλεις μια μαυρη εικονα! Για καντο και πες μας....

Τελευταία επεξεργασία από: Georgio, 26/03/2011 - 17:33

#1073   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:38

Μάλλον από USA θα είναι οι refurbished συσκευές μιας και στην Ευρώπη κυκλοφόρησε την ίδια μέρα .
Πάντως η διαθεσιμότητα τέτοιων συσκευών δεν είναι και το καλύτερο μήνυμα για κάτι που ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε ! Είναι μια ένδειξη ότι σε κάποιο βασανισμενο μέρος του πλανήτη κάποιοι επέστρεφαν ipad2 με την σεσουλα !!
Σε ότι αφορά στο light bleeding , για μένα θα είναι καταστροφικό σενάριο γιατί διαβάσω βιβλία από stanza σε μαύρο φόντο. Εάν έχω μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσω τέτοιο θέμα , προτιμώ να περιμένω μέχρι να επιληφθεί του προβλήματος η apple .

#1074   Gregory25

Gregory25

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:38

Παιδιά καλησπέρα. Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε jailbreak στο ipad 2? Πότε περίπου θα μπορέσουμε να το κάνουμε?αντε γιατί χωρίς jaibreak δεν μπορούμε να κατεβάσουμε και καμία εφαρμογή που να αξίζει. Δεν είμαστε για να πληρώνουμε στην apple κι αλλα για εφαρμογές... Ιnstalous και πάλι instalous

#1075   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:41

jb υπάρχει αλλά είναι tethered.... http://www.redmondpi...l-how-to-guide/

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1076   Gregory25

Gregory25

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:44

jb υπάρχει αλλά είναι tethered.... http://www.redmondpi...l-how-to-guide/

Πότε θα μπορέσουμε πιστεύεις? Με το thetherd σημαίνει πως οταν σβήνει, χάνει τα πάντα?

#1077   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:45

Όχι αλλά όταν σβήνει ή bootari θα πρέπει να το συνδέσουμε σε υπολογιστή...

#1078   Gregory25

Gregory25

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:50

Όχι αλλά όταν σβήνει ή bootari θα πρέπει να το συνδέσουμε σε υπολογιστή...

Θα βγεί πάντως untethered jailbreak για το ipad 2? Πότε περίπου ξέρουμε?

#1079   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:52

Eλπίζουμε τώρα που βγήκε η 4.3.1 να βγει γρήγορα....;-) Stay tuned...

#1080   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 17:56

οχι να την χαμηλωσεις αλλα να βαλεις την φωτεινοτητα στο full και να βαλεις μια μαυρη εικονα! Για καντο και πες μας....

Πάλι δεν βλέπω τπτ..... Μάλλον είναι να μην σου τύχει. τι δεν θα έπρεπε να δω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3