Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:18

Έχεις παρατήρησει κάποια διαφορά στο λογισμικό του; Η στις default εφαρμογές του;

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 27/03/2011 - 09:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   malawi

malawi

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:28

καλυτερα να μιλησει καποιος που να εχει το ipad2 γιατι εγω εχω το 1 :lol:

#1158   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:29

Εχεις απολυτο δικιο. Εννοειται πως φταιμε. Το πρωι του Σαββατου ημουν στο istorm και γινοταν χαμος. Ο κοσμος ηθελε να μπουκαρει και ο υπευθυνος κοροιδευε οτι υπηρχαν κομματια και τελικα εδωσε 21 μονο με αποτελεσμα να τον γιουχαρουν. Τραγικες καταστασεις , τι να πω ...
Φταιμε 100% . εγω προσωπικα στο istorm δεν ξαναπαταω για να κανω μια αρχη για την κοροιδια που εφαγα.

Όντως τραγικές καταστάσεις. Εγώ για προσωπικούς οικονομικούς και όχι μόνο λόγους προσανατολίζομαι
στο να μην αγοράσω ipad2. Ακόμα λοιπόν και αν το αγόραζα δεν θα περίμενα στην ουρά για να το πάρω.
Θα έκανα λίγη υπομονή και θα το έπαιρνα λίγους μήνες πιο μετά και τι έγινε ? Αν το αγοράσω τον Απρίλιο
ή τον Μάϊο, τι θα συμβεί τελικά ? Θα πάω λοιπόν με την άνεσή μου θα πάρω αυτό που θέλω όπως το θέλω
και σε μαγαζί που θα με σεβαστούν δίχως σπρωξίματα, ψέματα και ουρές που κυριολεκτικά σιχαίνομαι!!!
Εγώ είχα πάρει το iphone μου από το istorm αλλά όχι την ημέρα που το έδωσαν και γινόταν κόλαση απ'ότι
έμαθα πάλι. Πήγα αργότερα, το προμηθεύτηκα όπως ακριβώς το ήθελα χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα.
Τώρα με το ipad 2 μου ανέφερες «καφρίλες» και «ειρωνίες». Κοίτα τι δικαιώματα τους δώσαμε...να ειρωνεύονται
τους πελάτες που ήρθαν να δώσουν έναν αξιοσέβαστο ποσό εν μέσω κρίσης κιόλας!!!!Μωρέ μπράβο...!!!!

#1159   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:34

καλυτερα να μιλησει καποιος που να εχει το ipad2 γιατι εγω εχω το 1 :lol:

Θα πάρεις το ipad2?

#1160   malawi

malawi

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:47

Θα πάρεις το ipad2?

δεν το νομιζω... εχω το 16αρι το 3g και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... δε βλεπω να εχει τρομερες διαφορες που να μου χρειαζονται.. να περασει βεβαια και λιγος καιρος , να αρχισουν να βγαινουν και οι εντυπωσεις απο τους κατοχους και βλεπουμε... ;) εσυ??

Τελευταία επεξεργασία από: malawi, 27/03/2011 - 09:47

#1161   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:59

Εγω έκανα τη βλακεία κ τα ακύρωσα στα multirama επειδή δεν θα φερνανε το άσπρο που είχα παραγειλει, Εφαγα τον κόσμο να βρω κάποιο κομμάτι αλλα τζιφος. Πάντως όπου πήγα υπήρχαν μόνο μαύρα. Πήρε κανένας άσπρο τελικά;

Εγώ πήρα άσπρο και από multirama και χωρ´ις παραγγελία και χωρίς βία ας. Πήγα πρωί πρωί κατα τις 8, και μετά ξανά στις 9 που άνοιξε. Είχε τρία μόνο.

#1162   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 10:01

δεν το νομιζω... εχω το 16αρι το 3g και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... δε βλεπω να εχει τρομερες διαφορες που να μου χρειαζονται.. να περασει βεβαια και λιγος καιρος , να αρχισουν να βγαινουν και οι εντυπωσεις απο τους κατοχους και βλεπουμε... ;) εσυ??

μάλλον θα περιμένω και γω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα....ειδωμεν!!.....μάλλον πρώτα iPhone 5 και μετα θα δω ή ipad2 ή ipad3!

Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 27/03/2011 - 10:03

#1163   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 10:14

μάλλον θα περιμένω και γω να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα....ειδωμεν!!.....μάλλον πρώτα iPhone 5 και μετα θα δω ή ipad2 ή ipad3!

Δεν ξέρω τι λιγότερο εχετι το 1 αλλα επειδή χθες πήρα πρώτη φορά ipad ,τα έχω δει όλα. Ήξερα ότι θα ταλαιπωρηθώ με την μεταφορά των αρχείων μου word εδώ στο iPad, αλλα πιστεύω τις επόμενες μ´ερες να το έχω λύσει...

#1164   chritsi27

chritsi27

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 10:28

Βοήθεια!!!!!
Τα έχω βρει πολύ σκούρα.....
Μπορεί κάποιος απο εσάς να μου πει τι apps, πρέπει να έχω Stadar στο ipad2 μου?
Έχω το 2, το 3G, θέλω να βάλω ένα καλο gps ( θα λειτουργεί μόνο με Internet?), δουλεύω πολυ το word εκτός σπιτιού, τι app pπρέπει να κατεβασω και πως κάνω την μεταφορά?... Αν μπορείτε βήμα προς βήμα, γιατί είμαι και αρχάρια στην apple....και τέλος θέλω να έχει το adobe flash player, γτ δεν μου επιτρέπει να δω κανένα βίντεο πλυν του YouTube. Γιατί? και τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι σε ταξίδι εύχομαι να δω τα μηνύματα σας το συντομότερο δυνατό..Ευχαριστώ!!!

#1165   komos

komos

iPH Contributor

• 1.410 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 10:33

και τέλος θέλω να έχει το adobe flash player, γτ δεν μου επιτρέπει να δω κανένα βίντεο πλυν του YouTube. Γιατί? και τι πρέπει να κάνω για αυτό?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι σε ταξίδι εύχομαι να δω τα μηνύματα σας το συντομότερο δυνατό..Ευχαριστώ!!!

μπορεις να μας πεις με τι κριτηρια το αγορασες?
δεν διαβασες πουθενα δεν σου ειπε κανενας οτι apple και adobe ειναι τσακωμενες?
flash στην επομενη δεκαετια δεν θα δουμε δεν μας αφηνει η apple

#1166   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 10:42

Εμένα μου έρχεται ώρες ώρες να τα πούλησω όλα και να πάρω κανένα desire hd!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1167   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 27/03/2011 - 11:04

Εμένα μου έρχεται ώρες ώρες να τα πούλησω όλα και να πάρω κανένα desire hd!!

Γι' αυτό είχα αναφέρει σε κάποια προηγούμενα posts ότι η Apple μας δουλεύει!!!
Flash δεν μπορείς, bluetooth δεν μπορείς usb δεν έχει το ipad 2 κλπ...
Ε δεν μας δουλεύουν ? Θα σου πει «θα έχω στο ipad 3», τρέξε θύμα να το πάρεις
και να μου σκάσεις άλλα 500-800 ευρώ!!!! Ε αυτή τη δουλειά θα κάνουμε ? θα δουλεύουμε
για την Apple ? ? ? Και μην πει κανείς ότι είναι επιλογή σου να το πάρεις...φενάκη αυτή
η άποψη. Επιλογή σου είναι το καθετί στο βίο σου ή σχεδόν το καθετί τουλάχιστον για
να μην είμαστε και απόλυτοι! Αλλά τόσο χρήμα και να έχεις βαρβάτες ενσυνείδητες ελλείψεις σε ένα τέτοιο
εργαλείο και μάλιστα όχι διότι δεν το πρόβλεψαν αλλά γιατί έχουν κόντρα οι A με τους Β...
ε όχι κύριοι δεν σας κάνω τη χάρη...βρείτε και μετά τα λέμε πάλι!!!!!!
Σε ότι αφορά το flash στη φίλη που το ανέφερε παραπάνω...νομίζω ότι υπάρχει η λύση αν μπορεί
να κάνει τζου μπου στη συσκευή της βέβαια. Νομίζω λέγεται frash και σου επιτρέπει να βλέπεις
κάποια πράγματα περισσότερα. Βέβαια, δεν αποτελεί τη ριζική λύση του προβλήματος αλλά εν πάση
περιτπώσει, κάτι είναι και αυτό...

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 27/03/2011 - 11:13

#1168   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 11:15

Σωστοσσσς!!!

#1169   mtsant

mtsant

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 11:40

Καλημέρα. Να σας πω και γω τη δικιά μου εμπειρία τρέλας της 26/03. Ήμουν στους πρώτους στο istorm.. Λίγο πριν ανοίξει το μαγαζί μας μοίρασαν 16 χαρτάκια επειδή αποτι είπαν είχαν καμιά 20αριά συσκευές (που να ήξεραν ότι είχαμε προνοήσει φέρνοντας ελεγκτή..). Εκεί άρχισε να φωνάζει ένα παιδί ότι είχε πάρει τηλέφωνο και του είπαν ότι έχουν καμία 40αριά κομμάτια και ότι δεν ισχύει καμία κράτηση-προκράτηση. Τρελή μούφα... Την ώρα που άνοιξε το μαγαζί εμφανίστηκε μια "πολύχρωμη αγορίνα" χωρις χαρτάκι και όταν τον ενημέρωσε ο πρώτος στη σειρά για το που βρίσκεται η ουρά εκείνη του απάντησε "καλα καλα..". Τελικά μέσα στον πανικό όταν είχα ήδη ψωνίσει, είδα εκεινο τον τύπο να έχει πάρει χαλαρά το smartcover του μόνο απο τα ραφια και στο ταμείο να λέει απλά το όνομα του για να πάρει το φυλαγμενο iPad του..

Προς Istorm: Καλό το Κολωνάκι με τα λαμόγια του παιδιά, αλλά μη ξεφτιλίζουμε και τα παιδιά που περιμένουν στις ουρές με ψέματα και αηδίες. Δεν θα ανοίξει η αγορα της apple;, Τότε να δούμε ποιος θα σας συντηρίσει... Τότε θα βαράτε και παλαμάκια όπως και στο εξωτερικό!

Ωραίο gadget παιδιά, να το ευχαριστηθούμε. Όσοι το χρησιμοποιήσουμε για δουλειά πιστεύω ότι θα μας βγάλει ασπροπροσωπους. Όμως ένοιωσα τέτοια ντροπή που στάθηκα στην ουρα για να πάρω μια τόσο ακριβή συσκευή, λες και θα με σώσει απο τα προβλήματα μου, που δεν θα το επιχειρήσω ξανά. Η επόμενη αγορά μου απο apple θα μου έρθει delivery στο σπίτι, τελεία και παύλα.

#1170   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:05

Τα ίδια κι εδώ• συμφωνώ απολυτα

Ad

Ad

Team