iPad 2
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:30
Η ταχύτητα του browser είναι διαστημική...
Ad
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:44
Θα ειχε ενδιαφερον καποιος που αναβαθμιστηκε απο iPad1-iOS4.3-->iPad2-iOS4.3 να μας αναφερει διαφορες στην ταχυτητα του SafariΠαιδιά έχω το ipad2 το λευκό το 16αρι το wifi και η συσκευή είναι άντε γεια απλά. Έβαλα και τα word κλπ (pages,numbers,keynote) και έχω ότι χρειάζομαι...
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 27/03/2011 - 13:44
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:55
Τελευταία επεξεργασία από: Balema, 27/03/2011 - 13:55
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:56
Απευθύνομαι στον χρήστη mtsant εντελώς φιλικά.
Φίλε mtsant από αυτά που ισχυρίζεσαι συμπεραίνω τα εξής :
1. Αφού ήσουν από τους πρώτους στο Istorm, τότε περίμενες έξω από το κατάστημα πολλές ώρες πρίν τις 9 που ανοίγει τις πόρτες του, αφού οι πρώτοι εμφανίστηκαν απ' έξω στις 4 η ώρα το πρώι !!!
Δέν νομίζεις πως το να πας από τα χαράματα να περιμένεις στο πεζοδρόμιο, φέρνοντας μαζί σου και έναν ελεγκτή(!) για να πάρεις ένα ipad2 είναι αρκετά άρρωστο από μόνο του ? Έχοντας μάλιστα και την υποψία πως μπορεί τελικά να μην το προμηθευτείς κιόλας !!!
2. Το istorm όπως και τα υπόλοιπα ανάλογα καταστήματα δέχθηκαν όπως διάβασα γύρω στις 20000 προπαραγγελίες για ένα προϊόν του οποίου η διαθεσιμότητα θα ήταν πολλαπλασίως μικρότερη! Όπως αντιλαμβάνεσαι, σίγουρα και θα ήθελαν να τους εξυπηρετήσουν όλους (they do it for the money you know...)
Σίγουρα δεν μπορούσαν να το πράξουν, οπότε προφανώς (εδώ κάνω μια υπόθεση), κράτησαν κάποια για τους πελάτες που πρώτοι παρήγγειλαν το ipad2 στις αρχές του μήνα, και κάποια κράτησαν για να διαθέσουν στους πρώτους που θα έφθαναν στα καταστήματά τους.
3. Πελάτες που θα τηλεφωνούσαν δυο τρείς μέρες πρίν, τί να τους πουν, ότι ΟΚ μεγάλε μου, είσαι το νούμερο 20231 στη λίστα προπαραγγελίας ?
4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ISTORM. Όμως επειδή ήμουνα μπροστά στις κωμικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από αυτό το Σάββατο το πρωϊ, μου φαίνεται αυτό που λές αστείο.
Άνθρωποι να φωνάζουν, να σπρώχνουν για να μπουν μέσα και να κατηγορούν τους υπαλλήλους ότι τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Και όλα αυτά, όχι από παιδιά 18 χρονών, αλλά από ανθρώπους 30 και 40 χρονών !
Κλείνοντας, θέλω να πώ ότι έχω το ipad 2, αλλά και βέβαια ούτε μέσον έβαλα (αυτό μου έλλειπε, για μία ταμπλέτα να βάλω και μέσον), ούτε και περίμενα ώρες σε ουρές της τελευταίας στιγμής. Απλά ακολουθώ μια παροιμία που μου μάθαν στο χωριό μου "Όταν καθηστάς τον εαυτό σου σκουλίκι, μην παραπονείσαι όταν οι άλλοι σε ποδοπατούν..."
Φιλικά πάντα, όταν έβλεπα τις ουρές στην Αμερική για τα προϊόντα τις Apple, έλεγα πως : κοίτα τα Αμερικανάκια μυαλό κουκούτσι !!! Δέν περίμενα να δω κάτι τέτοιο στη χώρα του Σωκράτη και του Σοφοκλή...
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:15
Γενικά φίλε μου δεν έχεις άδικο. Εγώ ήμουν εκεί 8:45. Πες μου όμως , δεν είναι αηδιαστικο να βγαίνει ο υπεύθυνος του καταστήματος και να μην λέει ποσά κομμάτια έχει διαθέσιμα και να μας αφήνει να περιμένουμε σαν ζώα; Μάλιστα τα κομμάτια είχαν τελειώσει και πάλι δεν μας έλεγε τίποτα. Να μας πει ρε παιδί μου , " έδωσα όσα χαρτάκια ήταν να δώσω, οι υπολλοιποι άλλη μέρα" . Τόσο δύσκολο τους ήταν? εγώ πήγα και τον εχεσα ΚΑΤ ιδίαν.Gyus καλημέρα !
Απευθύνομαι στον χρήστη mtsant εντελώς φιλικά.
Φίλε mtsant από αυτά που ισχυρίζεσαι συμπεραίνω τα εξής :
1. Αφού ήσουν από τους πρώτους στο Istorm, τότε περίμενες έξω από το κατάστημα πολλές ώρες πρίν τις 9 που ανοίγει τις πόρτες του, αφού οι πρώτοι εμφανίστηκαν απ' έξω στις 4 η ώρα το πρώι !!!
Δέν νομίζεις πως το να πας από τα χαράματα να περιμένεις στο πεζοδρόμιο, φέρνοντας μαζί σου και έναν ελεγκτή(!) για να πάρεις ένα ipad2 είναι αρκετά άρρωστο από μόνο του ? Έχοντας μάλιστα και την υποψία πως μπορεί τελικά να μην το προμηθευτείς κιόλας !!!
2. Το istorm όπως και τα υπόλοιπα ανάλογα καταστήματα δέχθηκαν όπως διάβασα γύρω στις 20000 προπαραγγελίες για ένα προϊόν του οποίου η διαθεσιμότητα θα ήταν πολλαπλασίως μικρότερη! Όπως αντιλαμβάνεσαι, σίγουρα και θα ήθελαν να τους εξυπηρετήσουν όλους (they do it for the money you know...)
Σίγουρα δεν μπορούσαν να το πράξουν, οπότε προφανώς (εδώ κάνω μια υπόθεση), κράτησαν κάποια για τους πελάτες που πρώτοι παρήγγειλαν το ipad2 στις αρχές του μήνα, και κάποια κράτησαν για να διαθέσουν στους πρώτους που θα έφθαναν στα καταστήματά τους.
3. Πελάτες που θα τηλεφωνούσαν δυο τρείς μέρες πρίν, τί να τους πουν, ότι ΟΚ μεγάλε μου, είσαι το νούμερο 20231 στη λίστα προπαραγγελίας ?
4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ISTORM. Όμως επειδή ήμουνα μπροστά στις κωμικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από αυτό το Σάββατο το πρωϊ, μου φαίνεται αυτό που λές αστείο.
Άνθρωποι να φωνάζουν, να σπρώχνουν για να μπουν μέσα και να κατηγορούν τους υπαλλήλους ότι τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Και όλα αυτά, όχι από παιδιά 18 χρονών, αλλά από ανθρώπους 30 και 40 χρονών !
Κλείνοντας, θέλω να πώ ότι έχω το ipad 2, αλλά και βέβαια ούτε μέσον έβαλα (αυτό μου έλλειπε, για μία ταμπλέτα να βάλω και μέσον), ούτε και περίμενα ώρες σε ουρές της τελευταίας στιγμής. Απλά ακολουθώ μια παροιμία που μου μάθαν στο χωριό μου "Όταν καθηστάς τον εαυτό σου σκουλίκι, μην παραπονείσαι όταν οι άλλοι σε ποδοπατούν..."
Φιλικά πάντα, όταν έβλεπα τις ουρές στην Αμερική για τα προϊόντα τις Apple, έλεγα πως : κοίτα τα Αμερικανάκια μυαλό κουκούτσι !!! Δέν περίμενα να δω κάτι τέτοιο στη χώρα του Σωκράτη και του Σοφοκλή...
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:16
Χμ, ήξερα τι αγόραζα για ΑΥΤΌ και το αγόρασα. το ότι δεν έχει flash, δεν το γνώριζα αλλα φαντάζομαι ότι κάτι παραπλησιο υπάρχει προκειμένου να βλέπουμε videos απο apple, για ΑΥΤΌ και ζήτησα μια βοήθεια για γνωστές που το έχουν καλά το αντικείμενο.... Αν μπορείτε να μου πεις τι άλλο παραπλησιο μπορώ να βρω, θα είναι τεράστια βοήθεια για μένα. Ευχαριστω!μπορεις να μας πεις με τι κριτηρια το αγορασες?
δεν διαβασες πουθενα δεν σου ειπε κανενας οτι apple και adobe ειναι τσακωμενες?
flash στην επομενη δεκαετια δεν θα δουμε δεν μας αφηνει η apple
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:17
Ελεος !!!! Απλα google itΒοήθεια!!!!!
Τα έχω βρει πολύ σκούρα.....
Μπορεί κάποιος απο εσάς να μου πει τι apps, πρέπει να έχω Stadar στο ipad2 μου?
Έχω το 2, το 3G, θέλω να βάλω ένα καλο gps ( θα λειτουργεί μόνο με Internet?), δουλεύω πολυ το word εκτός σπιτιού, τι app pπρέπει να κατεβασω και πως κάνω την μεταφορά?... Αν μπορείτε βήμα προς βήμα, γιατί είμαι και αρχάρια στην apple....και τέλος θέλω να έχει το adobe flash player, γτ δεν μου επιτρέπει να δω κανένα βίντεο πλυν του YouTube. Γιατί? και τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι σε ταξίδι εύχομαι να δω τα μηνύματα σας το συντομότερο δυνατό..Ευχαριστώ!!!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:21
Δοκίμασε να βάλεις το skyfire web browser for iPad. Τρέχει και κσποια παραπάνω sites εκτωσ του YouTube μετατρέποντας το flash σε HTML .αντί για word βάλε το pages. Αν έχεις το 3G το gps δουλεύει καθιστούσαν χωρίς Internet.Χμ, ήξερα τι αγόραζα για ΑΥΤΌ και το αγόρασα. το ότι δεν έχει flash, δεν το γνώριζα αλλα φαντάζομαι ότι κάτι παραπλησιο υπάρχει προκειμένου να βλέπουμε videos απο apple, για ΑΥΤΌ και ζήτησα μια βοήθεια για γνωστές που το έχουν καλά το αντικείμενο.... Αν μπορείτε να μου πεις τι άλλο παραπλησιο μπορώ να βρω, θα είναι τεράστια βοήθεια για μένα. Ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 27/03/2011 - 14:31
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:31
Τι ακριβώς κάνουν τα προγράμματα pages,numbers,keynote?Παιδιά έχω το ipad2 το λευκό το 16αρι το wifi και η συσκευή είναι άντε γεια απλά. Έβαλα και τα word κλπ (pages,numbers,keynote) και έχω ότι χρειάζομαι...
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:34
Είναι αντίστοιχα τα word, excel, power point για iPad από την apple όμως .Τι ακριβώς κάνουν τα προγράμματα pages,numbers,keynote?
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:34
Βασικά απο τις ερωτήσεις που έκανες παραπάνω φαίνεται καθαρά ότι δεν ήξερες τι αγοραζες πέραν του ότι είναι μια συσκευή που την προτιμά ο κόσμος και του ότι είναι όμορφο και χρήσιμο. Anyway αφού το πήρες που το πήρες ψάξε τουλάχιστον μέσα στο forum λίγο και στο google να μάθεις πληροφορίες γιαυτο. Γιατί τα περισοτερα προϊόντα τις apple θέλουν extra διάβασμα ώστε να καταλάβεις όλες τις δυνατότητες., χαρακτηριστικά και ιδιοτροποιες τους.Χμ, ήξερα τι αγόραζα για ΑΥΤΌ και το αγόρασα. το ότι δεν έχει flash, δεν το γνώριζα αλλα φαντάζομαι ότι κάτι παραπλησιο υπάρχει προκειμένου να βλέπουμε videos απο apple, για ΑΥΤΌ και ζήτησα μια βοήθεια για γνωστές που το έχουν καλά το αντικείμενο.... Αν μπορείτε να μου πεις τι άλλο παραπλησιο μπορώ να βρω, θα είναι τεράστια βοήθεια για μένα. Ευχαριστω!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:35
Ελεος !!!! Απλα google it
μην την αποπαίρνεις, είναι ακόμη νέα σε αυτά και δεν έχει την άνεση που άλλοι έχουν!
Ας είμαστε λίγο επιεικής με ανθρώπους που τώρα ξεκινούν την ενασχόλησή τους με το θέμα...
Σχετικά με το θέμα του flash που κοίταξα και εγώ, παρατήρησα ότι στο 4άρι (jailbroken συσκευή)
σε 4.2.1 δεν παίζει το γνωστό frash που μου έπαιζε στο 3GS. Εκτιμώ ότι δεν παίζει καλά και στο
ipad 2 δίχως να είμαι απόλυτος. Κατά συνέπεια, δοκίμασε τον Skyfire web browser από installous!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 27/03/2011 - 14:39
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:36
Στo iPad 2 εξαρτάτε το τι εφαρμογές θα βάλεις από το τι ανάγκες έχεις . Σε λίγο θα σου γράψω μια λίστα από εφαρμογές που χρησιμοποιώ ή σκοπεύω να πάρω για το iPad 2. Σχετικά με το GPS ,το Νavigon Δουλεύει πολύ καλά με το iPad και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές. Είναι λίγο ακριβό , αν θέλεις ψάξε για μια πιο φθηνή λύση ή περίμενε κάποια προσφορά.Σχετικά με τα Βίντεο , το iPad δεν υποστηρίζει και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να υποστηρίξει Flash .Το Flash είναι (αναφορικά με την Apple )μια παρωχημένη τεχνολογία , που η εφαρμογή της στις mobile συσκευες προκαλεί περισσότερα προβλήματα παρά λύνει . Ο Δρόμος της Apple για online video είναι η ενσωματωμένη στους σύγχρονους Browser , HTML 5 . Ήδη τα μεγαλύτερα δίκτυα την υποστηρίζουν , Youtube , Vimeo ,Cnn, CBS, DailyMotion και πάρα πολλά ακόμα και συνέχεια μπαίνουν στο παιχνίδι όλα τα site . Σε λίγους μήνες θα μπουν όλα σε HTML 5 .Ακόμα και αν κάποιο από το site σου δεν το υποστηρίζει ,ψάξε στο appstore υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν μια εφαρμογή για να βλέπεις το περιεχόμενο τους. Τώρα σχετικά με εφαρμογές θα σου πω μερικές για να πάρεις κάποιες ιδεεςΒοήθεια!!!!!
Τα έχω βρει πολύ σκούρα.....
Μπορεί κάποιος απο εσάς να μου πει τι apps, πρέπει να έχω Stadar στο ipad2 μου?
Έχω το 2, το 3G, θέλω να βάλω ένα καλο gps ( θα λειτουργεί μόνο με Internet?), δουλεύω πολυ το word εκτός σπιτιού, τι app pπρέπει να κατεβασω και πως κάνω την μεταφορά?... Αν μπορείτε βήμα προς βήμα, γιατί είμαι και αρχάρια στην apple....και τέλος θέλω να έχει το adobe flash player, γτ δεν μου επιτρέπει να δω κανένα βίντεο πλυν του YouTube. Γιατί? και τι πρέπει να κάνω για αυτό?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, είμαι σε ταξίδι εύχομαι να δω τα μηνύματα σας το συντομότερο δυνατό..Ευχαριστώ!!!
Friendly
discover
ibooks
Pages , Keynote
iMovie
Garage Band
Brushes
Bento
airSharing
Airvideo
omnisketch, SketchBook
Pulse
wunder Radio
CineXplayer
Αν θέλεις για κάποια πιο συγκεκριμένη δουλεία στείλε μου ΠΜ
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:37
Μπορείς να μεταφερεις μετα τα αρχεία αυτών τον προγραμμάτων σε PC win7?Είναι αντίστοιχα τα word, excel, power point για iPad από την apple όμως .
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:40
ναι μπορείς μέσω iTunes η mailΜπορείς να μεταφερεις μετα τα αρχεία αυτών τον προγραμμάτων σε PC win7?
Τελευταία επεξεργασία από: Aelaos, 27/03/2011 - 14:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες