Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 27/03/2011 - 20:07

Αγόρασα το premium μόλις. Ειναι πολύ καλο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 20:11

Μήπως έχετε ξεφύγει εντελώς off topic ... Παρακαλώ ανοίξτε άλλο topic ευχαριστω!

#1233   mtsant

mtsant

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 20:19

Gyus καλημέρα !
Απευθύνομαι στον χρήστη mtsant εντελώς φιλικά.
Φίλε mtsant από αυτά που ισχυρίζεσαι συμπεραίνω τα εξής :

1. Αφού ήσουν από τους πρώτους στο Istorm, τότε περίμενες έξω από το κατάστημα πολλές ώρες πρίν τις 9 που ανοίγει τις πόρτες του, αφού οι πρώτοι εμφανίστηκαν απ' έξω στις 4 η ώρα το πρώι !!!
Δέν νομίζεις πως το να πας από τα χαράματα να περιμένεις στο πεζοδρόμιο, φέρνοντας μαζί σου και έναν ελεγκτή(!) για να πάρεις ένα ipad2 είναι αρκετά άρρωστο από μόνο του ? Έχοντας μάλιστα και την υποψία πως μπορεί τελικά να μην το προμηθευτείς κιόλας !!!

2. Το istorm όπως και τα υπόλοιπα ανάλογα καταστήματα δέχθηκαν όπως διάβασα γύρω στις 20000 προπαραγγελίες για ένα προϊόν του οποίου η διαθεσιμότητα θα ήταν πολλαπλασίως μικρότερη! Όπως αντιλαμβάνεσαι, σίγουρα και θα ήθελαν να τους εξυπηρετήσουν όλους (they do it for the money you know...)
Σίγουρα δεν μπορούσαν να το πράξουν, οπότε προφανώς (εδώ κάνω μια υπόθεση), κράτησαν κάποια για τους πελάτες που πρώτοι παρήγγειλαν το ipad2 στις αρχές του μήνα, και κάποια κράτησαν για να διαθέσουν στους πρώτους που θα έφθαναν στα καταστήματά τους.

3. Πελάτες που θα τηλεφωνούσαν δυο τρείς μέρες πρίν, τί να τους πουν, ότι ΟΚ μεγάλε μου, είσαι το νούμερο 20231 στη λίστα προπαραγγελίας ?

4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ISTORM. Όμως επειδή ήμουνα μπροστά στις κωμικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από αυτό το Σάββατο το πρωϊ, μου φαίνεται αυτό που λές αστείο.
Άνθρωποι να φωνάζουν, να σπρώχνουν για να μπουν μέσα και να κατηγορούν τους υπαλλήλους ότι τα κράτησαν για τον εαυτό τους. Και όλα αυτά, όχι από παιδιά 18 χρονών, αλλά από ανθρώπους 30 και 40 χρονών !

Κλείνοντας, θέλω να πώ ότι έχω το ipad 2, αλλά και βέβαια ούτε μέσον έβαλα (αυτό μου έλλειπε, για μία ταμπλέτα να βάλω και μέσον), ούτε και περίμενα ώρες σε ουρές της τελευταίας στιγμής. Απλά ακολουθώ μια παροιμία που μου μάθαν στο χωριό μου "Όταν καθηστάς τον εαυτό σου σκουλίκι, μην παραπονείσαι όταν οι άλλοι σε ποδοπατούν..."

Φιλικά πάντα, όταν έβλεπα τις ουρές στην Αμερική για τα προϊόντα τις Apple, έλεγα πως : κοίτα τα Αμερικανάκια μυαλό κουκούτσι !!! Δέν περίμενα να δω κάτι τέτοιο στη χώρα του Σωκράτη και του Σοφοκλή...

Δεν διαφωνώ με κάτι από αυτά που λες. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Σάββατο ήταν ξύπνησα και μια φορά νωρις για πάρτη μου. Όσοι ήρθαν μετά τις 9 τι έψαχναν; Περίμεναν διαθεσιμότητα μεγάλη; Ακόμα και όταν κάνουν προσφορές τα media markt έχουν ουρές απο το πρωί.. Αυτό με τον ελεγκτή ήταν ένα αστείο μου... Μια κοπελιά είχε από νωρίς διάθεση για τσακωμό και γνώριζε τη σειρά του καθένα μας απέξω μήπως και την ξεγελάσουμε.. Πολύ γέλιο..

Πάντως ήθελα να τονίσω τις λαμογιές εις βάρος των παιδιών που περίμεναν από νωρίς (από τον 16ο μέχρι τον 40ο στη σειρά) που "άξιζαν" χάρη της τρέλας τους να πάρουν ένα κωλοiPad!

#1234   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:18

Επειδή παίζει πολύ το θέμα με τα αρχεία Word - Excel, να πω το δικό μου implementation: Χρησιμοποιώ Google Docs. Τα αρχεία μου είτε τα επεξεργάζομαι online, είτε τα ανοίγω στο PC μου με Open Office, και τα σώζω στο Google Docs σε doc και xls format. Στο iPhone (και τώρα στο iPad) χρησιμοποιώ το QuickOffice, και τραβάω τα αρχεία μου κατευθείαν απο το Google Docs. Όλα λειτουργούν άψογα, και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη ούτε για Office της Microsoft, ούτε για την σουίτα της Apple για το iPad.

Απο εκεί και πέρα, σχετικά με το θέμα του iStorm: Δεν νομίζω να υπήρχε κανείς απο εδώ μέσα που να μην ήξερε ήδη απο μια βδομάδα νωρίτερα πως δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσουν τα κομμάτια για όλους. Η κυκλοφορία του iPad 2 στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγινε κατά την γνώμη μου εντελώς χαριστικά, ίσως επειδή κάποιοι χώθηκαν στην Apple να μην μας αφήσει απέξω. Ούτως η άλλως η Apple γραμμένους μας έχει εδώ στην Ελλάδα χρόνια τώρα (που είναι το επίσημο Apple Store, οεο?) οπότε και αυτά τα λίγα κομμάτια που στείλαν, πολλά μας πέφτουν σύμφωνα με τον σοφό κ. Jobs. Οπότε, εφόσον ο καθένας ήξερε την κατάσταση, έκανε και τα κουμάντα του. Δεν θες να σου συμπεριφέρεται σαν σκουλίκι η Apple; Μην πατήσεις στο iStorm, περίμενε κανα δίμηνο να πας να το πάρεις με την άνεση σου. Είσαι αποφασισμένος να το έχεις το Σαββάτο το πρωί; σήκω και πήγαινε στήσου στην ουρά απο τα ξημερώματα: αμα δεν το κάνεις, θα το κάνει κάποιος άλλος. Και αυτός θα πάρει iPad 2, εσύ θα πάρεις τον πούλο. Τόσο απλά. Διαλέγεις και παίρνεις. Όταν βλέπω όμως άτομα να σκάνε μύτη 9 παρά και να έχουν την απαίτηση να πάρουν iPad 2 την στιγμή που και η κουτσή Μαρία γνώριζε πως τα διαθέσιμα κομμάτια θα είναι λιγότερα και απο τα ψίχουλα που περισσεύουν όταν πετάξεις μια τυρόπιτα σε ένα κλουβί με πεινασμένους Αιθίοπες, ε το μόνο που έχω να πω είναι "φίλε, ας πρόσεχες". Και με αυτό δεν θέλω να δώσω κανένα δίκιο στην Apple, στο Istorm ή σε κανέναν άλλο. Απλά λέω πως από τη στιγμή που οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ είναι ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ, το μόνο που μπορείς να αλλάξεις στην εξίσωση είναι το τι θα κάνεις εσύ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα επιλέξεις να στηθείς στην ουρά ή αν δεν θα πατήσεις πόδι: Αρκεί η πράξη σου να είναι συνεπής με τα λόγια σου. Και όσο για αυτούς που λένε ότι ξέχεσαν στον διευθυντή στο iStorm: στην πραγματικότητα, του κλάσατε μια μάντρα. Αυτός είναι ένα χ αριθμό κομματιών, και έπρεπε να διαχειριστεί ταυτόχρονα 50-60 άτομα που περίμεναν απέξω, άλλους τόσους που που είχαν πρήξει το έρωτα απο μια εβδομάδα πριν για να τους "κάνει τη χάρη", και άλλους τόσους που ερχόντουσαν με ραβασάκια απο τους αποπάνω για "εξυπηρέτηση". Οπότε προφανώς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην τον λιντσάρουν, και κατά τη γνώμη μου καλά τα κατάφερε: θα μπορούσε κάλλιστα να βγεί και να πεί "όλα τα κομμάτια είναι προκρατήσεις, αντίο σας", και τέλος...

Ενημερωτικά, εγώ ήμουν εκεί απο τις 6 το πρωί, ήμουν 5ος στη σειρά. Δε γουστάρω την Apple, δε γουστάρω τον Jobs, δεν γουστάρω τις αναμονές σε ουρές. Αλλά: ήθελα το iPad 2, και το ήθελα Σαββάτο πρωϊ. Οπότε ξύπνησα χαράματα, στήθηκα στην ουρά και περίμενα. Ήξερα πως υπήρχε περίπτωση να μην πάρω κομμάτι. ΟΚ, δεκτόν, εγώ θα το ρισκάρω. Αμα δεν υπάρχει, αντίο σας και δεν πειράζει. Δεν μου είχε εγγυηθεί κανείς πως άμα στηθώ θα πάρω και iPad: επιλογή μου ήταν. Και δε θα ζήταγα τα ρέστα απο κανένα. Γιατί είναι άλλο πράγμα να υποθέτεις απο όλα αυτά που έχεις ακούσει απο τους διάφορους πωλητές μια βδομάδα τώρα πως ενδεχομένως θα υπάρχουν απο 10 ως 40 κομμάτια και κατα πάσα πιθανότητα αμα πας απο νωρίς και έχεις μια καλή θέση στην ουρά μάλλον θα πάρεις και εσύ κομμάτι, και άλλο να έχεις τη βεβαιότητα οτι θα πάρεις κομμάτι επειδή οι πωλητές σου είπαν πως "b]ενδεχομένως[/b] θα υπάρχουν απο 10 ως 40 κομμάτια και κατα πάσα πιθανότητα αμα πας απο νωρίς και έχεις μια καλή θέση στην ουρά μάλλον θα πάρεις και εσύ κομμάτι"...

Και κάτι τελευταίο: Αμα είχα κολλητό το διευθυντή, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να αποκτήσω το iPad 2 δια της πλαγίας οδού. Και όποιος μου πεί ότι αν είχε τέτοιο βύσμα δεν θα το χρησιμοποιούσε, ε τι να πω, lol. Οπότε μην κατακρίνετε αυτούς εκεί κάτω στο iStorm επειδή έδωσαν κομμάτια καρφωτά: Σας διαβεβαιώ ότι θα μπορούσαν να τα δώσουν ΟΛΑ καρφωτα, να μην δώσουν ΤΙΠΟΤΑ σε αυτούς που περίμεναν απέξω, και να μην τους πει και κανεις τίποτα. Και για πέσμου τώρα εσύ αγαπητέ βυσματούχε fan της Apple, αμα ζητούσες απο τον κολλητό σου στο iStorm να σου κρατήσει ένα κομμάτι, και η άκρη σου απάνταγε "δεν μπορώ, ξέρεις πρέπει να εξυπηρετήσω τους πελάτες που θα στηθούν στην ουρά έξω απο το μαγαζί", το θα του απάνταγες; "Ναι έχεις δίκιο καλέ μου φίλε, πάνω απ΄ όλα οι πελάτες", ή "ρε ποιός τους χέζει τους πελάτες; κράτα μου εκεί ένα κομμάτι να έρθω κατά τις 11 να το πάρω"?

#1235   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:32

Very true Tillter...
+1

#1236   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:38

Τελικά το πηρςς ή όχι ; Εάν το πήρες καλοριζικο :lol:

#1237   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:43

Φίλε μου, το πρόβλημα με το istorm που και εγώ εθιξα μιας και ήμουν εκεί δεν ήταν ότι δεν βρήκα iPad . Ούτως η άλλως πήγα αργά , γύρω στις 8:30 με 9 παρά και ήταν αναμενόμενο. Εξάλλου και οι υπολλοιποι που συζήτησα δεν εκνευριστηκαν απο αυτό. Ούτε υπήρξε η φασαρία για τα βυσματα. Το πρόβλημα μου ειναι η κοροϊδία , αφού είχαν μοιραστεί ήδη τα χαρτακια γιατί δεν μας είπαν ότι ρε παιδιά όσα κομμάτια υπάρχουν έχουν ήδη κλειστεί για τα παιδιά που ήρθαν νωρίτερα απο εσάς. Μας αφήνουν να μπούμε μέσα και πάλι δεν μας λένε ποια Ειναι η διαθεσιμότητα. Ένας κύριος μάλιστα με μωρό στην αγκαλιά ρώταγε συνεχως αν αξίζει να περιμένει και δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Αυτή τηνσυμπεριφορα θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ και όχι ότι δεν βρήκα iPad. Και αυτό δεν Ειναι θέμα της Apple αλλά της κωλονοοτροπιας μερικών. Αμέσως μετά επικοινώνησα με τα media market και τους ρωτησα για διαθεσιμότητα και μου είπαν υπήρχε ένα κομμάτι και μάλιστα ήταν αυτό που ήθελα,το 64-wifi-3G-black. Πήγα πολιτισμένα και το πήρα. Δηλαδή τι Ειναι το storm που δεν ενημερώνει τον πελάτη για τη διαθεσιμότητα και μάλιστα όταν ο ίδιος ο πελάτης παρίσταται στο κατ´αστημα? μαγκιά σου που πηγές νωρίτερα και το πήρες γρήγορα και καλοριζικο αλλά το πρόβλημα Ειναι ο εμπαιγμος και όχι ποιοσ πηρε γρηγορότερα το iPad.

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 27/03/2011 - 21:45

#1238   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:51

Φίλε μου, το πρόβλημα με το istorm που και εγώ εθιξα μιας και ήμουν εκεί δεν ήταν ότι δεν βρήκα iPad . Ούτως η άλλως πήγα αργά , γύρω στις 8:30 με 9 παρά και ήταν αναμενόμενο. Εξάλλου και οι υπολλοιποι που συζήτησα δεν εκνευριστηκαν απο αυτό. Ούτε υπήρξε η φασαρία για τα βυσματα. Το πρόβλημα μου ειναι η κοροϊδία , αφού είχαν μοιραστεί ήδη τα χαρτακια γιατί δεν μας είπαν ότι ρε παιδιά όσα κομμάτια υπάρχουν έχουν ήδη κλειστεί για τα παιδιά που ήρθαν νωρίτερα απο εσάς. Μας αφήνουν να μπούμε μέσα και πάλι δεν μας λένε ποια Ειναι η διαθεσιμότητα. Ένας κύριος μάλιστα με μωρό στην αγκαλιά ρώταγε συνεχως αν αξίζει να περιμένει και δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Αυτή τηνσυμπεριφορα θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ και όχι ότι δεν βρήκα iPad. Και αυτό δεν Ειναι θέμα της Apple αλλά της κωλονοοτροπιας μερικών. Αμέσως μετά επικοινώνησα με τα media market και τους ρωτησα για διαθεσιμότητα και μου είπαν υπήρχε ένα κομμάτι και μάλιστα ήταν αυτό που ήθελα,το 64-wifi-3G-black. Πήγα πολιτισμένα και το πήρα. Δηλαδή τι Ειναι το storm που δεν ενημερώνει τον πελάτη για τη διαθεσιμότητα και μάλιστα όταν ο ίδιος ο πελάτης παρίσταται στο κατ´αστημα? μαγκιά σου που πηγές νωρίτερα και το πήρες γρήγορα και καλοριζικο αλλά το πρόβλημα Ειναι ο εμπαιγμος και όχι ποιοσ πηρε γρηγορότερα το iPad.

Φίλε μου..
Στα apple stores οι υπάλληλοι δεν επικοινωνούν καν με τους τύπους απέξω και όταν μάλιστα αποφασίσουν να κάνουν την τελετή ανοίγματος των πυλών πέφτει χειροκρότημα..
Τουλάχιστον εσάς σας κοίταγαν κιολας :P

#1239   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:53

Μα μέσα υπήρχε το πρόβλημα. Ρωταγαμε και δεν μας έλεγαν . Δεν υποχρεούνται να μιλάνε με τους απέξω . Αλλά μέσα?

#1240   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:55

Τουλάχιστον σας κέρασαν , εκεί στο istorm , καμία τυρόπιτα και κανέναν χυμό μιας και τους κάνατε τζάμπα τζέρτζελο και πρόμο ?
Φαντάζομαι ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν .
Είμαστε άλλωστε ο λαός της φιλοξενίας !

#1241   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:56

Ποτέ έρχεται νέα παρτίδα iPad 2 ?

#1242   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:57

Χαχαχα. Ευτυχώς που υπηρχε και το Da Capo για μετά ...

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 27/03/2011 - 21:58

#1243   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 27/03/2011 - 21:58

Χαχαχα....και καλά τώρα το iStrom και το iGolden Burger δημιούργησαν ουρές και την είδαν Αμερική.
Που να πήγαιναν πάνω από 20 άτομα.....

#1244   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 22:07

Εγώ πάντως μετά απο αυτή τη συμπεριφορά θα ακυρωσω τα χαρτιά μου απο το ΕΣΠΑ για αγορά υπολογιστών Mac για το γραφείο μου αξίας 10000 ευρώ τα οποία είχα κάνει για το storm και πάω για Πλαίσιο.

#1245   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 27/03/2011 - 22:11

Χαχαχα....και καλά τώρα το iStrom και το iGolden Burger δημιούργησαν ουρές και την είδαν Αμερική.
Που να πήγαιναν πάνω από 20 άτομα.....

Μακάρι να μήν γίνουμε ποτέ έτσι.. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;