Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPad 2

• Please log in to reply
1776 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1,753 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 27/03/2011 - 22:31

Μακάρι να μήν γίνουμε ποτέ έτσι.. ;)

porque?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 27/03/2011 - 22:58

Φίλε μου, το πρόβλημα με το istorm που και εγώ εθιξα μιας και ήμουν εκεί δεν ήταν ότι δεν βρήκα iPad . Ούτως η άλλως πήγα αργά , γύρω στις 8:30 με 9 παρά και ήταν αναμενόμενο. Εξάλλου και οι υπολλοιποι που συζήτησα δεν εκνευριστηκαν απο αυτό. Ούτε υπήρξε η φασαρία για τα βυσματα. Το πρόβλημα μου ειναι η κοροϊδία , αφού είχαν μοιραστεί ήδη τα χαρτακια γιατί δεν μας είπαν ότι ρε παιδιά όσα κομμάτια υπάρχουν έχουν ήδη κλειστεί για τα παιδιά που ήρθαν νωρίτερα απο εσάς. Μας αφήνουν να μπούμε μέσα και πάλι δεν μας λένε ποια Ειναι η διαθεσιμότητα. Ένας κύριος μάλιστα με μωρό στην αγκαλιά ρώταγε συνεχως αν αξίζει να περιμένει και δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Αυτή τηνσυμπεριφορα θεωρώ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ και όχι ότι δεν βρήκα iPad. Και αυτό δεν Ειναι θέμα της Apple αλλά της κωλονοοτροπιας μερικών. Αμέσως μετά επικοινώνησα με τα media market και τους ρωτησα για διαθεσιμότητα και μου είπαν υπήρχε ένα κομμάτι και μάλιστα ήταν αυτό που ήθελα,το 64-wifi-3G-black. Πήγα πολιτισμένα και το πήρα. Δηλαδή τι Ειναι το storm που δεν ενημερώνει τον πελάτη για τη διαθεσιμότητα και μάλιστα όταν ο ίδιος ο πελάτης παρίσταται στο κατ´αστημα? μαγκιά σου που πηγές νωρίτερα και το πήρες γρήγορα και καλοριζικο αλλά το πρόβλημα Ειναι ο εμπαιγμος και όχι ποιοσ πηρε γρηγορότερα το iPad.

Να σου πω λοιπόν πολύ απλά γιατί δεν έλεγαν πόσα κομμάτια υπάρχουν για αυτούς που περίμεναν: γιατί δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι. Και για να το καταλάβεις, θα σου πω το εξής απλό: όταν γύρισα σπίτι με το iPad πλέον στα χέρια μου, με πήραν απο το Πλαίσιο τηλέφωνο στις 12 το μεσημέρι να παω απο το κατάστημα του Συντάγματος να παραλάβω το κομμάτι μου. Κάποιος είχε ειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να πάει, αυτοί του είπαν ότι δεν μπορούν να το κρατήσουν με τόση ζήτηση που υπάρχει, και ο επόμενος υπεράριθμος τυχερός ήμουν εγώ. Εφόσον το είχα πάρει απο το iStorm, τους είπα να ακυρώσουν την κράτηση. Και κάποιος άλλος τυχερός βέθηκε Σαββατιάτικα με iPad απο εκεί που δεν το περίμενε...

Αυτοί λοιπόν που δουλεύουν στο iStorm ξέρουν με σιγουριά πως θα δώσουν 16 κομμάτια στους απέξω. Ξέρουν και πόσα επιπλέον κομμάτια έχουν στο κατάστημα για τους "πλαγίως" και για τις προπαραγγελίες. Αλλα δεν ξέρουν αν θα δώσουν όλες τις προπαραγγελίες, γιατί πολύ απλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτοί που κάνουν προπαραγγελίες κάνουν και σε άλλα καταστήματα, όχι μόνο στο iStorm, και μπορεί πολύ απλά να πάνε και να το πάρουν απο αλλου. Φυσικά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν με το στοκ. Αλλά αφού ξέρουν ότι κάποια κομμάτια μπορεί να τους μείνουν, γιατί να μην τα δώσουν σε αυτούς που περιμένουν ήδη απέξω; Έλα όμως που δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το πόσα θα είναι αυτά τα κομμάτια: μπορεί 1, μπορεί 5, μπορεί 10, μπορεί και κανένα. Οπότε σου λένε "κοίτα να δείς, 16 θα δώσουμε σίγουρα, και μετά βλέπουμε". Αμα σου πουν "μετά θα δώσουμε άλλα 5 κομμάτια", αλλά δεν ακυρωθεί καμία προπαραγγελία, δεν θα τους ξέχεζες? Οπότε το αφήνουν φλού, και κοιτάνε να εξυπηρετήσουν όσους μπορέσουν. Τελικά μετά τους 16, έδωσαν κομμάτια και σε άλλους 5. Αυτό σημαίνει πως 5 κομμάτια που ήταν κρατημένα, δεν θα έρχονταν κάποιοι να τα πάρουν, οπότε εδόθησαν σε αυτούς που περίμεναν μετά τον 16ο, και οι οποίοι δεν θα επαιρναν τίποτα (αφού θα έφευγαν επιτόπου) αν έβγαινε ο υπάλληλος και έλεγε "υπάρχουν 16 κομμάτια, όλοι οι άλλοι περιμένετε τζάμπα".

Απο εκεί και πέρα σε διαβεβαιώ ότι ο υπάλληλος του iStorm (και ο οποιοσδήποτε υπάλληλος) ούτε να σε κοροϊδέψει θέλει, ούτε να σε χλευάσει. Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς να γίνει στόχος. Σου λέει "περίμενε και μπορεί να πάρεις" και στο τέλος τον βρίζουν κιόλας, ενώ θα μπορούσε να σου πεί "δεν θα πάρεις, φεύγα" χωρίς να του πεί κανείς τίποτα. Και εμείς αντί να εκτιμήσουμε το πρώτο, λέμε και ευχαριστώ στο δεύτερο...

#1248   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:05

Διαφωνώ φίλε μου διότι τα χαρτακια δόθηκαν. Και δικαίως στους πρώτους και τα επόμενα 5 ΑΜΕΣΩΣ με το άνοιγμα. iPad πήραν MONO αυτοί που είχαν χαρτακια, άρα ήξεραν εξαρχής ποσά θα δώσουν. Γιατί σου υπενθυμίζω και μέσα συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις και απαντήσεις δεν δινονονταν. Απλά ο υπεύθυνος ήθελε να μπουκαρουμε όλοι μέσα γιατί σου λέει όλο και κάτι θα μας γυαλισει να πάρουμε απο εκεί.και εννοειται δεν εχω τπτ με τα παιδια μεσα. Αυτη η συμπεριφορα ειναι θεμα διευθυνσης. Και δεν ξεχεσα κανενα απο τα παιδια το αντιθετο μαλιστα.

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 27/03/2011 - 23:14.

#1249   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:18

porque?

Προφανώς θα ξέρεις το quote του Einstein για τα όρια του σύμπαντος και της βλακείας..
Εε, λοιπόν ένας απο τους λόγους που θεωρούμε οτι αυτό το quote πρωτο-ειπώθηκε το 1933 είναι οτι τότε επισκέφτηκε την Αμερική :P

#1250   kalpas

kalpas

iPH newbie

• 65 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:35

Είμαι περίεργος να δώ τι θα γίνει από το πρωί.Πάντως έχω ένα προαίσθημα πως απο Τετάρτη τυχαία θα βρεθούνε κομμάτια για να πουλήσουν.Δεν ξέρω αλλά αυτό νιώθω.

#1251   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:55

Επειδή είμουν παρόν ... Το νόυμερο 14 τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα το Σάββατο απο το istorm

Στις 8 ήρθε ο πρώτος υπάλληλος και είπε πως είναι κάτι λιγότερο απο 20
Είμασταν 25 άτομα περίπου εκείνη την ώρα
Σε 10 λεπτά βγαίνει Έξω και μας δίνει 16 χαρτάκια αφού πρ´ωτα ζηΗσε ευγενικά να μπούμαι στη σωστή σειρά
Και καλά εΚανε

Στις 9 ο υπέυθυνος ανοίγει τη πόρτα και λέει σε ΌΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΈΧΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟ 16
και κάποια ακόμη τα οποία όπως θα μπαίναμε μέσα θα δίνονταν με τη σειρά , έτσι δόθηκαν και τα υπόλοιπα χαρτάκια

Άρα όποιος πέρασε τη πόρτα χωρίς χαρτάκι ηΤαν ξεκάθαρο ότι δεν θα πάρει και όποιος ήταν από τις 8 γνώριζε ότι δεν θα πάρει και μπορούσε να πάει σε άλλο μαγαζί

Αυτά...

Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 27/03/2011 - 23:56.

#1252   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:56

Επιβεβαιωνω την ύπαρξη light bleeding σε μια γωνία του ασπρου μου ipad2 16gb wifi. Είναι σε μικρό βαθμό και δεν ενοχλεί. Να το αφήσω ή να το πάω για DOA;

#1253   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 23:59

Το δικό μου είναι οκ. Τυχερός και εδώ (ευτυχώ)!

#1254   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 00:13

Επιβεβαιωνω την ύπαρξη light bleeding σε μια γωνία του ασπρου μου ipad2 16gb wifi. Είναι σε μικρό βαθμό και δεν ενοχλεί. Να το αφήσω ή να το πάω για DOA;

Εγώ φίλε μου είδα και ένα κολλημένο pixel κάτω δεξιά στην οθόνη του. Δεν με ενοχλεί γιατί φαίνεται Μονο σε καταμαυρο φόντο και δύσκολα , οπότε δεν θα το πάω για αντικατάσταση γιατί φοβάμαι μη μου τύχει χειρότερο και ξανατρεχω.

#1255   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 28/03/2011 - 00:39

Εγώ φίλε μου είδα και ένα κολλημένο pixel κάτω δεξιά στην οθόνη του. Δεν με ενοχλεί γιατί φαίνεται Μονο σε καταμαυρο φόντο και δύσκολα , οπότε δεν θα το πάω για αντικατάσταση γιατί φοβάμαι μη μου τύχει χειρότερο και ξανατρεχω.

Εγώ θα το είχα ήδη πάει πάντως.. ;)

#1256   b0b3rm4n

b0b3rm4n

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 00:55

Εγώ πάντως μετά απο αυτή τη συμπεριφορά θα ακυρωσω τα χαρτιά μου απο το ΕΣΠΑ για αγορά υπολογιστών Mac για το γραφείο μου αξίας 10000 ευρώ τα οποία είχα κάνει για το storm και πάω για Πλαίσιο.

Μπραβο φιλε μ! Πραγματικα χαρηκα που ειδα οτι τελικα μερικοι απο εμας δε τα αφηνουν ολα ως εχουν και να πουν "Ελα μωρε τι θα αλλαξει αν το κανω αυτο" αλλα κανουν καποιες ενεργειες!!!

#1257   iApo

iApo

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 01:07

Συμφωνώ με τον macgalileo (n14). Εγώ ήμουν n8 και θυμάμαι καθαρά να λέει ο υπεύθυνος στης 9 να μπούνε οι 16 πρώτοι αλλα ofc ορμησαν σχεδόν όλοι...
Ότι μπορούσε να γίνει καλύτερα, ναι αλλα τουλάχιστον απο τους 16 δεν άκουσα κάποιον να του <φαγαν> την σειρά.
Ως εμπειρία σε ουρά το περίμενα πιο. Σκοπιά αλλα με την κουβέντα, τον σαματά πέρασε η ώρα.
Σχετικά με το light bleeding έχει αλλα όχι τραγικό. (όπως μερικές περιπτώσεις στο Internet) 2 μέρες προσωπικά δεν με ενόχλησε και για να σιγουρευτω ότι έχει έκανα το κλασσικό μαύρο φόντο brithness 100% (παντός απο ότι έχω καταλάβει όλα έχουν bleeding έστω και λίγο ) τέλος δεν έχω βρεί καμένο pixel :rolleyes:

#1258   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 01:11

Κάποιοι λένε ότι το πρόβλημα ίσως φεύγει μόνο του μετά απο 4-5 μέρες...

#1259   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα

Δημοσίευση 28/03/2011 - 01:12

Εγώ που το πήρα απο το media markt να τω πάω σε αυτούς η στην info quest αν αποφασισω για αντικατάσταση λόγω του pixel?

#1260   hercules

hercules

iPH Master

• 6,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 28/03/2011 - 01:15

Εγώ που το πήρα απο το media markt να τω πάω σε αυτούς η στην info quest αν αποφασισω για αντικατάσταση λόγω του pixel?

Παρε τηλ στην info quest και εαν το δεχτουν απο εσενα το πας εσυ να τελειωνεις μια ωρα αρχύτερα .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες