Τότε μπορείς να στενεις Internet στο iPhone σου χωρίς επί πλέον χρέωση. Απλά απο ότι έχω ακούσει τα mb τελειώνουν πιο γρήγορα με το personal hotspot. Δεν Ειναι απαραίτητο να πας στην 4.3 . Αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή στις προηγούμενες εκδόσεις για tethered internet όπου συνδεεσαι μέσω bluetooth η USB . Με την 4.3 μπορείς επι πλεον και με wifi αλλα μπορείς να συνδέσεις και περισσότερες συσκευές.εχω cosmote με 500ΜΒ δωρεαν στο iphone 4, μπορω μεσω bluetooth να τα χρησιμοποιω και στο ipad 2?
απλα χρειαζεται η 4.3 στο iphone?
iPad 2
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:11
Ad
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:17
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:25
οταν λες επιλογη για tethered internet ? μεσα απο τa settings του iphone οταν συνδεθει με συσκευη μεσω bluetooth?
Δες εδώ. Ειναι στα αγγλικά βέβαια.
http://www.technipag...-tethering.html
Το ενεργοποιεις απο τα settings
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 29/03/2011 - 02:26.
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:29
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 29/03/2011 - 02:30.
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:36
Δημοσίευση 29/03/2011 - 02:44
Να εισαι καλα. Παντωσ Αν θες μπορείς να το δοκιμάσεις άμεσα. Συνέδεσε το iPhone στο pc με USB και ενεργοποίησε το tethering . Θα δεις πως το pc θα μπαίνει μέσω του iPhone στο internet.οκ ευχαριστω !! κατι καταφερα! να σε καλα!
Δημοσίευση 29/03/2011 - 03:00
Δημοσίευση 29/03/2011 - 08:23
Ναι μπορείς φίλε μου. Αν έχεις cosmoteδωρεάν. Αν vodafone πρέπει να πλρωσες
Με την Wind ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
Προσπάθησα μεσω της 4.3 αλλά και του MyWi αλλά μάταια....
Δημοσίευση 29/03/2011 - 08:44
Γιατί μετά θα μας το φέρουν στο κεφάλι και ευτυχώς είναι πιο ελαφρύ15 έχω γενέθλια, τέλειο δώρο για τον εαυτό μου ...!
Παίδες λίγο υπομονή, δυο βδομάδες είναι...μέχρι τότε ασχοληθείτε με τις γυναίκες σας, γιατί μετα.......
Δημοσίευση 29/03/2011 - 08:58
Γιατί μετά θα μας το φέρουν στο κεφάλι και ευτυχώς είναι πιο ελαφρύ
χαχαχα ετσι ειναι συντεκνε! η δικια μου με περιμενει στην γωνια να το παρω και να μου πει να παμε διήμερο καπου! χαχαχα
αποφασισα να παρω το ipad 2 wifi 16gb τελικα, 510 ευρω + την θηκουλα και κανενα ανταπτορα θα παω στα 560-570 αρα ηδη ειμαι αρκετα ψηλα!
αντε να σερφαρουμε και απο τον καναπε επιτελους
Δημοσίευση 29/03/2011 - 08:59
Λοιπον επειδη η τιμες στην ελλαδα ειναι φωτια, αποφασισα να ψαχτω διαφορετικα για την αγορα Ipad & Accessories. Θα δοκιμασω απο "Byserv.com" οπου μου βγαινει πιο φθηνα αλλα με καθυστερηση παραλαβης. Αγοραζω πρωτη φορα και δεν ξερω ποσο ασφαλης ειναι αλλα θα διξει, γραφω για να βοηθησω οσους εδιαφερονται να παρουν πιο φθηνα και εφοσον δεν θα βρουν κοματια στην ελλαδα λογω ελειψης. Ο σκοπος μου δεν ειναι η διαφημηση αλλα η καταπολεμηση αισχροκερδιας.
Αν καποιος εχει κανει συναλλαγη με την "Byserv.com" και εχει παραπονα η κατι δεν πηγε καλα η εξαπατηθηκε παρακαλω να ενημερωση για να μην προχωρησω/ουμε σε παραγγελια.
Ευχαριστω
Παρακατω αναρτω συνομιλια που ειχα με την "Byserv.com". ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΘΗΝΑ
Α)ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σχετικα με το 4 ειδη απο το applestore (new ipad 2 16gb 3G + cover + 2 accessories) ................... η τελικη τιμη ειναι: 660 ευρω.
Η τιμη αγορας ειναι 520.66€ + 6% sales tax = 551.78€
Περιλαμβανονται ολα τα μεταφορικα και η παραδοση στο χωρο σου με συστημενο ΕΛΤΑ.
Για αποστολη με κουριερ υπαρχει επιπλεον χρεωση 8 ευρω.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. Με προκαταβολη 50 ευρω σε τραπεζικο λογαριασμο και εξοφληση υπολοιπου με αντικαταβολη στην παραδοση.
2. Μεσω Paypal. Εαν επιθυμεις χρεωση ολοκληρου του ποσου ή της προκαταβολης στην πιστωτικη σου καρτα (μεσω Paypal) υπαρχει επιπλεον χρεωση +4% στο ποσο που χρεωνεται λογω των κρατησεων του Paypal.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για να προχωρησουμε στην παραγγελια θα πρεπει να απαντησεις σε αυτο το email για να επιβεβαιωσεις την παραγγελια σου.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Ο χρονος παραδοσης ειναι περιπου 2-3 εβδομαδες απο την ημερομηνια αποστολης απο το σημειο πωλησης.
Αυτη τη στιγμη στο site apple.com ο χρονος αναμονης ειναι 3-4 εβδομαδες.
Β) Καλημερα, τα 4 ειδη που περιλαμβανονται στην προσφορα ειναι τα:
ipad 2 -- 16gb 3G white
grey case
digital AV adapter
ipad connection kit
η αποστολη γινεται απο την apple και στην συνεχεια αναλαμβανουμε εμεις την υπολοιπη διαδικασια μεχρι να τα λαβεις μεσω συστημενου ΕΛΤΑ
λαμβανεις ειδοποιητηριο για παραλαβη με ΕΛΤΑ ή κουριερ -- αν το επιλεξεις (με μια μικρη επιπλεον χρεωση που αναφερουμε στην προσφορα)
δεν θα χρεωθεις τιποτα περισσοτερο απο την συμφωνημενη τιμη της προσφορας.
ο χρονος παραδοσης ειναι μεγαλος γιατι υπαρχει μεγαλη ζητηση αυτη την στιγμη και η apple αργει να τα στειλει, περιπου 4-5 εβδομαδες + καποιες ημερες για transit time.
αν εχεις καποια ερωτηση ενημερωσε μας.
Γ) ο τροπος λειτουργιας των παραγγελιων ειναι ο εξης:
συγκεντρωνουμε ολα τα ειδη καθε παραγγελιας στην Αμερικη και στην συνεχεια στελνονται στην Ελλαδα για εκτελωνισμο και μετα διανεμονται στον αγοραστη.
Η apple αναφερει οτι μεχρι 29/4 το αργοτερο θα εχουμε παραλαβει και το ipad2 στην Αμερικη. Τα υπολοιπα θα τα στειλουν πιο νωρις αφου ειναι αμεσα διαθεσιμα.
Τα ειδη θα σταλουν ολα μαζι μολις τα παραλαβουμε απο την apple.
Οπως αναφερουμε στην προσφορα θα παραλαβεις την παραγγελια 1-2 εβδομαδες μετα την παραλαβη της στην Αμερικη αφου τοσο χρονο χρειαζεται η ολοκληρωση της διαδικασιας μεταφορας, εκτελωνισμου κλπ.
Υπολογιζουμε να τα παραλαβεις μεσα στην 1η εβδομαδα του Μαιου εκτος και αν η apple στειλει το ipad2 νωριτερα..
Αν εχεις καποια αλλη ερωτηση ενημερωσε μας.
Μην ανησυχείς καθολου
Έχω ψωνίσει αρκετές φορες απο byserv και τα παιδιά Τάσος+ Δημητρης ειναι άψογα κ πολλοί καλοι επαγγελματίες
Ότι σου λενε να ξερεις ειναι ακριβως έτσι
Πέρυσι είχα πάρει δυο iPad και διάφορα αλλα
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 29/03/2011 - 09:01.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 29/03/2011 - 09:09
Δημοσίευση 29/03/2011 - 09:14
Δημοσίευση 29/03/2011 - 10:45
Δημοσίευση 29/03/2011 - 11:39
Ειχα μιλησει μαζι τους εχθες και τσακωθηκαμε διοτι με ειχαν γραψει στα παλια τους τα παπουτσια.
Πειτε μου τους λεω αν δεν μπορειτε να το παρω απο εξωτερικο, εψαξαν και βρηκαν αυτο κατα τα λεγομενα τους και μου ηρθε.
Καλοριζικο σε ολους οσους εχουν παραλαβει και σε οσους θα παραλαβουν.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες