9.5% των iPhone ειναι 9.500.000 κοντα 10εκ iPhones δεν ειναι μικρο ποσο, για να μην το προσέξει η Appleκ ομως δεν ειναι αυτονοητο το jb για οσους παιρνουν iphone. δες εδω http://isource.com/2...g-at-almost-10/ κ θα καταλαβεις. ενταξει λιγο παλια τα στοιχεια αλλα δε μπορει να εχουν αλλαξει δραματικα μεσα σε εναμιση χρονο.
iOS 4.3 και Jailbreak. Τι πρέπει να προσέξετε...
Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:19
Ad
Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:25
ειναι μεγαλο το ποσοστο αν αναλογιστεις οτι πανω απο το 40% απο τα 10.000.000 εχουν σπασμενες εφαρμογες μιλαμε για εκατομυρια ευρω να χανονται καθε χρονο9.5% των iPhone ειναι 9.500.000 κοντα 10εκ iPhones δεν ειναι μικρο ποσο, για να μην το προσέξει η Apple
η public εκδοση κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι η 4.3 που εχετε στα χερια σας....το παιχνιδι γατας ποντικου δεν θα σταματησει τωρα και θελω να πιστευω οτι θα την κλεισουν την πορτα..
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 07/03/2011 - 23:30
Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:44
ακριβώς φίλε μου άλλα το θέμα είναι ότι πάρα μα πάρα πολύ το θέλουν για αυτό το σκοπό!και αυτό μειώνει κατά πολύ τα κέρδη και για τους developers και για την apple!ναι μα το jb δεν ειναι μονο για σπασμενες εφαρμογες..
Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:58
Το έχουμε ξανα πει ενα Εκατόμυριο φορές.έχουν πουληθεί 100.000.000 συσκευές η κοινότητα jailbreak κατέχει μόνο το 10%.ο λόγος τις επιτυχίας δεν είναι το jailbreak.Μου φαινεται πολυ περιεργο που στην Apple δεν εχουν καταλαβει πως ενας πολυ μεγαλος παραγοντας της επιτυχιας ειναι το jailbreak. Σκεφτείτε απλα ποσους λιγοτερους αγοραστες θα ειχε η συσκευη αμα ηταν αδυνατο να γινει j/b.
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:08
ναι παιδια αλλα μην ξεχνατε οτι οι εταιριες εχουν επιγνωση οτι γινεται διακινηση των εφαρμογων τους δωρεαν με διαφορους τροπους κ αν μη τι αλλο εχουν προσαρμοσει αναλογα τα προβλεπομενα κερδη τους κλπ. Καμια εταιρια δεν μπαινει τυχαια σε αυτο το χωρο χωρις να υπολογιζει την πειρατεια.ακριβώς φίλε μου άλλα το θέμα είναι ότι πάρα μα πάρα πολύ το θέλουν για αυτό το σκοπό!και αυτό μειώνει κατά πολύ τα κέρδη και για τους developers και για την apple!
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:16
λοιπον πριν πεσω για υπνο θα σου εξηγησω τι συμβαινει..αν τα εχουν τελεια με τους χακερ γιατι βγαζουν update και καθε φορα κλειδωνουν την πορτα(exploits)και δεν βγαζουν αναβαθμισεις με ανοιχτα ολα τα exploits?γιατι καθε φορα αλλαζουν και την basebant?αν μπορεσεις να απαντησεις σε αυτα θα δεις οτι το παιχνιδι ειναι γατας ποντικου..το κλειδωνουν το λογισμικο και αλλοι το ξεκλειδωνουν για να ερθει η apple να το ξανακλειδωσει και ουτω καθεξης...δεν τους συμφερουν ουτε τα σπασμενα...τους συμφερει δηλαδη στην apple ημερησιως να μην βγαζουν παραπανω χρημα,αλλα να το χανουν?θα επρεπε να ηταν ανωμ@λοι αν εκαναν κατι τετοιοναι παιδια αλλα μην ξεχνατε οτι οι εταιριες εχουν επιγνωση οτι γινεται διακινηση των εφαρμογων τους δωρεαν με διαφορους τροπους κ αν μη τι αλλο εχουν προσαρμοσει αναλογα τα προβλεπομενα κερδη τους κλπ. Καμια εταιρια δεν μπαινει τυχαια σε αυτο το χωρο χωρις να υπολογιζει την πειρατεια.
καλο βραδυ
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/03/2011 - 00:17
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:19
βεβαιως προσπαθουν να περιορισουν τη ζημια τους αλλα αυτο δε σημαινει οτι ζουν στη μαγικη χωρα οπου ολοι αγοραζουν εφαρμογες κ οι ιδιοι μονο πλουτιζουν. Ξερουν τι παιχνιδι γινεται...λοιπον πριν πεσω για υπνο θα σου εξηγησω τι συμβαινει..αν τα εχουν τελεια με τους χακερ γιατι βγαζουν update και καθε φορα κλειδωνουν την πορτα(exploits)και δεν βγαζουν αναβαθμισεις με ανοιχτα ολα τα exploits?γιατι καθε φορα αλλαζουν και την basebant?αν μπορεσεις να απαντησεις σε αυτα θα δεις οτι το παιχνιδι ειναι γατας ποντικου..το κλειδωνουν το λογισμικο και αλλοι το ξεκλειδωνουν για να ερθει η apple να το ξανακλειδωσει και ουτω καθεξης...δεν τους συμφερουν ουτε τα σπασμενα...τους συμφερει δηλαδη στην apple ημερησιως να μην βγαζουν παραπανω χρημα,αλλα να το χανουν?θα επρεπε να ηταν ανωμ@λοι αν εκαναν κατι τετοιο
καλο βραδυ
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:26
συμφωνω οτι δεν τους συμφερει να χανει λεφτα ,ομως δεν του συμφερει να χασει και πελατες που αγοραζουν δυστυχως η ευτυχως (για αυτους..apple) την συσκευη λογω του j/b .λοιπον πριν πεσω για υπνο θα σου εξηγησω τι συμβαινει..αν τα εχουν τελεια με τους χακερ γιατι βγαζουν update και καθε φορα κλειδωνουν την πορτα(exploits)και δεν βγαζουν αναβαθμισεις με ανοιχτα ολα τα exploits?γιατι καθε φορα αλλαζουν και την basebant?αν μπορεσεις να απαντησεις σε αυτα θα δεις οτι το παιχνιδι ειναι γατας ποντικου..το κλειδωνουν το λογισμικο και αλλοι το ξεκλειδωνουν για να ερθει η apple να το ξανακλειδωσει και ουτω καθεξης...δεν τους συμφερουν ουτε τα σπασμενα...τους συμφερει δηλαδη στην apple ημερησιως να μην βγαζουν παραπανω χρημα,αλλα να το χανουν?θα επρεπε να ηταν ανωμ@λοι αν εκαναν κατι τετοιο
καλο βραδυ
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:27
Αυτο εχω να πω.
απλα θελει υπομονη.
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:33
Ειναι οντως πιο γρηγορο!!!!φίλε θέλω να σταθώ λίγο στην πρόταση που λες για το safari!είναι όντως ποιο γρήγορο όπως ακούγεται?
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:36
Και μην ξεχνάμαι οτι κ στη cydia πλουτιζουν με τις επί πληρωμή εφαρμογες τους. Πολλες μαλιστς απο αυτες,δεν είναι κ τόσο φθηνές.,.βεβαιως προσπαθουν να περιορισουν τη ζημια τους αλλα αυτο δε σημαινει οτι ζουν στη μαγικη χωρα οπου ολοι αγοραζουν εφαρμογες κ οι ιδιοι μονο πλουτιζουν. Ξερουν τι παιχνιδι γινεται...
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:38
λοιπον πριν πεσω για υπνο θα σου εξηγησω τι συμβαινει..αν τα εχουν τελεια με τους χακερ γιατι βγαζουν update και καθε φορα κλειδωνουν την πορτα(exploits)και δεν βγαζουν αναβαθμισεις με ανοιχτα ολα τα exploits?γιατι καθε φορα αλλαζουν και την basebant?αν μπορεσεις να απαντησεις σε αυτα θα δεις οτι το παιχνιδι ειναι γατας ποντικου..το κλειδωνουν το λογισμικο και αλλοι το ξεκλειδωνουν για να ερθει η apple να το ξανακλειδωσει και ουτω καθεξης...δεν τους συμφερουν ουτε τα σπασμενα...τους συμφερει δηλαδη στην apple ημερησιως να μην βγαζουν παραπανω χρημα,αλλα να το χανουν?θα επρεπε να ηταν ανωμ@λοι αν εκαναν κατι τετοιο
καλο βραδυ
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ειδικός στο marketing δεν είμαι απλά να σου πω ότι εάν ένα 10% αγοράζει την συσκευή μόνο και μόνο γιατί μπορεί να κάνει j/b, μια πολυεθνική δεν μπορεί να τους αγνοήσει, δεν μιλάμε για ψίχουλα. Και κάτι άλλο σκέψου ότι από τις εφαρμογές δεν πάνε όλα τα χρήματα στην appla αλλά και στον developers της κάθε εφαρμογής.
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:46
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:48
συμφωνω φιλε μου και το 10% εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο για μια εταιρια.Το οποιο 10 μπορει ετσι απλα σε λιγο να γινει 20 η 30 ποτε δεν ξερεις.Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ειδικός στο marketing δεν είμαι απλά να σου πω ότι εάν ένα 10% αγοράζει την συσκευή μόνο και μόνο γιατί μπορεί να κάνει j/b, μια πολυεθνική δεν μπορεί να τους αγνοήσει, δεν μιλάμε για ψίχουλα. Και κάτι άλλο σκέψου ότι από τις εφαρμογές δεν πάνε όλα τα χρήματα στην appla αλλά και στον developers της κάθε εφαρμογής.
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 08/03/2011 - 00:49
συμφωνω φιλε μου και το 10% εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο για μια εταιρια.Το οποιο 10 μπορει ετσι απλα σε λιγο να γινει 20 η 30 ποτε δεν ξερεις.
To 10% το έθεσα σαν παράδειγμα. Για μένα είναι αρκετά μεγαλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από: JamesR21, 08/03/2011 - 00:56
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες