εσενα φιλε μου!για μενα το μαμα iphone εχει ΠΑΡΑ πολλες εληψεις χωρις jailbreak!αν εσυ εισαι ικανοπιημενος καλος μην ομως το παιζεις ιστορια και θες να μας πεις οτι ειναι το καλητερο!η συσκευη εχει παρα πολλες δυνατοτιτες που τις εχεις μονο με το jailbreak!αν δεν σε ενδιαφερουν καλος εμας ομως μας ενδιαφερουν και το θελουμε!και ειναι δικαιομα μας!οπωτε φτηνε την καραμελα αν δεν εχει λιωσει ακομη και μην το παιζεις εξηπνακιας!
δλδ τα ποσα εκκατομηρια που εχουν Jailbreak ειναι μαλακες και εσεις ειστε οι εξηπνοι ετσι
δεν εχω κατι μαζι σου αλλα με προσβαλει το τονος και ο τροπος που μιλας!φυλαξου γτ θα σε φαμε
Βρε συ dream21 , επειδή και άλλες φορές έχεις υποστηρίξει το ίδιο, μάλλον ΔΕΝ έχεις καταλάβει το βασικό νόημα!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το ζητούμενο για αρκετούς από εμάς οι τσαμπέ/σπασμένες εφαρμογές/παιχνίδια με το jailbreak, αλλά οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ που ξεκλειδώνονται με το j/b και απογειώνουν το κινητό σε απόλυτο εργαλείο !!!
Τι σχέση έχουν οι developers; Δηλαδή για σένα jb = cracked apps; Κάτι τέτοια διαβάζουν οι καινούργιοι κ μπερδεύονται. Κ αν σου διαφεύγει κ στο cydia υπάρχουν developers που κ κει τους πληρώνεις.
Το εάν γνωριζω η όχι τους developers που ανεβάζουν τις εφαρμογές τους μέσω cydia το γνωρίζει παρα πολύ καλά το account μου στο paypal και έγω ο ίδιος, αλλά όχι όμως και να καταφεύγω ακόμη και σε λύσεις xlellize cracked app απο cydia που οι περισσοτεροι το κάνουν μιάς και δεν έχουν το φιλότιμο να πληρώσουν τον developer που ανεβασε την εφαρμογη.εγώ προκαλώ οποιοδήποτε από εσας πάντα φιλικά να ανεβάζουμε απο τα paypal account μας το τι πληρωμες έχουν γίνει στον κύριο SaurikIT, LLC και μετά το ξανα συζητάμε.
Μήν ξεχνάτε έχω περάσει απο jailbreak κοινότητα απο το 2007 , δεν με εκφράζει πλέον η jailbreak σκηνή και θεωρώ ότι όπως είναι το τηλεφωνό μου με καλύπτει ,απλά τα πράγματα αυτη είναι η γνώμη μου και δεν μπορώ να την αλλάξω επείδη άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη.πάντα φιλικά