Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

82% των μελλοντικών αγοραστών tablet θα προτιμήσουν το iPad

• Please log in to reply
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/03/2011 - 14:29

Σύμφωνα με ανεξάρτητη έρευνα από την εταιρεία ChangeWave η Apple συνεχίζει να βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσον αφορά την αγορά tablet συσκευών. Συγκεκριμένα, 82% των μελλοντικών αγοραστών tablet συσκευών δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προβούν στην αγορά ενός iPad απορρίπτοντας ανταγωνιστικές προτάσεις όπως το XOOM, PlayBook και Galaxy Tab.

Αναρτημένη εικόνα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 3,091 καταναλωτών τον μήνα Φεβρουάριο πριν την ανακοίνωση του iPad 2 και ενώ το XOOM ήταν διαθέσιμο προς δοκιμή κατά το μεγαλύτερο μέρος. 23% αυτού του δείγματος δήλωσαν ότι σκοπεύουν να αγοράσουν μια tablet συσκευή και από αυτούς το 82% έδειξε σαφή προτίμηση στο iPad. To XOOM συγκέντρωσε το 4% και τα PlayBook και Galaxy Tab από 3% ενώ ένα 8% προτίμησε κάποια άλλη συσκευή.

Follow me on twitter

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ChriSS78

ChriSS78

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 12/03/2011 - 14:44

Η Apple εισηγαγε το tablet στο χωρο της τεχνολογιας, αυτη φαινεται οτι θα συνεχισει να εχει και τα ηνια... (thanks για το αρθρο φιλε)

#3   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2011 - 19:26

590 άτομα θα αγοράσουν το iPad. Σώθηκαν! :)

#4   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 12/03/2011 - 23:01

590 άτομα θα αγοράσουν το iPad. Σώθηκαν! :)

φίλε μου αν εννοείς ότι από τα 3.091 άτομα θα το αγοράσουν τα 590 κάπου έχεις χάσει την πράξη κατά πολύ!ο ακριβές αριθμός που αντιστοιχεί στο 82% των 3.091 είναι 2.534!άλλα έτσι και αλλιώς είναι ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει κατά προσέγγιση το σύνολο των αγοραστών!μπορεί να είναι και μικρότερος μπορεί και μεγαλύτερος στην πραγματικότητα!πάντως εγώ είμαι μέσα σε αυτό το 82% που θα προτιμήσουν το ipad2! ;)

#5   logaras314

logaras314

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/03/2011 - 05:45

Αφου λεει οτι το 23% εξ αυτων σκεφτονται να παρουν ταμπλετα... Αρα εχει δικιο το παληκαρι..

#6   bravelover

bravelover

iPH Enthousiast

• 412 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 05:59

Μια απορία. Είδα Ότι εφαρμογές εφημερίδων για το iPad δεν υπάρχουν δηλαδή Protothema , realnews, Newsbeast. Λέω εγώ Τώρα αυτά τα σάιτ σε κανονική έκδοση δουλεύουν με φλας το οποίο δεν υποστηρίζει το iPad. Σε Αυτή την περίπτωση τι κάνετε;

Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk

#7   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2011 - 08:04

nikolakis θα γίνεις κάποτε nikos και θα μάθεις καλά μαθηματικά...η ανάγνωση! :). Πλάκα κάνω!

Λοιπόν, σίγουρα το 82% είναι καλο ποσοστό. Αλλά το 23% όχι. θα πίστευα ότι έτσι όπως χρησιμοποιεί πλέον ο κόσμος τους υπολογιστές, κατα βάση για το διαδίκτυο, το ποσοστό των χρηστών ταμπλετ θα ήταν πιο υψηλό. Ίσως είναι νωρίς ακόμα, μιας και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν υπάρχει και καμία σοβαρή πρόταση εκτός του IPad.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες