Καπως ασκοπα...ipad vs ipad2(και γραφιστες)
Δημοσίευση 14/03/2011 - 01:25
Ad
Δημοσίευση 14/03/2011 - 09:35
Τωρα αν καποιος θεωρει οτι για τετοια πραγματα καποια millisecond ή εστω και δευτερολεπτα λιγοτερα ειναι τρομακτικη βελτιωση αποδοσης, και θα κερδισει χρονο απο τη ζωη του με αυτο, τι να πω. Περι ορεξεως...
Η πραγματικη δυναμη του iPad 2 φαινεται σε παιχνιδια οπως infinity blade. Εκει, απο τη συγκριση των δυο προκυπτει οτι τα γραφικα του παιχνιδιου στο iPad 1 ειναι πραγματικα χαλια.
Για καποιον που εχει ηδη iPad, θεωρω οτι υπαρχει και μια δευτερη σκεψη για το αν θα προχωρησει στην αγορα του 2. Καποιος που δεν εχει ομως iPad, σιγουρα το iPad 2 ειναι μονοδρομος, εκτος και αν βρει το 1 σε πολυ χαμηλη τιμη και καλυπτει τις αναγκες του.
Δημοσίευση 14/03/2011 - 10:27
-- Όποιος έχει iPad πρώτης γενιάς μένει στα αυγά του και περιμένει το 3 ή τις ανταγωνιστικές προτάσεις των άλλων κατασκευαστών στο μέλλον
-- Όποιος δεν έχει iPad πάει βουρ για iPad2 διότι αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
Δημοσίευση 14/03/2011 - 20:19
και βγαζεις την πιστωτική λες, δε γ@@@@ται πλερωνεις και φευγεις με ενα ipad ασπρο ...
Δημοσίευση 14/03/2011 - 20:47
Και τι κανεις αν βρεθεις σε ενα apple store και χαζευεις το ασπρο για πειτε μου το πιανεις στα χερια σου, το επεξεργαζεσαι, το βλεπεις ποσο ελαφρύ κ γρηγορο ειναι ....
και βγαζεις την πιστωτική λες, δε γ@@@@ται πλερωνεις και φευγεις με ενα ipad ασπρο ...
Φίλε μου, αν μπεις σε app Store είσαι χαμένος από χέρι. Το έχεις πάρει, θέλεις δεν θέλεις !!! Αν έχεις το πρώτο μακρυά.
Άσε που εγώ πριν μπω οσονούπω σε ένα θα επαναλάβω χίλιες φορές από μέσα μου.
Δεν χρειάζεσαι το καινούργιο MacBook Air,
μπας και συγκρατηθώ και δεν το αγοράσω.
Δημοσίευση 14/03/2011 - 20:53
πώς στο καλό θα μπεις στο app store ?Φίλε μου, αν μπεις σε app Store είσαι χαμένος από χέρι. Το έχεις πάρει, θέλεις δεν θέλεις !!! Αν έχεις το πρώτο μακρυά.
Άσε που εγώ πριν μπω οσονούπω σε ένα θα επαναλάβω χίλιες φορές από μέσα μου.
μπας και συγκρατηθώ και δεν το αγοράσω.
αστειάκι
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες