προβλημα με 3gs
Από
jjimtountas
, 15/03/2011 20:56
10 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/03/2011 - 20:56
εχω ενα 3gs 32gb 4.2.1 jb redsnow. δεν υπαρχουν παλιοτερα shsh γιατι δεν εχει ξαναγινει jb σε παλιοτερη εκδοση.
το προβλημα μου ειναι οτι μετα το jb το gps δεν εχει σημα και καθε φορα χρειαζεται restart απο το redsnow για να
ξεκινησει σωστα.
υπαρχει λυση σε καποιο απο τα δυο προβληματα.
αν οχι γιατι κατι διαβασα οτι δεν υπαρχει κατι για 3gs, αναμενεται καποια λυση;
ευχαριστω εκ των προτερων
το προβλημα μου ειναι οτι μετα το jb το gps δεν εχει σημα και καθε φορα χρειαζεται restart απο το redsnow για να
ξεκινησει σωστα.
υπαρχει λυση σε καποιο απο τα δυο προβληματα.
αν οχι γιατι κατι διαβασα οτι δεν υπαρχει κατι για 3gs, αναμενεται καποια λυση;
ευχαριστω εκ των προτερων
Ad
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:01
τελικα εμαθα οτι υπαρχει το greenpoison αλλα μου ειπαν να κανω φρεση την 4.2.1 και μετα να κανο gb gia jb.alla διστιχος μοθ εμεινε το τηλ με στο itunes mode με ερρορ 1015
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:07
ναι παλιοτερα.Ξαναρωτάω. Τα Host τα έχεις πειράξει?
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:07
και σου απαντησα φιλε μου και στο αλλο τοπικ..
κατεβασε το Tiny umbrela να κανεις τη δουλεια σου..
μπορεις να κανεις και ενα search στο φορουμ με το ονομα του ερρορ και να βρεις ολες τις απαντησεις γτ εχουν γινει χιλιαδες φορες..
πιο απλο θα ειιναι να το γραψεις στο youtube..μεχρι και βιντεο παιζουν να σε βοηθησουν καλυτερα απο το γραπτο λογο
οτιδηποτε προβλημα εχεις ξαναποσταρε αν δνε τα καταφερεις
κατεβασε το Tiny umbrela να κανεις τη δουλεια σου..
μπορεις να κανεις και ενα search στο φορουμ με το ονομα του ερρορ και να βρεις ολες τις απαντησεις γτ εχουν γινει χιλιαδες φορες..
πιο απλο θα ειιναι να το γραψεις στο youtube..μεχρι και βιντεο παιζουν να σε βοηθησουν καλυτερα απο το γραπτο λογο
οτιδηποτε προβλημα εχεις ξαναποσταρε αν δνε τα καταφερεις
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:11
το εκανα αυτο με τινυ και το κσανακανο παλι για να δουμε??Άνοιξε το Tiny umbrella όπως σου είπε και ο Γιώργος και exit recovery. Σε Recovery είναι τώρα, σωστα?
Μετά με Shift + Restore αφου βάλεις σε DFU το τηλ. Με τη προυπόθεση οτι έχεις τα SHSH.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:11
ανοιξε και το youtube..
βοηθαει..
βοηθαει..
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:35
τιποτα παιδια παλι με tiny exit recovery kai meta me itunes και παλι ερρορ 1015
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:59
οχι το διαβασα οτι δεν πρεπει το ανιγο mono μετα αφοy βγει απο εχιτ recovery. μετα μου διχνει το itunes usb mode τοτε ανιγο το itunes με shift+restore bazo ekdosh iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw και μου βγαζει error 1015 again τι να κανο αλλο help
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες