Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:49
Συμφωνω πολυ σε ολα που εχει αναφερει ο tillter παραπανω
συμφωνω σε πολλα που εχουν αναφερει διαφοροι πιο πανω, ακομη και σε περιπτωσεις που διαφωνησαν μεταξυ τους
η παραπανω συζητηση με οδηγησε σ ενα συμπερασμα
και εγω πιο νεα οταν χρειαζοταν να πληρωνω για να αποκτω την αγαπημενη μου μουσικη, μου κοστιζε
αν την εβρισκα χωρις χρεωση θα ηταν πιο ωραια, θα μου εμεναν περισσοτερα χρηματα για καφεδες, σινεμα και διαφορες βολτες, οχι οτι θα τα εκανα μασουρια
σιγα σιγα βρηκαν οι μαυροι, οι πρασινοι κ οι κοκκινοι, που την εδιναν με λιγοτερα (δεν εχω αγορασει ποτε απο αυτους)
και οταν πιο μετα ειδα αντιγραφη project 90% δικη μας εργασιας, 4 μηνων κοπου, απο ανταγωνιστη
που αυτο σημαινει ταχυτερη παραγωγη, ταχυτερο το κερδος, ... και πολλα ακομη
ειπα χμμμ.... (ειπα κ μερικα ακομη που δεν γραφονται)
οποιος πιστευει πως ειναι δικαιωμα το να σπαει μια εφαρμογη, και να διατιθεται χωρις χρεωση (αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν διακινειται κερδος πισω απο αυτο), περιμενω να δεχτει πως απο εδω και στο εξης, οτι δημιουργησει στη ζωη του θα το χαριζει και δεν θα χρεωνει γι αυτο
Αν δεν διατιθεστε να χαρισετε την εργασια σας απο εδω και περα, μην προσδοκειτε να παρετε χωρις να πληρωσετε
ετσι πανε αυτα τα πραγματα, απο τη μοναδα προς το συνολο και πισω
αν ημασταν σε μια ουτοπικη κοινωνια που τα παντα χαριζοταν, τοτε θα το συζητουσαμε αλλιως
και μην ξεχνατε
Η ελευθερια μας ειναι ως εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου