Τότε μάλλον ο εκπαιδευτικός σας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στα σχολεία τα παιδάκια δεν μαθαίνουν να προφέρουν τα γράμματα Α= Άλφα, Β=Βήτα, Γ=Γάμα κτλ, αλλά ααα,βββ,γγγ κτλ. Αυτό ονομάζεται γραφοφωνημική αντιστοιχία και είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη, δηλαδή να αντιστοιχίσεις στο μυαλό σου πως γράφεται και πως ακούγεται ένα γραμμα.
Η σύγχρονη διδασκαλία επιβάλει τα παιδιά να μαθαίνουν την αλφάβητα στο σχολείο με εντελώς διαφορετικό τρόπο και το μόνο που θα καταφέρει η εφαρμογή σου είναι να τα μπερδέψει.
Ο τρόπος διδασκαλίας έχει αλλάξει. Και αν όντως υπάρχει ο εκπαιδευτικός όπως λες (θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου), τότε θα έπρεπε να εμφανίζεται το ονοματάκι του στα credits/info της εφαρμογής.
Άντε πάλι με τα συμπεράσματα τις δολοπολοκιες και τις προσβολές.
OK ... Λοιπόν το παιδί για να μάθει τα γράμματα, περνάει απο διάφορα στάδια, τα οποία προφανώς δεν γνώριζεις, το πρώτο στάδιο δεν είναι αυτο που λες, υπάρχουν αλλα δυο πριν φτάσει σε αυτο που περιγράφεις. Το τελικό στάδιο είναι τα ονόματα των γραμμάτων και η ορθογραφία που διδάσκει η εφαρμογή μας, δεν ισχυριζόμαστε πουθενά οτι μαθαίνει τα γράμματα αλλα τα ονόματα των γραμμάτων και την ορθογραφία.
Εκλεισα με τις προσβολές στο πρόσωπο μου και στη δουλειά μου.
Σας ευχαριστω πολύ όλους ανεξερέτος ...
Τελευταία επεξεργασία από: Anlock, 16/03/2011 - 22:32