Tillter πολυ ωραια αποψη εχεις για τους ανθρωπους..δηλαδη οσα απο τους γνωστους συγγενεις σου το κανουνε αυτο συγκαταλεγονται στα επιθετα που χρησιμοποιεις παραπανω σωστα?
Σωστότατα.
Και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους το πω κατάμουτρα: Το έχω κάνει πολλάκις, και έχω τσακωθεί γι΄ αυτό το λόγο. Χαρακτηριστικά έχω τσακωθεί άγρια με ξαδέρφη μου σε καφετέρια, επειδή ήθελε να παρει απο μαύρο ένα cd της Βανδή. Η δικαιολογία της ήταν πως δεν το έπαιρνε νόμιμο επειδή "μόνο ένα τραγούδι άξιζε", και τα 15 ευρώ ήταν πολλά για ένα τραγούδι. Όταν της είπα πως μπορεί να πάρει το τραγούδι σκέτο με λιγότερο από ένα ευρώ από το iTunes, η απάντηση της ήταν "ναι, αλλά με το cd από τον μαύρο θα έχω και τα άλλα τραγούδια". Τα άχρηστα προφανώς, αυτά που δεν άξιζαν να τα πληρώσει 15 ευρώ... Όταν της είπα φυσικά πως μιλάμε για λιγότερο από ένα ευρώ για το ένα και μοναδικό τραγούδι που το ήθελε τόσο πολύ ώστε να δώσει 3 ευρώ στον μαύρο για να πάρει ένα cd με το τραγούδι αυτό σύν άλλα 9 τραγούδια που δεν της άρεσαν, άλλαξε τροπάρι και άρχισε να μου λέει πως και το ~1 ευρώ είναι πολύ για ένα τραγούδι... Στο τέλος της είπα απλά πως με έχει λούσει στις ηλίθιες δικαιολογίες και πως τέτοια φτωχομπινεδιάρικη συμπεριφορά με κάνει να γελάω. Φυσικά παρεξηγήθηκε. Φυσικά την γείωσα...
Τις προάλλες έτυχε να ακούσω το "Αφραγκο Αγόρι" απο τους Spy F & the Zakoulas (lol, στην γραμμή αναμονής του Village!), και με εντυπωσίασε τόσο πολύ το sample ώστε έψαχνα ώρες να το βρώ σε διάφορα Online δισκάδικα. Τελικά το βρήκα στο iTunes (Christophe, "Goodbye, Je Reviendrai") και το πήρα 1.29. Γνώμη μου: 1.29 ευρώ είναι ΤΖΑΜΠΑ για μια τέτοια κομματάρα...