Ευχαριστώ τον φίλο που έσπασε και ανέβασε το app μας
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:50
Ad
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:56
οποιος έχει μαζέψει ευρό ευρό τα λεφτά του για να πάρει iphone δεν το πήρε για να πουλήσει μούρη αλλα από κ...α. εκτός αν λες για παιδάκια που το πήραν για να το δείχνουν στους φίλους τουςΜα δε κατάλαβατε.. Υπάρχουν αυτοί που χρεώνονται για να πάρουν iphone και να το παίξουν μούρη! Γι αυτό και γίνεται θέμα για το 1 ευρώ και 2...
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 16/03/2011 - 14:19
Πιπέρι ...
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:58
οποιος έχει μαζέψει ευρό ευρό τα λεφτά του για να πάρει iphone δεν το πήρε για να πουλήσει μούρη αλλα από καύλα. εκτός αν λες για παιδάκια που το πήραν για να το δείχνουν στους φίλους τους
μουρη/κ...α δεν ειχε σημασια, ο καθενας το αγοραζει για τους δικους του λογους
οταν ομως μπορει και μαζευει 700, μπορει να μαζεψει και 1 η 2 € για να πληρωσει
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 16/03/2011 - 14:03
Πιπέρι κορίτσι πράμα..
Δημοσίευση 16/03/2011 - 13:59
γνωμη μου παντα κ φιλικα
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:00
Δεν έχεις δίκιο εδώ .....
Ξέρεις πόσο κόσμο ξέρω που έχει αγοράσει σπίτια ολόκληρα και μέσα είναι άδεια και δεν έχουν ούτε φώς.....?
Τι θα πω σε αυτούς γιατί πήρατε σπίτι αφού δεν μπορείτε να το συντηρήσετε.....?
Επιλογές είναι παιδιά και τίποτα άλλο ....
Όποιος θέλει το παίρνει κρακ...όποιος θέλει το αγοράζει απλά και όμορφα....
1 Χρόνο να το συζητάμε τελειωμό δεν θα έχει η κουβέντα......
Όλοι από την δική τους σκοπιά έχουν δίκιο......
Και δε μου λές, γιατί όλοι αυτοί που ξέρεις που έχουν αγοράσει σπίτια και μέσα είναι άδεια χωρίς φως, δεν πάνε να κλέψουν έπιπλα για να το γεμίσουν, και δεν πάνε να τραβήξουν και γραμμή απο τον μετρητήτη του διπλανού για να έχουν και ρεύμα? Μήπως επειδή οι άνθρωποι δεν θέλουν αν γίνουν κλέφτες; Αυτοί δεν έχουν την επιλογή να πάνε να κλέψουν το ψυγείο και την κουζίνα?
Είμαστε σοβαροί τώρα; επειδή έχεις μόνο τα 6 κατοστάρικα για να πάρεις το iPhone, θα κλέψεις τις εφαρμογές γιατί δεν έχεις να τις πληρώσεις;
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:02
αν μπορούσα θα κατέβαζα και καινούρια έπιπλα μιας και αυτά που έχω θα φτάσουν την ηλικία μου σε λίγο
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:05
Αμήν.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:05
δεν εννοει την ΜΙΑ εννοει την ΚΑΘΕΜΙΑδηλαδή αν αγοράσω μια εφαρμογή με 1 euro και έχω όλες τις άλλες σπασμένες δεν θα είμαι κλέφτης? έλεος τι λέτε?
αν μπορούσα θα κατέβαζα και καινούρια έπιπλα μιας και αυτά που έχω θα φτάσουν την ηλικία μου σε λίγο
αν θελεις να κατεβαζεις επιπλα free, που δεν ειναι free (ειπαμε πιο πανω για τα "χαρτζιλικια" των τορρενταδικων), τοτε θα πρεπει και εσυ να χαριζεις τα παντα
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:06
Τα είπα και τα ξαναλέω ΟΣΟΙ θέλουν αγοράζουν όσοι θέλουν τα βάζουν τζαπέ....
Τι είμαι ρε φίλε ο θεός και να κάτσω να κρίνω τον καθένα για τις επιλογές του....?
Δεν σας καταλαβαίνω....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτο......
Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 16/03/2011 - 14:08
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:08
Μια ειναι η αλήθεια και λετε οτι θέλετε...Κατέβασε όσες σπασμένες εφαρμογές θέλεις, αλλά εαν τις χρησημοποιείς...να της αγοράσεις!
Αμήν.
αλλο το τι πρεπει να γινετε κ αλλο το τι γινετε.οταν του αλλου του δεινεις την επιλογη να το εχει δωρεαν ποιος θα παει να το πληρωσει;εδω σε θελω
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:09
Φίλε μου Tillter καλέ τι θέλεις να κάτσουμε να αναλύσουμε τώρα γιατί κάποιοι βάζουν κρακ και κάποιοι τις αγοράζουν.....?
Τα είπα και τα ξαναλέω ΟΣΟΙ θέλουν αγοράζουν όσοι θέλουν τα βάζουν τζαπέ....
Τι είμαι ρε φίλε ο θεός και να κάτσω να κρίνω τον καθένα για τις επιλογές του....?
Δεν σας καταλαβαίνω....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτο......
Αλλα ο αμαρτολός να σκάσει...
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:10
αλλο το τι πρεπει να γινετε κ αλλο το τι γινετε.οταν του αλλου του δεινεις την επιλογη να το εχει δωρεαν ποιος θα παει να το πληρωσει;εδω σε θελω
Όποιος έχει τσίπα!
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:11
καθεμια x 1 ευρό = κάμποσα ευρό τότεδεν εννοει την ΜΙΑ εννοει την ΚΑΘΕΜΙΑ
αν θελεις να κατεβαζεις επιπλα free, που δεν ειναι free (ειπαμε πιο πανω για τα "χαρτζιλικια" των τορρενταδικων), τοτε θα πρεπει και εσυ να χαριζεις τα παντα
τις υπηρεσίες μου προς το παρών τις χαρίζω. αν φτάσω σε σημείο αργότερα να πεινάσω ίσως και να τις χρεώνω αν δεν έχω βρει καμια δουλειά μέχρι να τελειώσει το ταμείο από τον οαεδ
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:11
αγνωστη λεξη εντο στο ελλαντα φιλε μου αυτη η λεξη δυστηχοςΌποιος έχει τσίπα!
Δημοσίευση 16/03/2011 - 14:12
αγνωστη λεξη εντο στο ελλαντα φιλε μου αυτη η λεξη δυστηχος
Ειναι επιλογή του όμως και πρέπει να την σεβαστούμε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες