Ευχαριστώ τον φίλο που έσπασε και ανέβασε το app μας
Δημοσίευση 16/03/2011 - 19:52
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:12
εγω απλα δε μπορω να χωνεψω την αφοπλιστικη απλοτητα με την οποια του λες: "σιγα ρε φιλε δεν εκανες και τιποτα, μια παλιο εφαρμογη εγραψες που στο κατω κατω τη γραφει κ το 5χρονο ανηψακι μου". Οσο απλη κ αν ειναι δε μπορεις να πεις κατι τετοιο, δειχνει οτι δε σεβεσαι τον αλλον.
τωρα εσυ μπερδευτικες...την αποκαλεσα "απλη εφαρμογη" οσον αφορα τον προγραμματισμο, και οσον αφορα σε σχεση με τις υπολοιπες που υπαρχουν στην ιδια τιμη ή και πιο φθηνες..δεν ξερω που τα ειδες αυτα τα σχολια που λες, ησουν απασχολημενος με τον Αγιο Βασιλη φαινεται..η γλωσσα σου τρεχει πιο γρηγορα απο τη σκεψη σου! μοντερνοι καιροι... over and out!
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:14
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:14
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:17
Δεν σε έβρισε το παιδί. Μάλλον παρεξήγησες. Απλά ήθελε να το γενικεύσει και χρησιμοποίησε το κοντινό σου περιβάλον. Μην μαλώσουμε και μεταξύ μας . Μπαίνουμε στο φόρουμ για βοήθεια.Εδω ο αλλος ο πανιβλακας μιλαει για οικογενεια και παρανομα κεκτημενα και συ μου λες οτι το χοντρυνα? Οχι θα κατσω να του πω κι ευχαριστω. Ολοι γινανε ηρωες πισω απο ενα πληκτρολογιο.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:19
Μας βλέπω έτσι όπως βαραίνει το κλίμα και ξεφεύγει η κουβέντα να μας κλειδώνουν.....;-(
και καλά θα κάνουν...
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:25
Το ότι ξεφεύγουμε με χαρακτηρισμούς κλπ. που και που είναι αναπόφευχτο, λαμβάνοντας υπόψη την ένταση που δημιουργήται πάνω στην κουβέντα.
Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 16/03/2011 - 20:27
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:30
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:32
Τεσπα λυπαμαι πολυ γιατι εδω και 1+ μερα οι διαχειριστες επιτρεπουν και ανεχονται πρακτικες-ομολογιες που ειναι αξιοποινες νομικα (διακινηση και κατεβασμα σπασμενου λογισμικου) και ανθρωπο που θιγει τη νομιμοτητα των κεκτημενων μιας οικογενειας.
Υ.Γ.Αν εμπαινε εδω μεσα (τυχαια) και διαβαζε ενας εισαγγελεας αυτο που λεγεται απο μερικους υποστηρικτες του σπασιματος, τοτε σιγουρα θα ειχαν ξεκινησει αλλα πραγματα. Ας προστατεψουν οι διαχειριστες αυτο το εξαιρετικο φορουμ.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:38
Αν θελει να μιλησει γενικα να μιλησει ή αν θελει ας μιλησει και προσωπικα. ΠΟΤΕ ομως με προεκτασεις σε οικογενεια.
Τεσπα λυπαμαι πολυ γιατι εδω και 1+ μερα οι διαχειριστες επιτρεπουν και ανεχονται πρακτικες-ομολογιες που ειναι αξιοποινες νομικα (διακινηση και κατεβασμα σπασμενου λογισμικου) και ανθρωπο που θιγει τη νομιμοτητα των κεκτημενων μιας οικογενειας.
Υ.Γ.Αν εμπαινε εδω μεσα (τυχαια) και διαβαζε ενας εισαγγελεας αυτο που λεγεται απο μερικους υποστηρικτες του σπασιματος, τοτε σιγουρα θα ειχαν ξεκινησει αλλα πραγματα. Ας προστατεψουν οι διαχειριστες αυτο το εξαιρετικο φορουμ.
Δεν ζούμε στην Κίνα φίλε μου που υπάρχει λογοκρισία στο internet.
Αν δεν υπάρχει προτροπή για παράνομες πράξεις ή περιγραφή παράνομων διεργασιών, το forum δεν φέρει καμία ευθύνη. Για το τι κάνει ο καθένας είναι αυτός αποκλειστικά υπεύθυνος.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:38
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:41
Δεν μπορώ ρε παιδιά να καταλάβω πως μια συζήτηση από το αν πρέπει ή όχι να βάζουμε crack εφαρμογές σε ένα τηλέφωνο φτάσαμε εδώ....
Πάνω στην κουβέντα βγήκαν όλα αυτά Κώστα. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται παράλογο.
Ας δείξουμε όμως όλοι αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τις προσωπικές προσβολές και τους χαρακτηρισμούς.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:45
Δεν ζούμε στην Κίνα φίλε μου που υπάρχει λογοκρισία στο internet.
Αν δεν υπάρχει προτροπή για παράνομες πράξεις ή περιγραφή παράνομων διεργασιών, το forum δεν φέρει καμία ευθύνη. Για το τι κάνει ο καθένας είναι αυτός αποκλειστικά υπεύθυνος.
Μαλλον δε γνωριζεις τι σημαινει λογοκρισια.
Οποιαδηποτε υιοθετηση παρανομων και αξιοποινων πραξεων πρεπει να διαγραφεται.
Αλλιως να επιτρεψουμε και στον Χ κλεφτη να μας περιγραψει πώς εκλεψε την Ψ τραπεζα και ταυτοχρονα να μας πει και τα σχεδια του για την επομενη ληστεια.
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:50
Μαλλον δε γνωριζεις τι σημαινει λογοκρισια.
Οποιαδηποτε υιοθετηση παρανομων και αξιοποινων πραξεων πρεπει να διαγραφεται.
Αλλιως να επιτρεψουμε και στον Χ κλεφτη να μας περιγραψει πώς εκλεψε την Ψ τραπεζα και ταυτοχρονα να μας πει και τα σχεδια του για την επομενη ληστεια.
Ούτε το πώς, γράφτηκε εδώ, ούτε καμιά υιοθέτηση είδα. Είδες κάποιον υπεύθυνο του forum να τάσσεται υπέρ των cracked ;
Τελευταία επεξεργασία από: kohran, 16/03/2011 - 20:50
Δημοσίευση 16/03/2011 - 20:51
Πάνω στην κουβέντα βγήκαν όλα αυτά Κώστα. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται παράλογο.
Ας δείξουμε όμως όλοι αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τις προσωπικές προσβολές και τους χαρακτηρισμούς.
Καλό είναι να μην ξεφεύγει όμως η κουβέντα και να παραμείνουμε στο θέμα με επιχειρήματα και αν κάποιος -οι σας προκαλούν ή αγνοήστε τους όσο δύσκολο και αν σας είναι ή κάντε τον-ους με τον γραπτό σας λόγο να μην σας ξαναμιλήσει-ουν έτσι.....
Δεν έχω τίποτα με κανέναν αλλά είναι κρίμα να νευριάζουμε και να βγάζουμε τα νεύρα μας με στον γραπτό λόγο....
Σκεφτείτε ότι αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν και άλλοι και βλέπουν και κρίνουν.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες