Αγνοείς επιδεικτικά επί πολλές σελίδες κάτι πολύ απλό που σε ρωτάω...
Θέλεις να μου πεις ότι δεν χρησιμοποιείς ΠΟΥΘΕΝΑ και σε καμία πτυχή της ζωής σου πειρατικά προϊόντα??
PC: Έχω Windows, NOD32 και Advanced Sysyem Optimizer νόμιμα αγορασμένα. Όλο το άλλο λογισμικό μου είναι free. Το τελευταίο παιχνίδι που αγόρασα ήταν το Starcraft II. Πριν από αυτό το Cataclysm. Πριν απο αυτό το WotLK. Πρίν απο αυτό το Burning Crusade. Και πριν απο αυτό το WoW. Έχω επίσης αγορασμένα τα Warcraft I, II και III, και καμία 25ριά ακόμα παιχνίδια, αγορασμένα απο το 2000 και μετά. Πριν το 2000 ήμουν βουτηγμένος στο κλέψυ-κόπυ: πρέπει να έπαιρνα μέχρι και 10 αντεγραμμένα παιχνίδια τη βδομάδα απο το γνωστό μαγαζάκι πίσω απο τη Στουρνάρη...
iPhone: Έχω καμιά εικοσαριά εφαρμογές νόμιμα αγορασμένες, και καμιά εκατοστή free, όλα απο AppStore. Επίσης έχω και 7-8 εφαρμογές αγορασμένες απο Cydia, μαζί με μερικές free.
Archos 101: Έχω 5 αγορασμένες εφαρμογές και άλλες 10 free.
Μουσική: Διαθέτω μια πολύ ωραία συλλογή με ~500 νόμιμα CD, όλη ψηφιοποιημένη και περασμένη στο iTunes. Επίσης έχω και καμιά 30ριά κομμάτια αγορασμένα απευθείας απο iTunes. Δουλεύω τη συλλογή μου 20 χρόνια τώρα...
Ταινίες: Έχω μια συλλογή από 110 DVD, όλα νόμιμα. Κομμάτια διαλεγμένα ένα προς ένα (πχ έχω τον Κλέφτη Ποδηλάτων, το Εργαστήρι του δόκτωρος Καλλιγκάρι, τον Γαλάζιο Άγγελο, τα Director's Cut του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με τα αγαλματάκια, την κασετίνα των επεισοδίων IV, V, VI του Πόλεμου των ¨Αστρων, την κασετίνα με την τριλογία του Νονού...). Μαζεύω τα κομμάτια αυτά εδώ και 15 χρόνια.
Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να θεωρηθεί πειρατικό... Τα τζήν μου για παράδειγμα είναι όλα ίδια μάρκα (Lee) και ΔΕΝ είναι μαϊμούδες, τα δε 2 κουστούμια που έχω δεν είναι επώνυμα, τα έχω ράψει σε ράφτη. Μπλούζες, T-Shirt και καπέλα αγοράζω απο το Jinx.com.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 17/03/2011 - 23:47