Ε μα και τι να κανω....το κοιταω εδω καιρο...εχω ψαξει ολες τις λυσεις....!!!λεω γιατι οχι να βαλω την gevey μπας και πιασω και εγω σημα...!!!ποσο αλλο να περιμενω....!!!οντως δεν συμφερει να το πουλησω....!εσυ τι προτεινεις ακριβως....??Γωγακο μου ακου αγορι μου. Θα δωσεις 40-45 ευρω να παρεις μια gevey original, 9/10 λενε οτι δουλευει και στην 04.10.01 baseband του 4.3 iOS. Αν πουλησεις τωρα κλειδωμενο κινητο το πουλας 400 και πρεπει να σκασεις αλλα 200+ για εργοστασιακα ξεκλειδωτο απο ελλαδα ή αλλα 100 για μεταχειρισμενο (κοινως δεν συμφερει). Οταν με το καλο βγουν νεα iOS θα στρωσεις τον κωλο σου κατω και θα μελετησεις πως θα κανεις update το iOS preserving (διατηρωνταs) την ιδια baseband και δε θα σου ξσανακλειδωσει ποτέ. Ασε που ως τοτε ισως βγει και software unlock. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το να το κοιτας δεν ξεκλειδωνει.
Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:14
Ad
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:18
απο την 4.0.1 μεχρι τωρα μετρα εκδοσεις να δεις οτι για 4,5 εκδοσεις δεν βγαλαν unlock...απο εκει και περα εαν εχεις καποιο link οτι το unlock θα βγει πολυ γρηγορα με χαρα θα θελαμε να το μοιραστεις μαζι μαςΓωγακο μου ακου αγορι μου. Θα δωσεις 40-45 ευρω να παρεις μια gevey original, 9/10 λενε οτι δουλευει και στην 04.10.01 baseband του 4.3 iOS. Αν πουλησεις τωρα κλειδωμενο κινητο το πουλας 400 και πρεπει να σκασεις αλλα 200+ για εργοστασιακα ξεκλειδωτο απο ελλαδα ή αλλα 100 για μεταχειρισμενο (κοινως δεν συμφερει). Οταν με το καλο βγουν νεα iOS θα στρωσεις τον κωλο σου κατω και θα μελετησεις πως θα κανεις update το iOS preserving (διατηρωνταs) την ιδια baseband και δε θα σου ξσανακλειδωσει ποτέ. Ασε που ως τοτε ισως βγει και software unlock. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το να το κοιτας δεν ξεκλειδωνει.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:18
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:20
απο την 4.0.1 μεχρι τωρα μετρα εκδοσεις να δεις οτι για 4,5 εκδοσεις δεν βγαλαν unlock...απο εκει και περα εαν εχεις καποιο link οτι το unlock θα βγει πολυ γρηγορα με χαρα θα θελαμε να το μοιραστεις μαζι μας
δεν ειπα οτι υπαρχει software unlock ειπα οτι μεχρι την 5.0 που του ανεφερες εσυ πανω στο αστειο ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει και software unlock... τωρα η μονη σωτηρια για soft unlock ειναι η NCK μεθοδος του musclenerd που και αυτη ακομα βρισκεται στα χαρτια.. με λιγα λογια.. εχουμε καιρο ακομα για software unlock.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:21
οπως και οποιουδηποτε ειδους Unlock.δεν ειπα οτι υπαρχει software unlock ειπα οτι μεχρι την 5.0 που του ανεφερες εσυ πανω στο αστειο ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει και software unlock... τωρα η μονη σωτηρια για soft unlock ειναι η NCK μεθοδος του musclenerd που και αυτη ακομα βρισκεται στα χαρτια.. με λιγα λογια.. εχουμε καιρο ακομα για software unlock.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:23
Αν δεν βρεθει κανενας απο Θεσσαλονικη που θελει να παραγγειλει ..αυτο θα κανω,,...!!να πας αυριο τραπεζα να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα visa να την φορτωσεις εκει ενα 50ευρο (πουλανε και στα περιπτερα νομιζω) να ανοιξεις ενα paypal account και να ερθεις να μας ρωτησεις εδω απο που να παραγγειλεις. Αλλιως περιμενε λιγες μερες που θα βαλω αγγελια με πωληση gevey sim (αλλα ειμαι πατρα) η βρες απο καποιον γνωστο σου. Δεν υπαρχει αλλη λυση.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:25
Еπισης μιλησαμε με τον πωλητη κ μας ειπε οπως δεν εχει ιδεα..γιατι δεν εχει ανοιξει καμια. κ οντως ετσι ητανε.. σφραγισμενη ητανε η σιμ σε 2 ζελατινες μαζι με την κοκκινη (οπως ειναι στο site της Gevey)
Τελευταία επεξεργασία από: Michalis24, 07/04/2011 - 21:28
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:26
αντεε...για πες στοιχεια....??Παιδια ενας φιλος πηρε απο Βουλγαρικο site Gevey... την πηρε χθες κ την καναμε μαζι η σιμ ητανε μαημου συμφωνα με τη σελιδας τις γκενβεϊ αλλα δουλεψε συμφωνα με τις οδηγιες σε καρτα cosmote σε εκδοση 4.3.1 JB
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:30
Φιλε μου μενω μονιμα στη Βουλγαρια για σπουδες...το μαγαζι ειναι στην Σοφια απο το συγκεκριμενο την δινουν 50 ευρω σε αλλα site μεχρι 60 ευρωαντεε...για πες στοιχεια....??
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:33
και εγω εχω συγγενη στην Σοφια...τι συσκευη ,baseband και λογισμικο εχει αυτος ο φιλος που ελεγες...??Φιλε μου μενω μονιμα στη Βουλγαρια για σπουδες...το μαγαζι ειναι στην Σοφια απο το συγκεκριμενο την δινουν 50 ευρω σε αλλα site μεχρι 60 ευρω
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:36
σε ευχαριστω αυτο δεν το γνωριζαδεν ειπα οτι υπαρχει software unlock ειπα οτι μεχρι την 5.0 που του ανεφερες εσυ πανω στο αστειο ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει και software unlock... τωρα η μονη σωτηρια για soft unlock ειναι η NCK μεθοδος του musclenerd που και αυτη ακομα βρισκεται στα χαρτια.. με λιγα λογια.. εχουμε καιρο ακομα για software unlock.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 00:36
εγω αγορασα 2 με 31.85 GBP εκαστος.σε ευχαριστω αυτο δεν το γνωριζα
τωρα τις περιμενω.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 00:47
εγω αγορασα 2 με 31.85 GBP εκαστος.
τωρα τις περιμενω.
Και την μια στην Έχω κλείσει εγώ!!! :-P
Παιδιά για καρφώστε κανένα link με κανένα αξιόλογο πωλητή...
Δημοσίευση 08/04/2011 - 01:03
περιμενε τουλαχιστον να παρεις κατι δοκιμασμενο.Και την μια στην Έχω κλείσει εγώ!!! :-P
Παιδιά για καρφώστε κανένα link με κανένα αξιόλογο πωλητή...
θα σ δωσω εγω την μια απο της 2,αρκει να δουλευουν φυσικα.
δευτερα-τριτη-αντε τεταρτη ειναι εδω.υπομονη.
κ φανταζεσαι δευτερα να βγει το unlock?
xaxaxax
Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:56
μ'αυτο κανω
αλλα δεν μου βγαζει το μηνυμα που εξηγει πως πρεπει να το κανεις για να κανω accept
δεν μου βγαζει ποτε την μια μπαρα στο σημα
παντα μου λεει invalid sim card
Απλά να σου κάνω μια μικρή ερώτηση, μήπως έχεις custom firmware;
Αν ναι τότε γι' αυτό δεν σου λειτουργεί η gevey...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)