Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
462 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Gwgoss

Gwgoss

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:14

Γωγακο μου ακου αγορι μου. Θα δωσεις 40-45 ευρω να παρεις μια gevey original, 9/10 λενε οτι δουλευει και στην 04.10.01 baseband του 4.3 iOS. Αν πουλησεις τωρα κλειδωμενο κινητο το πουλας 400 και πρεπει να σκασεις αλλα 200+ για εργοστασιακα ξεκλειδωτο απο ελλαδα ή αλλα 100 για μεταχειρισμενο (κοινως δεν συμφερει). Οταν με το καλο βγουν νεα iOS θα στρωσεις τον κωλο σου κατω και θα μελετησεις πως θα κανεις update το iOS preserving (διατηρωνταs) την ιδια baseband και δε θα σου ξσανακλειδωσει ποτέ. Ασε που ως τοτε ισως βγει και software unlock. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το να το κοιτας δεν ξεκλειδωνει.

Ε μα και τι να κανω....το κοιταω εδω καιρο...εχω ψαξει ολες τις λυσεις....!!!λεω γιατι οχι να βαλω την gevey μπας και πιασω και εγω σημα...!!!ποσο αλλο να περιμενω....!!!οντως δεν συμφερει να το πουλησω....!εσυ τι προτεινεις ακριβως....??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:18

Γωγακο μου ακου αγορι μου. Θα δωσεις 40-45 ευρω να παρεις μια gevey original, 9/10 λενε οτι δουλευει και στην 04.10.01 baseband του 4.3 iOS. Αν πουλησεις τωρα κλειδωμενο κινητο το πουλας 400 και πρεπει να σκασεις αλλα 200+ για εργοστασιακα ξεκλειδωτο απο ελλαδα ή αλλα 100 για μεταχειρισμενο (κοινως δεν συμφερει). Οταν με το καλο βγουν νεα iOS θα στρωσεις τον κωλο σου κατω και θα μελετησεις πως θα κανεις update το iOS preserving (διατηρωνταs) την ιδια baseband και δε θα σου ξσανακλειδωσει ποτέ. Ασε που ως τοτε ισως βγει και software unlock. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το να το κοιτας δεν ξεκλειδωνει.

απο την 4.0.1 μεχρι τωρα μετρα εκδοσεις να δεις οτι για 4,5 εκδοσεις δεν βγαλαν unlock...απο εκει και περα εαν εχεις καποιο link οτι το unlock θα βγει πολυ γρηγορα με χαρα θα θελαμε να το μοιραστεις μαζι μας

#168   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:18

να πας αυριο τραπεζα να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα visa να την φορτωσεις εκει ενα 50ευρο (πουλανε και στα περιπτερα νομιζω) να ανοιξεις ενα paypal account και να ερθεις να μας ρωτησεις εδω απο που να παραγγειλεις. Αλλιως περιμενε λιγες μερες που θα βαλω αγγελια με πωληση gevey sim (αλλα ειμαι πατρα) η βρες απο καποιον γνωστο σου. Δεν υπαρχει αλλη λυση.

#169   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:20

απο την 4.0.1 μεχρι τωρα μετρα εκδοσεις να δεις οτι για 4,5 εκδοσεις δεν βγαλαν unlock...απο εκει και περα εαν εχεις καποιο link οτι το unlock θα βγει πολυ γρηγορα με χαρα θα θελαμε να το μοιραστεις μαζι μας

δεν ειπα οτι υπαρχει software unlock ειπα οτι μεχρι την 5.0 που του ανεφερες εσυ πανω στο αστειο ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει και software unlock... τωρα η μονη σωτηρια για soft unlock ειναι η NCK μεθοδος του musclenerd που και αυτη ακομα βρισκεται στα χαρτια.. με λιγα λογια.. εχουμε καιρο ακομα για software unlock.

#170   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:21

δεν ειπα οτι υπαρχει software unlock ειπα οτι μεχρι την 5.0 που του ανεφερες εσυ πανω στο αστειο ΜΠΟΡΕΙ να εχει βγει και software unlock... τωρα η μονη σωτηρια για soft unlock ειναι η NCK μεθοδος του musclenerd που και αυτη ακομα βρισκεται στα χαρτια.. με λιγα λογια.. εχουμε καιρο ακομα για software unlock.

οπως και οποιουδηποτε ειδους Unlock.

#171   Gwgoss

Gwgoss

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:23

να πας αυριο τραπεζα να βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα visa να την φορτωσεις εκει ενα 50ευρο (πουλανε και στα περιπτερα νομιζω) να ανοιξεις ενα paypal account και να ερθεις να μας ρωτησεις εδω απο που να παραγγειλεις. Αλλιως περιμενε λιγες μερες που θα βαλω αγγελια με πωληση gevey sim (αλλα ειμαι πατρα) η βρες απο καποιον γνωστο σου. Δεν υπαρχει αλλη λυση.

Αν δεν βρεθει κανενας απο Θεσσαλονικη που θελει να παραγγειλει ..αυτο θα κανω,,...!!

#172   Michalis24

Michalis24

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:25

Παιδια ενας φιλος πηρε απο Βουλγαρικο site Gevey... την πηρε χθες κ την καναμε μαζι η σιμ ητανε μαημου συμφωνα με τη σελιδας τις γκενβεϊ αλλα δουλεψε συμφωνα με τις οδηγιες σε καρτα cosmote σε εκδοση 4.3.1 JB

Еπισης μιλησαμε με τον πωλητη κ μας ειπε οπως δεν εχει ιδεα..γιατι δεν εχει ανοιξει καμια. κ οντως ετσι ητανε.. σφραγισμενη ητανε η σιμ σε 2 ζελατινες μαζι με την κοκκινη (οπως ειναι στο site της Gevey)

Τελευταία επεξεργασία από: Michalis24, 07/04/2011 - 21:28

#173   Gwgoss

Gwgoss

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:26

Παιδια ενας φιλος πηρε απο Βουλγαρικο site Gevey... την πηρε χθες κ την καναμε μαζι η σιμ ητανε μαημου συμφωνα με τη σελιδας τις γκενβεϊ αλλα δουλεψε συμφωνα με τις οδηγιες σε καρτα cosmote σε εκδοση 4.3.1 JB

αντεε...για πες στοιχεια....??

#174   Michalis24

Michalis24

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:30

αντεε...για πες στοιχεια....??

Φιλε μου μενω μονιμα στη Βουλγαρια για σπουδες...το μαγαζι ειναι στην Σοφια απο το συγκεκριμενο την δινουν 50 ευρω σε αλλα site μεχρι 60 ευρω

#175   Gwgoss

Gwgoss

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:33

Φιλε μου μενω μονιμα στη Βουλγαρια για σπουδες...το μαγαζι ειναι στην Σοφια απο το συγκεκριμενο την δινουν 50 ευρω σε αλλα site μεχρι 60 ευρω

και εγω εχω συγγενη στην Σοφια...τι συσκευη ,baseband και λογισμικο εχει αυτος ο φιλος που ελεγες...??

#176   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:36

σε ευχαριστω αυτο δεν το γνωριζα :)

#177   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 00:36

σε ευχαριστω αυτο δεν το γνωριζα :)

εγω αγορασα 2 με 31.85 GBP εκαστος.
τωρα τις περιμενω.

#178   sarvanitak

sarvanitak

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/04/2011 - 00:47

εγω αγορασα 2 με 31.85 GBP εκαστος.
τωρα τις περιμενω.

Και την μια στην Έχω κλείσει εγώ!!! :-P
Παιδιά για καρφώστε κανένα link με κανένα αξιόλογο πωλητή...

#179   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 01:03

Και την μια στην Έχω κλείσει εγώ!!! :-P
Παιδιά για καρφώστε κανένα link με κανένα αξιόλογο πωλητή...

περιμενε τουλαχιστον να παρεις κατι δοκιμασμενο.
θα σ δωσω εγω την μια απο της 2,αρκει να δουλευουν φυσικα.
δευτερα-τριτη-αντε τεταρτη ειναι εδω.υπομονη.
κ φανταζεσαι δευτερα να βγει το unlock?
xaxaxax

#180   toulish

toulish

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2011 - 08:56

μ'αυτο κανω
αλλα δεν μου βγαζει το μηνυμα που εξηγει πως πρεπει να το κανεις για να κανω accept
δεν μου βγαζει ποτε την μια μπαρα στο σημα
παντα μου λεει invalid sim card

Απλά να σου κάνω μια μικρή ερώτηση, μήπως έχεις custom firmware;
Αν ναι τότε γι' αυτό δεν σου λειτουργεί η gevey...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες