Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:10
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ad
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:19
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:20
αυτα που εχουν 3g δεν νομιζω...τα ipad 2 δεν ειναι unlocked? O.o
to verizon δεν δουλευει καν...
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:21
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:22
εχω την εντυπωση πως στο iphonehellas συγγκεκριμενα ειχα διαβασει οτι τα ipad 2 της AT&T ειναι unlocked, ισως κανω λαθοςαυτα που εχουν 3g δεν νομιζω...
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:34
υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να παραγγείλει για τον εαυτό του να παραγγείλει και για εμένα μια gevey? απο Αθήνα για να του δώσω τα λεφτά χέρι με χέρι?
αυριο μου ερχεται μια 2η gevey αν δεν την δωσω σε ενα παλικαρι που μου ειπε πριν ευχαριστως να στην στειλω
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:48
ευχαριστω bro! στειλε μου pm αν ειναι!αυριο μου ερχεται μια 2η gevey αν δεν την δωσω σε ενα παλικαρι που μου ειπε πριν ευχαριστως να στην στειλω
Δημοσίευση 11/04/2011 - 16:02
2) βγαινουν πολλοι κλωνοι οποτε λογικο ειναι η τιμη να πεφτει
3) στον φιλο στο εξωτερικο, γιατι δεν αγοραζεις/δανειζεσαι μια καρτα sim της χωρας σου (οχι του original carrier σου) να δοκιμασεις? Απο που την πηρες? Τη iOS version εχεις?
Δημοσίευση 11/04/2011 - 16:13
1) το ultrasnow δεν εχει σχεση με gevey και ουτε ειναι προ των πυλων
2) βγαινουν πολλοι κλωνοι οποτε λογικο ειναι η τιμη να πεφτει
3) στον φιλο στο εξωτερικο, γιατι δεν αγοραζεις/δανειζεσαι μια καρτα sim της χωρας σου (οχι του original carrier σου) να δοκιμασεις? Απο που την πηρες? Τη iOS version εχεις?
iOS 4.2.1
από εδώ την αγόρασα
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWNX:IT
την σύγκρινα με το επίσημο site και μου μοιάζει για αυθεντική.! Παρόλα αυτά έχει λιγο διαφορετικό χρώμα από οπό οτι το ίδιο το κινητό.
Αυτή τη στιγμή το δοκιμάζω με την κάρτα που χρησιμοποιώ εδώ πέρα.
Μου κάνει το ίδιο πράγμα! Μετά από πάρα πολύ ώρα που ψάχνει, δεν συνδέεται αυτόματα και μου εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους παρόχους και όταν επιλέγω έναν απο αυτούς μου εμφανίζει - αποσύνδεση δικτύου. Το προεπιλεγμένο σασ κινητό δίκτθο δεν είναι πλεον διαθέσιμο. Επιλέξτε άλλο δίκτυπ απο τις Ρυθμίσεις....
Δημοσίευση 11/04/2011 - 16:28
iOS 4.2.1
από εδώ την αγόρασα
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWNX:IT
την σύγκρινα με το επίσημο site και μου μοιάζει για αυθεντική.! Παρόλα αυτά έχει λιγο διαφορετικό χρώμα από οπό οτι το ίδιο το κινητό.
Αυτή τη στιγμή το δοκιμάζω με την κάρτα που χρησιμοποιώ εδώ πέρα.
Μου κάνει το ίδιο πράγμα! Μετά από πάρα πολύ ώρα που ψάχνει, δεν συνδέεται αυτόματα και μου εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους παρόχους και όταν επιλέγω έναν απο αυτούς μου εμφανίζει - αποσύνδεση δικτύου. Το προεπιλεγμένο σασ κινητό δίκτθο δεν είναι πλεον διαθέσιμο. Επιλέξτε άλλο δίκτυπ απο τις Ρυθμίσεις....
Ευχαριστώ πολύ για όσους ενδιαφέρθηκαν μετά από πάρα πολλές φορές λειτούργησε.
Τώρα θα ήθελα να κάνω δυο ακόμα ερωτήσεις.
1)Όσοι έχουν την αυθεντική έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το κινητό?
2) Αν κάνω respring ή restart ή βγάλω την sim θα πρέπει να επαναλάβω την διαδικασία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 18:37
δεν ισχυει αυτο εμενα με activate apo jailbreak Ειναι κ δουλευω μια χαρα..
Τι να σου πω, μαλλον ησουν τυχερος. Μου εγινε σε 2 κινητα σε 2 μερες, λες να λεω ψεματα η να μην κανω κατι σωστα?
Δημοσίευση 11/04/2011 - 18:39
Ευχαριστώ πολύ για όσους ενδιαφέρθηκαν μετά από πάρα πολλές φορές λειτούργησε.
Τώρα θα ήθελα να κάνω δυο ακόμα ερωτήσεις.
1)Όσοι έχουν την αυθεντική έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το κινητό?
2) Αν κάνω respring ή restart ή βγάλω την sim θα πρέπει να επαναλάβω την διαδικασία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
εμενα παντως το tray αρχισε να μαυριζει απο την επαφη του χεριου μετα απο ουτε μια βδομαδα χρησης!
στην αρχη ηταν σχεδον ιδιο το χρωμα
Δημοσίευση 11/04/2011 - 18:56
Δημοσίευση 11/04/2011 - 19:05
unlocked ειναι.αυτα που εχουν 3g δεν νομιζω...
της verizon ειναι αλλλη υποθεση και δεν ειναι συμβατα με ελλαντα.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 19:18
με μια μέθοδο που ξεκλειδώνει όλα τα iphone 3-4 για πάντα
αλλα χρεώνει 174$ κ σου λέει τον τροπο πως στέλνοντας του το emei k serial number
για παρακολούθηστε το γιατί εγώ θα ξαναμπω το βράδυ!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες