δεν αποθάρρυνα κανέναν και δεν έχω τέτοιο σκοπό απλά είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί unlock γιατί και οι hackers πρέπει να οικονομήσουν κάπως και για τον φίλο ντον the truth οι gevey φίλε έχουν πάνω απο 40 μέρες κυκλοφορίας .......διάβασε κανα topic πρώτα και μετά σχολίασε.
http://www.ricardo.g.../v/an641397940/
ναι.
TAKIS77 μου φαινεται ψαχνεις να πουλησεις και αποθαρρυνεις τους παντες απο το να παιρνουν φθηνες ε? Πως γινεται να εχασες ενα μηνα αναμονης απο το ebay οπως λες οταν δεν εχει ουτε 20-25 μερες που εμφανιστηκαν οι πρωτες εκει (και ηταν καιολες προπαραγγελια στην αρχη)? Το ιδιο εκανες και με τα λευκα "original" iphones σου. Θα σε συμβουλευα να αλλαξεις username αν θες να πουλησεις gevey..
Ε ΡΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Στο applenberry οι gevey sim (ORIGINAL - OFFICIAL DISTRIBUTOR) αρχισαν να πωλουνται στις 18 Μαρτίου
ApplenBerry Apple nBerry
Sales will start March 18 12am PST
18 Mar
»
ApplenBerry Apple nBerry
Shipping Price is not $75. $75 is the the price of the GEVEY sim that have first priority shipping out on March 18.
18 Mar
2 ημέρες πριν ειχαν εμφανιστει απο 3 sellers συνολικα στο ebay οι οποιοι οσοι και αν αγορασαν τους ειδοποιησαν οτι θα στειλουν οταν τις παραλαβουν και οι ιδιοι με PACKING TIME up to 20 DAYS. Με λιγα λογια ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
Σημερα εχουμε 18 απριλιου δηλαδη 30 ημερες πριν. Το ποστ το εκανα στις 11 απριλιου και ειπα 20-25 μερες πριν που ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΩΣΤΟ (30-7 = 23).
Αν ηθελαν οι hackers να τα "κονομησουν" δεν θα εβγαζαν τα προηγουμενα unlock που εβγαλαν δωρεαν και η dev team θα ειχε και donation link.
Επισης υπαρχει factory unlock πλεον με 120 ευρω γιατι να δωσει καποιος 55 ευρω για κλωνο gevey που μπορει αργοτερα να εχει και προβλημα και να μην αγορασει ξεκλειδωμα για παντα?
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ GEVEY ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΥΜΑ.
Επειδη ομως προσπαθω να προστατεψω κοσμο σε πολλαπλα threads εδω και πολλες μερες και το μονο που γινεται ειναι α) να τρωω suspends και β) να μου λενε "τραβα ενημερωσου" ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και γ) να τρωω suspend(ΞΑΝΑ ΝΑΙ) ενω επιτρεπεται η πραγματικη διαφημηση-εκμεταλλευση μπροστα στα ματια των mods-admins (σε thread συζητησης), εγω απο το ποσταρισμα σε αυτο το φορουμ τελειωσα.
ΚΑΛΩ ΟΜΩΣ για τελευταια φορα ολο τον κοσμο που διαβαζει αυτο το thread να μην αφηνει τον καθε επιτηδειο να τον εκμεταλλευεται και να προσεχει εν καιρω κρισης που δινει τα λεφτα του, ειδικα οταν μπορει να βρει αυτο που θελει ακομα και 75%(!!) (εν προκειμενω) φθηνοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 18/04/2011 - 01:14