Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
462 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/04/2011 - 11:12

επισης,επειδη για να γινει η δουλεια.......δεν ειναι παντα τοσο ροδινα ολα οσα δειχνουν τα βιντεο που κυκλοφορουν,οσοι ανοιγουν το airplane mode,και δεν βλεπουν τα μυνηματα No card install,η ακομη και το μυνηματακι της gevey,dont panic...απλα παιξτε On/off συνεχεια το airplane mode,και θα δειτε οτι θα βγει και το εισαγωγικο μυνημα της gevey...Αν τωρα δεν σας βγαζει τα μυνηματα που πρεπει να δειξει,παιξτε παλι με to on/off του airplane mode,μεχρι να σας εμφανιστει το INVALID SIM και επειτα το NO SIM CARD INSTALL,μετα καντε την πολυσυζητημενη κληση στο 112 για μερικα δευτερολεπτα (αφηστε το και μεχρι να βγει το ηχογραφημενο μυνημα)...αν ομως αυτο το κανετε πολλες φορες και δεν βγαλει τα μυνηματα,αν σας εμφανιστει η επιλογη "ΦΟΡΕΑΣ" ή "CARRIER" αφηστε το να δειτε αν σας βγαλει σημα...ισως σας δουλεψει,μηχανηματα ειναι,μπορει να μην τα βγαλουν τα μυνηματακια σωστα,αλλα το αποτελεσμα μετραει :)

ΥΓ: AN ΔΕΙΤΕ ΤΟ AIRPLANE MODE ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΤΕ ΠΑΛΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝ/OFF ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/04/2011 - 12:32

το 3G mε την περιαγωγη on είναι οκ

#318   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 13:00

to FaceTime σας δουλεύει;;;

#319   sarvanitak

sarvanitak

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:10

το 3G mε την περιαγωγη on είναι οκ

φιλε Σπύρο όταν ανοίγεις το 3G, απο σήμα πως παει?

#320   sarvanitak

sarvanitak

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:14

Παιδια να κάνω μία ερώτηση:

Τώρα που παίζει με την gevey και πας να εγκαταστήσεις κάτι απο cydia θα πρέπει να ξαναγίνει απο την αρχή η διαδικασία ενεργοποίησης ή όχι???

#321   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:19

το σήμα είναι οκ με το 3G.
στην αρχή πέφτει μια μπάρα αλλα μετά επανέρχεται.
αν κανείς γράψεις κάτι που θέλει reboot device
θέλει πάλι την διαδικασία.
για το FaceTime κανείς δεν ξέρει τίποτα;;;;
τόσα άτομα βάλατε gevey. kανεις δν ξέρει;

#322   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:35

εχω παρατηρησει οτι μονο σε reboot χανει το σημα το κινητο,και θελει την διαδικασια,σε απλο respring,δεν χανει το σημα (η επανεκκινηση μετα απο εγκατασταση εφαρμογης του cydia ειναι respring,οχι reboot) αν κανω κατι λαθος,ας με διορθωσει καπιος...οσον αφορα το facetime φιλε σπυρο,δεν γνωριζω κατι...

#323   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 15:24

βασικα σπυρο,μ'ενα γρηγορο googlarisma,εβαλα το ΜiTime για να ενεργοποιησω το facetime και μετα το Facebreak,να το εχω και μεσω 3g..αποτελεσμα ηταν να βαλω απεγκατασταθει το SAM που κρατουσε ανοιχτο το κινητο (κοινως δεν εβγαζε το σημα με το USB να λεει εισαγετε εγκυρη sim για ενεργοποιηση,και να μην μπορω να κανω κατι απο το να βαλω παλι της ατ&τ και ξανα τα κολπα) οποτε αναμενουμε feedback για το facetime (προσωπικα μπορω να ζησω χωρις αυτο) :P

#324   mmihalis

mmihalis

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 17:40

Φίλε μου σήμερα παρέλαβα την δικιά μου και παίζει κανονικότατα!! Έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες που δείχνουν τα βίντεο στο YouTube?

Ναι φίλε μου. έκοψα την κάρτα vodafone μου έχω και την έβαλα στο κινητό μαζί με την gevey. έπειτα ανοίγω το τηλέφωνο και μου λέει: "λειπει η sim" πάνω αριστερα στη θέση του παρόχου, καθώς και το μηνυματάκι "Δεν υπάρχει κάρτα sim).
Συνεχίζω και καλώ το 112, ανοιγοκλείνω το ¨ Χρήση σε πτήση " .... δε γίνεται τίποτα.
Την κάρτα sim όταν την βάλω μόνη της στο τηλέφωνο την βλέπει (χωρίς να έχει σήμα βέβαια, μονο τη μια γραμούλα βγάζει)
Το τηλέφωνο είναι στην 4,1 jb
προσπάθησα να το κάνω restore αλλα μου βγάζει μήνυμα στο itune 'the iphone could not be restored. this device isn't eligible for the requested build"

#325   sarvanitak

sarvanitak

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 20:57

Ναι φίλε μου. έκοψα την κάρτα vodafone μου έχω και την έβαλα στο κινητό μαζί με την gevey. έπειτα ανοίγω το τηλέφωνο και μου λέει: "λειπει η sim" πάνω αριστερα στη θέση του παρόχου, καθώς και το μηνυματάκι "Δεν υπάρχει κάρτα sim).
Συνεχίζω και καλώ το 112, ανοιγοκλείνω το ¨ Χρήση σε πτήση " .... δε γίνεται τίποτα.
Την κάρτα sim όταν την βάλω μόνη της στο τηλέφωνο την βλέπει (χωρίς να έχει σήμα βέβαια, μονο τη μια γραμούλα βγάζει)
προσπάθησα να το κάνω restore αλλα μου βγάζει μήνυμα στο itune 'the iphone could not be restored. this device isn't eligible for the requested build"

φίλε μου και εγώ vodafone έχω και λειτουργει κανονικά...δεν θέλω να σου πώ κάτι άλλο γιατί δεν το κατέχω και πολύ!!
δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω :-(

#326   sarvanitak

sarvanitak

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 21:21

το σήμα είναι οκ με το 3G.
στην αρχή πέφτει μια μπάρα αλλα μετά επανέρχεται.
αν κανείς γράψεις κάτι που θέλει reboot device
θέλει πάλι την διαδικασία.
για το FaceTime κανείς δεν ξέρει τίποτα;;;;
τόσα άτομα βάλατε gevey. kανεις δν ξέρει;

Ρε συ ανοίγω το 3G, μετά ενεργοποιώ τη περιαγωγή δεδομένων και μου εμφανίζει το σήμα του 3G, αλλά δεν έχω ίντερνετ!

#327   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2011 - 23:28

ξαναδοκιμασε να βαλεις την καρτα sim σωστα πανω στην gevey..αν σου λεει με το που ανοιγεις το κινητο οτι "λειπει η σιμ" και οτι "δεν υπαρχει καρτα sim" αυτο εννοει,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΩΣΤΑ Η SIM στο tray του Iphone...

Ανακεφαλεωνουμε λοιπον...

1) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ INTERPOSER GEVEY,(κοφτε το μενα νυχοκοπτη,για να αποφευχθουν τα λαθη)
2) ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ GEVEY ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ACCEPT
3) ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΗΜΑ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ 112,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ 3-5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
4) ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΝ/OFF ΤΟΥ AIRLANE MODE,MEXPΙΣ ΩΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ "INVALID SIM" KAI META "NO SIM CARD INSTALLED"
5) ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ AIRPLANE MODE KAI ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ IPHONE ΣΑΣ...

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ Νο 4 ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ SIM,ΚΑΝΤΕ REBOOT ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ..

#328   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:nikoskurt

Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:54

παιδες παιζει προβλημα με gevey! εβαλα 4.3.2 και JB και δεν λεει να γινει unlock σε Q καρτα!
ενω με 4.3 γινοταν κανονικα! τι φαση παιζει τωρα?

#329   nikoschak

nikoschak

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 16:58

Γεια σας παιδιά μπορεί καπιος από σας να μου δώσει το λινκ για το GEVEY από ebay ο οποίος αγόρασε και κανονικά δούλεψε αυτή επισκευή

#330   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2011 - 17:03

φίλε για να έχεις Internet με 3g πρέπει να περάσεις
της ρύθμισης .
το μόνο θέμα είναι το FaceTime που με λίγο ψάξιμο το ενεργοποιεις
αν έχεις cosmote πες μ να στης πω

Ad

Ad