Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 21/04/2011 - 11:12
ΥΓ: AN ΔΕΙΤΕ ΤΟ AIRPLANE MODE ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΤΕ ΠΑΛΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝ/OFF ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...
Ad
Δημοσίευση 21/04/2011 - 12:32
Δημοσίευση 21/04/2011 - 13:00
Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:10
φιλε Σπύρο όταν ανοίγεις το 3G, απο σήμα πως παει?το 3G mε την περιαγωγη on είναι οκ
Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:14
Τώρα που παίζει με την gevey και πας να εγκαταστήσεις κάτι απο cydia θα πρέπει να ξαναγίνει απο την αρχή η διαδικασία ενεργοποίησης ή όχι
Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:19
στην αρχή πέφτει μια μπάρα αλλα μετά επανέρχεται.
αν κανείς γράψεις κάτι που θέλει reboot device
θέλει πάλι την διαδικασία.
για το FaceTime κανείς δεν ξέρει τίποτα;;;;
τόσα άτομα βάλατε gevey. kανεις δν ξέρει;
Δημοσίευση 21/04/2011 - 14:35
Δημοσίευση 21/04/2011 - 15:24
Δημοσίευση 21/04/2011 - 17:40
Ναι φίλε μου. έκοψα την κάρτα vodafone μου έχω και την έβαλα στο κινητό μαζί με την gevey. έπειτα ανοίγω το τηλέφωνο και μου λέει: "λειπει η sim" πάνω αριστερα στη θέση του παρόχου, καθώς και το μηνυματάκι "Δεν υπάρχει κάρτα sim).Φίλε μου σήμερα παρέλαβα την δικιά μου και παίζει κανονικότατα!! Έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες που δείχνουν τα βίντεο στο YouTube?
Συνεχίζω και καλώ το 112, ανοιγοκλείνω το ¨ Χρήση σε πτήση " .... δε γίνεται τίποτα.
Την κάρτα sim όταν την βάλω μόνη της στο τηλέφωνο την βλέπει (χωρίς να έχει σήμα βέβαια, μονο τη μια γραμούλα βγάζει)
Το τηλέφωνο είναι στην 4,1 jb
προσπάθησα να το κάνω restore αλλα μου βγάζει μήνυμα στο itune 'the iphone could not be restored. this device isn't eligible for the requested build"
Δημοσίευση 21/04/2011 - 20:57
Ναι φίλε μου. έκοψα την κάρτα vodafone μου έχω και την έβαλα στο κινητό μαζί με την gevey. έπειτα ανοίγω το τηλέφωνο και μου λέει: "λειπει η sim" πάνω αριστερα στη θέση του παρόχου, καθώς και το μηνυματάκι "Δεν υπάρχει κάρτα sim).
Συνεχίζω και καλώ το 112, ανοιγοκλείνω το ¨ Χρήση σε πτήση " .... δε γίνεται τίποτα.
Την κάρτα sim όταν την βάλω μόνη της στο τηλέφωνο την βλέπει (χωρίς να έχει σήμα βέβαια, μονο τη μια γραμούλα βγάζει)
προσπάθησα να το κάνω restore αλλα μου βγάζει μήνυμα στο itune 'the iphone could not be restored. this device isn't eligible for the requested build"
φίλε μου και εγώ vodafone έχω και λειτουργει κανονικά...δεν θέλω να σου πώ κάτι άλλο γιατί δεν το κατέχω και πολύ!!
δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω :-(
Δημοσίευση 21/04/2011 - 21:21
το σήμα είναι οκ με το 3G.
στην αρχή πέφτει μια μπάρα αλλα μετά επανέρχεται.
αν κανείς γράψεις κάτι που θέλει reboot device
θέλει πάλι την διαδικασία.
για το FaceTime κανείς δεν ξέρει τίποτα;;;;
τόσα άτομα βάλατε gevey. kανεις δν ξέρει;
Ρε συ ανοίγω το 3G, μετά ενεργοποιώ τη περιαγωγή δεδομένων και μου εμφανίζει το σήμα του 3G, αλλά δεν έχω ίντερνετ!
Δημοσίευση 21/04/2011 - 23:28
Ναι φίλε μου. έκοψα την κάρτα vodafone μου έχω και την έβαλα στο κινητό μαζί με την gevey. έπειτα ανοίγω το τηλέφωνο και μου λέει: "λειπει η sim" πάνω αριστερα στη θέση του παρόχου, καθώς και το μηνυματάκι "Δεν υπάρχει κάρτα sim).
ξαναδοκιμασε να βαλεις την καρτα sim σωστα πανω στην gevey..αν σου λεει με το που ανοιγεις το κινητο οτι "λειπει η σιμ" και οτι "δεν υπαρχει καρτα sim" αυτο εννοει,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΩΣΤΑ Η SIM στο tray του Iphone...
Ανακεφαλεωνουμε λοιπον...
1) ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ INTERPOSER GEVEY,(κοφτε το μενα νυχοκοπτη,για να αποφευχθουν τα λαθη)
2) ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ GEVEY ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ACCEPT
3) ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΗΜΑ ΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ 112,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ 3-5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
4) ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΝ/OFF ΤΟΥ AIRLANE MODE,MEXPΙΣ ΩΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ "INVALID SIM" KAI META "NO SIM CARD INSTALLED"
5) ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ AIRPLANE MODE KAI ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ IPHONE ΣΑΣ...
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ Νο 4 ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ SIM,ΚΑΝΤΕ REBOOT ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ..
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:54
ενω με 4.3 γινοταν κανονικα! τι φαση παιζει τωρα?
Δημοσίευση 22/04/2011 - 16:58
Δημοσίευση 22/04/2011 - 17:03
της ρύθμισης .
το μόνο θέμα είναι το FaceTime που με λίγο ψάξιμο το ενεργοποιεις
αν έχεις cosmote πες μ να στης πω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες