Η δοκιμες που εκανα εγιναν με 2 καινουριες μικροσιμ βοντα και κοσμοτε αντιστοιχα.Στη κανονικη καρτα αν την κοψεις και την κανεις μικροσιμ μενει καθολου χωρος για να κοψεις και αλλο για να χωρεσει το τσιπακι της γκεβευ??εγω Απο ότι κατάλαβα με της κάρτες σιμ στην Ελλάδα είναι ότι
δουλεύουν καλητερα η παλιές κάρτες που έχουν μεγάλο chip παρά η micro.
αποδεδιγμενο σε 2 κλειδωμενα που εχω
Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 22/04/2011 - 18:12
Ad
Δημοσίευση 22/04/2011 - 18:17
Δημοσίευση 22/04/2011 - 18:21
ναι μενη ελαχιστος χωρος αλλα ισως χριαστης λιγο λιμαρισμα στην κατω μερια της καρτας γιατι καμια φορα δεν χωραει,σκαλονη σε καμια εγκοπη απο το κοψιμο.Η δοκιμες που εκανα εγιναν με 2 καινουριες μικροσιμ βοντα και κοσμοτε αντιστοιχα.Στη κανονικη καρτα αν την κοψεις και την κανεις μικροσιμ μενει καθολου χωρος για να κοψεις και αλλο για να χωρεσει το τσιπακι της γκεβευ??
μηπως δεν υπαρχει 3G ΚΑΛΥΨΕΙ εκει που εισαι τωρα?
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..
για κλεισε κ ανοιξε ξανα το κουνιμενο να δεις
Δημοσίευση 22/04/2011 - 19:06
Δημοσίευση 22/04/2011 - 19:26
αν πάρεις πρέπει να εισαι κ ο μόνος που θα πάρει gevey με 13€ ..
εγω Πηρα 2 Απο εκει 31£ κ 33£ αντοιστηχα.κ είμαι 1000% ευχαριστημένος.
σήμερα πούλησα την δεύτερη στον χρήστη Jordan
του την έβαλα εγω κ του δούλεψε με την πρώτη.
συνιστώ ανεπιφύλακτα !!
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 22/04/2011 - 19:31
Δημοσίευση 22/04/2011 - 19:46
Δημοσίευση 22/04/2011 - 20:01
τώρα αλλα παιδιά δν ξέρω Απο που πήραν.
ΕΣΥ λέω ότι θα είσαι ο μονος που θα αγωρασεις σε τετια τιμη την κάρτα, γιατί όλοι μας αγωρασαμε κάπου στα 30€..
Δημοσίευση 22/04/2011 - 20:05
Δημοσίευση 23/04/2011 - 20:29
Να βοηθησω και εγω λιγο τα παιδια που δεν τους δουλευει η καρτα τους.Καταρχην με δοκιμη καρτας κοσμοτε επαιξε κανονικοτατα με ολα τα μνμτα της γκεβευ.Με καρτα βονταφον μνμ αξεπτ κανενα το μονο που εκανε ηταν να βγαζει καμμια υπηρεσια....Σε οσους το κανει αυτο δειτε τι σκαρφιστικα και εκανα και με δουλεψε μετα απο κανα 8ωρο δοκιμων.Αν σας βγαζει μια μπαρα και δεν μπορειτε να κανετε κληση τι κανετε πατα στο εροπλειν μοντ ανοιγοκλεινετε ον οφ και οταν σας βγαλει μια μπαρα κανετε κληση το 112 και να μην σας βγαλει μπαρα εσεις δοκιμαστε για κληση στο 112 αν γινει η κληση το αφηνετε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα το κλεινετε.....Η μαγκια που θα κανετε τωρα για να σας παιξει ειναι η εξης βγαζετε την καρτα εξω ωστε να σας γραψει νο σιμ και μετα την ξαναβαζετε μεσα παλι δεν τι βγαζετε τελειως εξω οκ λιγο ωστε να γραψει νο σιμ εφοσον την βαλατε μεσα ανοιξτε και κλειστε παλι το εροπλειν μοντ ον οφ και περιμενετε κανα λεπτο με 2 βουαλα ειστε ετοιμη για κλησεις.
Ελπιζω να βοηθησα μερικους απελπισμενους που νομιζουν οτι δεν δουλευει η καρτα τους,παντως πολυ κουλο με μια καρτα να τα βγαζει ολα κανονικοτατα και με μια αλλη να μην βγαζει τιποτα απο μνμτα
Φίλε μου σε ευχαριστώ... μετα απο 3 μέρες τυραννίας κατάφερα να την κάνω να παίξει με 4.3.2. Ενώ έκανα όλη τη διαδικασία όπως την περιγράφουν, έβγαλα και έβαλα ξανά την καρτα 1-2 φορές απο το τηλέφωνο ενώ ήταν ανοικτό και ξαφνικά....σήμα καμπάνα......
Ευχαριστώ όλους παιδια....
Τελευταία επεξεργασία από: mmihalis, 23/04/2011 - 20:30
Δημοσίευση 23/04/2011 - 21:00
Τελευταία επεξεργασία από: river10, 23/04/2011 - 21:00
Δημοσίευση 24/04/2011 - 10:46
Να βοηθησω και εγω λιγο τα παιδια που δεν τους δουλευει η καρτα τους.Καταρχην με δοκιμη καρτας κοσμοτε επαιξε κανονικοτατα με ολα τα μνμτα της γκεβευ.Με καρτα βονταφον μνμ αξεπτ κανενα το μονο που εκανε ηταν να βγαζει καμμια υπηρεσια....Σε οσους το κανει αυτο δειτε τι σκαρφιστικα και εκανα και με δουλεψε μετα απο κανα 8ωρο δοκιμων.Αν σας βγαζει μια μπαρα και δεν μπορειτε να κανετε κληση τι κανετε πατα στο εροπλειν μοντ ανοιγοκλεινετε ον οφ και οταν σας βγαλει μια μπαρα κανετε κληση το 112 και να μην σας βγαλει μπαρα εσεις δοκιμαστε για κληση στο 112 αν γινει η κληση το αφηνετε για 2-3 δευτερολεπτα και μετα το κλεινετε.....Η μαγκια που θα κανετε τωρα για να σας παιξει ειναι η εξης βγαζετε την καρτα εξω ωστε να σας γραψει νο σιμ και μετα την ξαναβαζετε μεσα παλι δεν τι βγαζετε τελειως εξω οκ λιγο ωστε να γραψει νο σιμ εφοσον την βαλατε μεσα ανοιξτε και κλειστε παλι το εροπλειν μοντ ον οφ και περιμενετε κανα λεπτο με 2 βουαλα ειστε ετοιμη για κλησεις.
Ελπιζω να βοηθησα μερικους απελπισμενους που νομιζουν οτι δεν δουλευει η καρτα τους,παντως πολυ κουλο με μια καρτα να τα βγαζει ολα κανονικοτατα και με μια αλλη να μην βγαζει τιποτα απο μνμτα
Φίλε μου σε ευχαριστώ... μετα απο 3 μέρες τυραννίας κατάφερα να την κάνω να παίξει με 4.3.2. Ενώ έκανα όλη τη διαδικασία όπως την περιγράφουν, έβγαλα και έβαλα ξανά την καρτα 1-2 φορές απο το τηλέφωνο ενώ ήταν ανοικτό και ξαφνικά....σήμα καμπάνα......
Ευχαριστώ όλους παιδια....
fallen σε ευχαριστώ για τα tips που έδωσες...καταφερα και εγώ μετά απο μέρες να το ξεκλειδώσω,,,άρχισα να ανησυχώ με τη συχνότητα που καλούσα το 112
παιδες πειτε την διαδικασια λιγο πιο αναλυτικα!
απλα βαλε βγαλε την καρτα ενω εχει γινει η διαδικασια!
να βοηθησετε καλητερα καποιους με το ιδιο προβλημα οπως και μενα που εχω κολλησει με την 4.3.2
Δημοσίευση 24/04/2011 - 11:28
Το τηλέφωνο είναι στην 4.3.1(8G4) με firmware 04.10.01 η διαδικασία είναι η εξής.
Με κλειστό το iPhone τοποθετούμε την gevey με τη sim,ανοιγουμε το iPhone και περιμένουμε να μας εμφανίσει ενα μύνημα στα κινέζικα και πατάμε αποδοχή,μετα πάμε στο τηλέφωνο επιλέγουμε τα πλήλτρα και περιμένουμε να μας βγάλει μια μπάρα σήμα,καλούμε το 112 και απο τη ώρα που εμφανίζει την κλήση περιμένουμε 5-6 sec,το κλείνουμε και πάμε στης ρυθμίσεις και ενεργοποιούμε τη Χρήση σε πτήση,μετράμε περίπου 20sec για να μασ βγάλει no sim, κλείνουμε τη χρήση σε πτήση και αμεσως την ενεργοποιούμε ξανα για αλλα 15-20 sec μετά την ξανακλείνουμε και γίνετε το θάυμα!!
Να σημειώσω πως η κάρτα που χρησιμοποιώ ειναι COSMOTE WATS UP.
Το μόνο περίεργο που εχω βρεί είναι πως δεν εχω sms 160 χαρακτήρων και στης ρυθμίσεις τον μυνημάτων δεν υπάρχει η επιλογη για MMS..το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος
Δημοσίευση 24/04/2011 - 12:05
Χριστός Ανέστη σε όλους..
Το τηλέφωνο είναι στην 4.3.1(8G4) με firmware 04.10.01 η διαδικασία είναι η εξής.
Με κλειστό το iPhone τοποθετούμε την gevey με τη sim,ανοιγουμε το iPhone και περιμένουμε να μας εμφανίσει ενα μύνημα στα κινέζικα και πατάμε αποδοχή,μετα πάμε στο τηλέφωνο επιλέγουμε τα πλήλτρα και περιμένουμε να μας βγάλει μια μπάρα σήμα,καλούμε το 112 και απο τη ώρα που εμφανίζει την κλήση περιμένουμε 5-6 sec,το κλείνουμε και πάμε στης ρυθμίσεις και ενεργοποιούμε τη Χρήση σε πτήση,μετράμε περίπου 20sec για να μασ βγάλει no sim, κλείνουμε τη χρήση σε πτήση και αμεσως την ενεργοποιούμε ξανα για αλλα 15-20 sec μετά την ξανακλείνουμε και γίνετε το θάυμα!!
Να σημειώσω πως η κάρτα που χρησιμοποιώ ειναι COSMOTE WATS UP.
Το μόνο περίεργο που εχω βρεί είναι πως δεν εχω sms 160 χαρακτήρων και στης ρυθμίσεις τον μυνημάτων δεν υπάρχει η επιλογη για MMS..το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος
dylan πανω απο 200φορες εχω κανει αυτη την διαδικασια! με 4.3.2 και Q card . τπτ δεν βρισκει σημα!
τα προηγουμενα παιδια ειπαν οτι τα καταφεραν.προσπαθησα αλλα παλι μηδεν το αποτελεσμα!απλα μηπως θελει καπως συγκεκριμενα η διαδικασια! και οχι μονο αν ετυχε και εκατσε μια φορα !
εγω το μονο που περνω ειναι καμια φορα μετα την κληση στο 112 να μου βγαζει νο σιμ κτλ.πριν προλαβω να μπω σε αιρπλειν. η και αν ολα πανε καλα απλα κολαει στην αναζητηση καποια λεπτα και μετα καμια υπηρεσια.
οταν γινετε αυτο και βγαζω βαζω την καρτα ενω ειναι ανοιχτο παλι τα ιδια και καμια φορα μου ξαναπηγενει στο κινεζικο μηνυμα για αποδοχη.. κουραστηκα
Δημοσίευση 24/04/2011 - 12:32
Χαζό αλλα έχεις τσεκάρει ότι η κάρτα sim που χρησιμοποιείς αν δεν είναι micro και την έχεις κόψει 1)δουλέυει κανονικά πλέον και 2)την έχεις κόψει σωστά?dylan πανω απο 200φορες εχω κανει αυτη την διαδικασια! με 4.3.2 και Q card . τπτ δεν βρισκει σημα!
τα προηγουμενα παιδια ειπαν οτι τα καταφεραν.προσπαθησα αλλα παλι μηδεν το αποτελεσμα!απλα μηπως θελει καπως συγκεκριμενα η διαδικασια! και οχι μονο αν ετυχε και εκατσε μια φορα !
εγω το μονο που περνω ειναι καμια φορα μετα την κληση στο 112 να μου βγαζει νο σιμ κτλ.πριν προλαβω να μπω σε αιρπλειν. η και αν ολα πανε καλα απλα κολαει στην αναζητηση καποια λεπτα και μετα καμια υπηρεσια.
οταν γινετε αυτο και βγαζω βαζω την καρτα ενω ειναι ανοιχτο παλι τα ιδια και καμια φορα μου ξαναπηγενει στο κινεζικο μηνυμα για αποδοχη.. κουραστηκα
Δημοσίευση 24/04/2011 - 14:27
με ανταπτορακι δουλευει κανονικα στο 3G και στο 4 οταν ειχε 4.3 ειχε δουλεψει καυευθειαν με την gevey.απο την ωρα που
εβαλα 4.3.2 δεν λεει να δουλεψει!
γιαυτο απορω οτι κατι γινετε!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες