Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
462 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/04/2011 - 17:12

η sim ειναι κομμενη!
με ανταπτορακι δουλευει κανονικα στο 3G και στο 4 οταν ειχε 4.3 ειχε δουλεψει καυευθειαν με την gevey.απο την ωρα που
εβαλα 4.3.2 δεν λεει να δουλεψει!
γιαυτο απορω οτι κατι γινετε!

λοιπόν για πες μ αν έχεις την δυνατότητα να πας στην 4.3.1
με tiny.
επίσης πες μ αν το μηνημα εισαγωγής της gevey
είναι στα αγγλικά η στα κινεζικα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   fallen

fallen

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:fallen19741

Δημοσίευση 24/04/2011 - 18:19

dylan πανω απο 200φορες εχω κανει αυτη την διαδικασια! με 4.3.2 και Q card . τπτ δεν βρισκει σημα!
τα προηγουμενα παιδια ειπαν οτι τα καταφεραν.προσπαθησα αλλα παλι μηδεν το αποτελεσμα!απλα μηπως θελει καπως συγκεκριμενα η διαδικασια! και οχι μονο αν ετυχε και εκατσε μια φορα !
εγω το μονο που περνω ειναι καμια φορα μετα την κληση στο 112 να μου βγαζει νο σιμ κτλ.πριν προλαβω να μπω σε αιρπλειν. η και αν ολα πανε καλα απλα κολαει στην αναζητηση καποια λεπτα και μετα καμια υπηρεσια.
οταν γινετε αυτο και βγαζω βαζω την καρτα ενω ειναι ανοιχτο παλι τα ιδια και καμια φορα μου ξαναπηγενει στο κινεζικο μηνυμα για αποδοχη.. κουραστηκα :P

Χρονια πολλα φιλε μου και εμενα μου εβγαζε καμμια υπηρεσια και το αρχικο μνμ της γκεβευ δεν το εβλεπα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις στο 112 μην το αφηνεις πολυ ωρα 2-3 δευτερολεπτα μετα απο την κληση ανοιγοκλεινεις το αιρ μοντ αν σου βγαλει καμια υπηρεσια παλι οπως εισαι βγαλε την καρτα σιμ λιγο εξω και μετα ξαναβαλτη μεσα θα σου γραψει νο σιμ πατα οκ και περιμενε λιγο αν σου βγαλει παλι καμμια υπηρεσια κανε ενα ον οφ το αιρ μοντ και περιμενε 1-2 λεπτα και πιστευω θα εισαι οκ.Εμενα με κοσμοτε με δουλεψε κανονικα με τα μνμτα οπως λεει ο οδηγος με την βονταφον δεν μου βγαζε κανενα μνμ και συνεχεια καμμια υπηρεσια και ετσι σκαρφιστηκα αυτον το τροπο και με δουλεψε.
Ελπιζω να βοηθησα

#363   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:nikoskurt

Δημοσίευση 24/04/2011 - 19:21

@ spyrospal , δεν πιστεβω να μπορω να κατεβω σε 4.3.1 δεν εχω κρατησει shsh.
και το μηνυμα που λες ειναι στα κινεζικα!

@ fallen , επισης φιλε! αυτα κανω πανω κατω αλλα δεν γινετε κατι!
τωρα τα ξανα επιασα παλι και αρχισα τα τεστ ... και οπου παει ! ευχαριστω παντως!

#364   fallen

fallen

iPH User

• 111 μηνύματα
  • GameCenter:fallen19741

Δημοσίευση 24/04/2011 - 19:27

@ spyrospal , δεν πιστεβω να μπορω να κατεβω σε 4.3.1 δεν εχω κρατησει shsh.
και το μηνυμα που λες ειναι στα κινεζικα!

@ fallen , επισης φιλε! αυτα κανω πανω κατω αλλα δεν γινετε κατι!
τωρα τα ξανα επιασα παλι και αρχισα τα τεστ ... και οπου παει ! ευχαριστω παντως!

Εγω να φανταστεις εφαγα κανα 8ωρο να κανω διαφορα πειραματα μηπως και πετυχει και τελικα πετυχε.............Αν δεν σε δουλεψει δοκιμασε με αλλη καρτα

#365   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2011 - 19:31

Εγω να φανταστεις εφαγα κανα 8ωρο να κανω διαφορα πειραματα μηπως και πετυχει και τελικα πετυχε.............Αν δεν σε δουλεψει δοκιμασε με αλλη καρτα

κεγω εχει 2 μερες το δουλευω...απλα η βασικη μου καρτα ειναι η Q γιαυτο θελω να το κανω!
με κοσμοτε φιλου που τεσταρα στις 15 προσπαθειες ανοιξε 2 φορες! στην Q τιποτα..αντε να δουμε τι θα δουμε

#366   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2011 - 23:08

αν εχεισ pin βγαλτο.
απλά θέλει πολυ γρηγοραδα Απο τι έχω παρατήρηση σε 3 διαφορετικές κάρτες!με διαφορετικές συμπεριφορές.
ασε τους οδηγούς για 5 δευτερόλεπτα κλίση κ 20 δευτερα αναμονή αεροπλάνο.
με το που βγάλει το εισαγωγηκω μνμ πατα accept.πήγενε στα πλήκτρα κ περίμενε να σου βγάλει μια μπάρα.
κάλεσε γρήγορα 112 κ κρατά το ίσα ίσα το πολυ 2 δευτερα.
mετα τρεχα στο αεροπλάνο,ενεργοποίησε το κ απενεργοποιησετο μετα Απο 2 Δευτερόλεπτα.
θα σου βγάλει σφάλμα.
ξανά καντο δηλαδή άνοιξε κ κλειστό.
κ θα σου βγάλει αποτυχία σιμ.
μετα ξανακάντο κ θα σου βγάλει
q telecom.....
αν στο βγάλει κερνας πασχαλιατικο σοκολατενιο αυγό
στην πόρτα μου με κούριερ.

Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 24/04/2011 - 23:12

#367   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 24/04/2011 - 23:51

σπυρο που λες εχει καμια ωριτσα που πανω που εκανα τα τεστ ηρθε το σημα.απλα απο την απελπισια μου
ουτε καταλαβα τι ακριβως εκανα...απλα πιστευω μου εκατσε.εβγαζα εβαζα εσβηνα αναβα κτλ κτλ! ρομποτικα τα εκανα :P
και φοβαμαι να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω για να τεσταρω και το γρηγορο κολπο που λες ..χαχα!
οταν κατσει και χρειαστει αυτο θα γινει . και αν πιασει σοκολατενιο ολοκληρο κοτετσι θα σου στειλω!
ευχαριστω παντως σε ολους σας για τις βοηθειες!

#368   river10

river10

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 14:12

Παίδες εγώ ενεργοποιήσα το τηλεφωνο ολα καλά αλλά έχω κλειστό το 3g και cellurar data και οταν πάω να το ανοίξω
μου βγάζει no service και απο οτι κατάλαβα πρέπει να ξαναγίνει η ενεργοποίηση της gevey απο την αρχή. ξέρει κανείς τι να
κάνω?

#369   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 14:17

Παίδες εγώ ενεργοποιήσα το τηλεφωνο ολα καλά αλλά έχω κλειστό το 3g και cellurar data και οταν πάω να το ανοίξω
μου βγάζει no service και απο οτι κατάλαβα πρέπει να ξαναγίνει η ενεργοποίηση της gevey απο την αρχή. ξέρει κανείς τι να
κάνω?

να τα εχεις ανοιχτα πριν τα κολπα της gevey,και να ανοιγοκλησεις το ΟΝ/ΟΦ του αεροπλανου

#370   river10

river10

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 14:23

αρα πρέπει να έχω πάντα το 3g και cellurar data ανοικτά και μετά την ενεργοποίηση??? Ευχαριστώ

#371   crazylucifer

crazylucifer

iPH User

• 106 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 14:40

αρα πρέπει να έχω πάντα το 3g και cellurar data ανοικτά και μετά την ενεργοποίηση??? Ευχαριστώ

το λενε μου φενεται και οι οδηγιες,να τα εχεις ανοικτα και τα 2 πριν καλεσεις το 112

#372   PantelisKazakos

PantelisKazakos

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 15:51

Καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα σε ολους τους Γιωργαδες του site.Μια ερωτηση οταν κανεις την ενεργοποιηση θελει και 3G ενεργοποιημενω και να εισαι σε καποιο δικτυο ή απλα ανοιχτο. και κατι αλλο μετα πρεπει να το εχεις συνεχεια ανοιχτο και αν ναι γιατι αν δεν εισαι σε καποιο δικτυο.

#373   megalosnikos

megalosnikos

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2011 - 18:33

χρονια πολλα και απο εμενα .δουλευει μια χαρα και με τιν 4.3.2 και με καλητερο σημα στh vodafone απλοσ και αν δεν βγαλει acept στην αρχη δεν πειραζει κανουμε κλικ στο αεροπλανο μια φορα να μασ βγαλει μια γραμη σημα μετα 112 για 2 δευτερα το κλινουμε παλι αεροπλανο klik για να βγει η sim εξω την χαναπαταμε μεσα περιμενουμε για 15 δευτερα off το αεροπλανο και εχουμε σημα αμεσοσ σε οποιο δυκτιο κ να ειμαστε αυτο εκανα εγω και ειμαι οκ

#374   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 25/04/2011 - 18:35

χρονια πολλα και απο εμενα .δουλευει μια χαρα και με τιν 4.3.2 και με καλητερο σημα στh vodafone απλοσ και αν δεν βγαλει acept στην αρχη δεν πειραζει κανουμε κλικ στο αεροπλανο μια φορα να μασ βγαλει μια γραμη σημα μετα 112 για 2 δευτερα το κλινουμε παλι αεροπλανο klik για να βγει η sim εξω την χαναπαταμε μεσα περιμενουμε για 15 δευτερα off το αεροπλανο και εχουμε σημα αμεσοσ σε οποιο δυκτιο κ να ειμαστε αυτο εκανα εγω και ειμαι οκ

Με γελάνε τα μάτια μου ή πλέον στο ebay την πουλάνε από 6$...?????? Έλεος...

http://shop.ebay.com...6.c0.m270.l1313

Τελευταία επεξεργασία από: nikostsitsos, 25/04/2011 - 18:35

#375   pestefler

pestefler

iPH newbie

• 87 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/04/2011 - 19:51

χρονια πολλα σε ολους!
μια ερωτηση παρακαλω μηπως ξερει καποιος
Οταν καποιος μου κανει αναπαντητη και παω να τον παρω πισω δεν μπορω γιατι ο αριθμος που με παιρνει βγαζει αυτοματο το +1 αντι για το +30.
Ξερει κανεις πως γινεται να μου εμφανιζει το +30 στις εισερχομενες ωστε να μπορω να παρω πισω τον αριθμο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13