Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 25/04/2011 - 21:04
Καμια ιδεα?
Ευχαριστω
Ad
Δημοσίευση 25/04/2011 - 21:14
στους περισοτερους απο τους χρηστες που πιανουν σημα κ μετα κατι παθενουν ειναι γιατι εχουνΠαιδια εγω καταφερνω να ενεργοποιησω το τηλεφωνο, πιανει το σημα της cosmote κ μετα απο 2 λεπτα μου βγαζει "restricted network" kai "no service" κ δν ξαναπιανει σημα...
Καμια ιδεα?
Ευχαριστω
το Ultrasnow μεσα
Δημοσίευση 25/04/2011 - 21:16
Δημοσίευση 25/04/2011 - 21:22
Εγώ αγόρασα την Gevey sim 20 euro από Αγγλία, μέσω ebay από έναν Top seller που ήταν έμπιστος.
Έχω iphone 4 με 4,1 ΑΤ&Τ factory locked από Αμερική.
Η Gevey sim είναι έγκυρη και την χρησιμοποιώ, κάνω κανονικά κλήσεις και βλέπω κανονικά τον πάροχο μου (Cosmote στην περίπτωση μου).
Προς το παρών δεν έχω κάνει αναβάθμιση στην 4.3.1 για να επιβεβαιώσω αν δουλεύει η Gevey sim.
Επίσης δεν έχω κάνει κανένα Jailbreak και εδώ έχω μια απορία μπορείς να κάνεις Jailbreak και να έχεις την Gevey sim?
Αν ΝΑΙ τότε ποια είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα Jailbreak!
Τελευταία επεξεργασία από: Aloneintherain, 25/04/2011 - 21:25
Δημοσίευση 26/04/2011 - 00:29
Γεια σας παιδία.
Εγώ αγόρασα την Gevey sim 20 euro από Αγγλία, μέσω ebay από έναν Top seller που ήταν έμπιστος.
Έχω iphone 4 με 4,1 ΑΤ&Τ factory locked από Αμερική.
Η Gevey sim είναι έγκυρη και την χρησιμοποιώ, κάνω κανονικά κλήσεις και βλέπω κανονικά τον πάροχο μου (Cosmote στην περίπτωση μου).
Προς το παρών δεν έχω κάνει αναβάθμιση στην 4.3.1 για να επιβεβαιώσω αν δουλεύει η Gevey sim.
Επίσης δεν έχω κάνει κανένα Jailbreak και εδώ έχω μια απορία μπορείς να κάνεις Jailbreak και να έχεις την Gevey sim?
Αν ΝΑΙ τότε ποια είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα Jailbreak!
Εννοειται πως μπορεις να κανεις jailbreak απλα το κινητο θα ειναι κλειστο κατα την διαρκεια αυτη,και θα πρεπει να κανεις τα κολπα ενεργοποιησης..
Τωρα πιο ειναι καλο,χρισημοποιω το Greenpoison στην 4.2.1,οποτε θα σου συνιστουσα Greenpoison και σε εσενα..
Δημοσίευση 26/04/2011 - 01:39
Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά δεν αγοράζουμε κλειδωμένο iPhone... Αν είναι να σκάτε 100δόλλαρα για χακεριές γιατί να μη δώσετε τη διαφορά στο ξεκλείδωτο; Και να πεις ότι δούλευε απροβλημάτιστα και χωρίς να βασίζεται σε περίεργες κλήσεις έκτακτης ανάγκης (όπως η turbosim κάποτε στα πρώτα iPhone) θα ήταν καλά τα πράγματα. Αλλά εδώ μπαίνεις στη διαδικασία να εξαρτάσαι από άλλους παράγοντες. Και δεν είναι για μια φορά, είναι για κάθε φορά που χάνεις το σήμα για οποιοδήποτε λόγο.
Επίσης κάπου ακούστηκε για ένα service σε ένα site που ξεκλειδώνουν iPhone από απόσταση με κάποιες άκρες που έχουν σε εταιρίες κινητής. Απλά τους στέλνεις το imei σου και το iPhone ξεκλειδώνει. Είναι ακριβούτσικο από όσο ξέρω (γύρω στα $170) αλλά είναι μόνιμη λύση.
Για όσους αναρωτιούνται, στην πραγματικότητα τα ξεκλείδωτα iPhone δεν έχουν διαφορά εσωτερική μεταξύ τους από τα κλειδωμένα. Αυτό που αλλάζει είναι το εάν θα πάρουν την έγκριση ξεκλειδώματος από την Apple κατά το activation μετά το restore. Εάν το imei είναι στην άσπρη λίστα της Apple η συσκευή ξεκλειδώνει. Αλλιώς δίνεται η εντολή να ξεκλειδώσει μόνο για συγκεκριμένα δίκτυα. Οι πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν στην Apple μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος ποια iPhone επιθυμούν να είναι ξεκλείδωτα. Πχ η vodafone hellas δηλώνει τα imei των δικών της συσκευών στην Apple και ζητάει ξεκλείδωμα. Εάν λοιπόν πάρει την κατάλληλη μίζα κάποιος με την κατάλληλη αρμοδιότητα σε κάποια εταιρία κινητής που εμπορεύεται iPhone μπορεί να ξεκλειδώσει ότι iPhone θέλετε. Δε ξέρω αν παίζει στην Ελλάδα αλλά ψάξτε το λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από: babylonx, 26/04/2011 - 01:41
Δημοσίευση 26/04/2011 - 04:09
Εχω ηδη ανοιξει dispute με paypal αλλα το προβλημα ειναι οτι το paypal ζηταει επισημο εγγραφο απο 3rd unbiased party που να πιστοποιει οτι οντως ειναι fake. (οχι defective απλα αλλα και fake (!)). Που να βρεις τετοιο πραγμα στην ελλαδα...
Λογικα πανε τα 60 ευρω που εδωσα και για τις 2 μαζι
Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 26/04/2011 - 04:14
Δημοσίευση 26/04/2011 - 05:34
Δημοσίευση 26/04/2011 - 09:17
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 26/04/2011 - 10:41
εγω παντως με 2 νεες που εφερα απο mydalle δεν μπορω να τις λειτουργησω με τιποτα. Καμια απο τις 2 δεν μου βγαζει το welcome message και οι 2 μου δινουν αμεσως μηνυμα Sim Failure και Invalid Sim πανω αριστερα. Περιεργο παντως (δεν παιρνω το no sim installed αλλα κατευθειαν το sim failure). Εκανα restore τιποτα. Ισως φταιει το τηλεφωνο μου. Εχω δοκιμασει τα παντα. Οι καρτες sim μου ειναι κομμενες τοςο που σχεδον εχει μεινει μονο το chip πλεον.(δουλευουν μονες τους κανονικα).
Εχω ηδη ανοιξει dispute με paypal αλλα το προβλημα ειναι οτι το paypal ζηταει επισημο εγγραφο απο 3rd unbiased party που να πιστοποιει οτι οντως ειναι fake. (οχι defective απλα αλλα και fake (!)). Που να βρεις τετοιο πραγμα στην ελλαδα...
Λογικα πανε τα 60 ευρω που εδωσα και για τις 2 μαζι
επιτελους και ενα παλικαρι που μιλαει σωστα
η mydalle ειναι οτι πιο γελειο κυκλοφορει
ετσι την πατησα και εγω με την πρωτη gevey sim
και το Paypal μου ζηταει τα ιδια
Δημοσίευση 26/04/2011 - 16:34
Έχεις κανει activate με jailbreak η με την κάρτα την original ? δύσκολο να μην δουλευυουν εμένα αποmydalle είναι οκ
με την at&t που ήρθε μαζι του απου US.
Δημοσίευση 26/04/2011 - 17:13
Δημοσίευση 26/04/2011 - 17:20
Αν θέλει καποιος καρτα gevey δίνω την δευτερη δικια μου. ειναι σφραγισμενη δεν εχει ανοιχτη. τιμη, οσο την αγορασα 20 ευρω.
Δημοσίευση 27/04/2011 - 11:53
Παιδια τι σας λέειαυτή?
Την πηρα πριν 2 μερες και περιμενω να ερθει. Το iPhone εχει 4.10,01.
Εχω μιλησει με τον πωλιτη και μου ειπε:
Την πηρα με 18Ευρω σε bid.ημουνα ο μονος που εκανε bid.
Ολα οκ δουλευει μια χαρα αν και μου τα εκανα μπαμιες μεχρι να το καταφερω...απλως υπομονη ηθελε που δεν την ειχα!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 21:39
επιτελους και ενα παλικαρι που μιλαει σωστα
η mydalle ειναι οτι πιο γελειο κυκλοφορει
ετσι την πατησα και εγω με την πρωτη gevey sim
και το Paypal μου ζηταει τα ιδια
και μενα το ιδιο!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες