Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
462 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   pestefler

pestefler

iPH newbie

• 87 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/04/2011 - 21:47

χρονια πολλα σε ολους!
μια ερωτηση παρακαλω μηπως ξερει καποιος
Οταν καποιος μου κανει αναπαντητη και παω να τον παρω πισω δεν μπορω γιατι ο αριθμος που με παιρνει βγαζει αυτοματο το +1 αντι για το +30.
Ξερει κανεις πως γινεται να μου εμφανιζει το +30 στις εισερχομενες ωστε να μπορω να παρω πισω τον αριθμο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

καποιος που να γνωριζει κατι περι αυτου???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   mmihalis

mmihalis

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 17:23

ρε παιδιά δε ξέρω αν εχει αναφερθεί ξανά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αλλά σε μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν το βρήκα κάπου...Λοιπόν, έβαλα την gevey sim κανονικά, δούλεψε, όλα οκ αλλα οι συνομιλητές μου στην άλλη άκρη της γραμμής παραπονιούνται πως δε με ακούν καλά, οπότε αναγκάζομε να τους βάζω σε ανοιχτή ακρόαση για να με ακούν.... Εχει τύχει και σε άλλους αυτό? Εχω 4.3.2 αν σας λέει κάτι αυτό.

#393   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/05/2011 - 23:23

Εκανα ενα μικρο (σορρυ το μικρο ειναι λιγο), εκανα ενα ΓΑΜΑΤΟ κολπο και πηρα τα λεφτα για τις 2 mydalle gevey sims απο το paypal πισω:) Καλη συνεχεια στο iphonehellas και στο φορουμ. bb

#394   georgefx

georgefx

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 12:50

Γεια σας παιδια μολις πηρα την gevey στα χερια μου και προσπαθω να την κανω να λειτουργηση αλλα τπτ.
O παροχεας μου ειναι vodafone το Iphone einai Ατ@τ απο αμερικη σε 4.2.1 με baseband 4.10.01 δεν παιρνω κανενα μηνυμα οταν το ανοιγω για να κανω accept οπως λενε οι οδηγιες ουτε εχω σημα μια μπαρα για να καλεσω 112 μου βγαζει search.. και να προσπαθησω δεν με αφηνει το μονο μηνυμα που περνω απο ολοι την διαδικασια ειναι με το airmode on/off no sim card installed... οταν βγαλω την καρτα μου λεει no sim οταν την βαζω συνεχιζει να λεει no sim μπορω να καλεσω 112 αλλα και παλι τπτ μετα....καμια ιδεα?

#395   tallphil2

tallphil2

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2011 - 10:08

Εγω εχω απορια η διαδικασια πρεπει να γινεται καθε φορα που χανεις σημα ή απλα οταν κανεις restart μονο?

#396   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:nikoskurt

Δημοσίευση 04/05/2011 - 11:55

Εγω εχω απορια η διαδικασια πρεπει να γινεται καθε φορα που χανεις σημα ή απλα οταν κανεις restart μονο?

φιλε το τεσταρα αυτο με το σημα που απλα χανετε .πηγα σε μερος που δεν υπαρχει σημα και οταν ξαναβρηκε
ολα καλα.ηρθε χωρις διαδικασια του 112. μονο με ρεσταρτ ειναι το προβλημα! εγω μετα απο ωρες που καταφερα και το
εκανα απο τοτε προσεχω να μην γινει ρεσταρτ παντως!
καλα ειναι οσοι εχετε την gevey πρωτα να φτιαξετε το μηλο οπως θελετε , με apps games κτλ(ειδικα οσοι εχετε JB)
και μετα μια και καλη να το ανοιξετε!ωστε να μην μπαινετε σε διαδικασιες! ξανα και ξανα! ειδικα σε οσους δυσκολευοντε στην ενεργοποιηση.(σαν εμενα :P)

#397   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 01:43

εχει κανεις να μου στειλει sim tray της gevey που να μην το χρειαζεται κατα προτιμηση αυτο χωρις το gevey logo (π.χ. απο καποια που δε του δουλευει)??? το χρειαζομαι οπωσδηποτε και θα ημουν πραγματικα υποχρεος.

Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 05/05/2011 - 01:47

#398   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 05/05/2011 - 02:51

το facetime δουλευει κανονικα με την gevey?

#399   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 05/05/2011 - 11:46

το facetime δουλευει κανονικα με την gevey?

σεμενα τεσταρισμενο ναι δουλευει ... με wifi φυσικα!

#400   theg0d

theg0d

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 21:26

τι εκανες κ δουλευει ρε φιλε το facetime γτ εμενα ουτε να το σκεφτει να δουλεψει..

#401   georgefx

georgefx

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 06/05/2011 - 21:52

παιδια δεν βγαζω ακρη με την gevey καταφερα και την δουλεψα με tim καρτα ,ολα κανονικα με τα μηνυματα ολα τελεια...βαζω καρτα vodafone cu οχι ομως ενεργοποιμενη ολα κανονικα μου βρισκει δικτυο welcome vodafone ... αλλαζω την καρτα μου απο micro σε κανονικη γιατι λεω η καρτα μου δεν θα ειναι συμβατη αλλα παλι τπτ δεν μου την βρισκει??????????????? τα νευρα μου........

#402   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:panaras23

Δημοσίευση 06/05/2011 - 23:22

Παιδιά με την 4.3.3 δουλεύει κανονικά?

#403   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:panaras23

Δημοσίευση 06/05/2011 - 23:41

Παιδιά τελικά απ' ότι λένε και στο site και στο twitter δουλεύει κανονικά και με 4.3.3 !

#404   nikoskurt

nikoskurt

iPH User

• 138 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 17:21

τι εκανες κ δουλευει ρε φιλε το facetime γτ εμενα ουτε να το σκεφτει να δουλεψει..

δεν εκανα κατι.ενεργοποιησα το facetime απλα και μετα απο κληση μεσω wifi σε φιλο μου δουλευε μια χαρα !

#405   leondas71

leondas71

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:17

Ειδη στο ebay πωλουντε αυτες η καρτες για ξεκλειδωμα του iphone 4, καθως κ στο επισημο site για το προιον www.applenberry.com

Ενδιαφερομαι για αγορα αλλα δεν εχω ουτε πιστωτικες ουτε paypal σκοπευει κανεις να παραγγηλει ? παρακαλω να με ενημερωση με πμ γιατι επειγομαι !!!

Πηγη ebay.com & www.applenberry.com

http://www.gsmcorner.gr/cart.php

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;