Καλα ρε φιλε μας δουλευεις?? Οπως δεν δουλευουν και τα jailbreak και το redsn0w και το celeste λογω ασχετοσυνης μερικων ετσι συμβαινει και με σενα.
Καταρχας το θεμα το εχεις ψαξει καθολου ή απλα αγοραζεις ενα προιον υπερμαζικης παραγωγης με κλειστα ματια και περιμενεις 100% να δουλεψει plug and play??
Δεν μας λες αν την αγορασες απο το mydalle με 50$ η με 30$. Οι 30αρηδες ειναι κλωνοι χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν δουλευουν.
Τι fake και παπαριες?? to mydalle ειναι επισημος distributor γιατι να πουλησει fake?
Με αλλη sim δοκιμασες ή δε θες να κοψεις κιαλλη και την εβγαλες κατευθειαν fake και αχρηστη??
Τα faq του DillADH τα διαβασες?? http://laforeta.blog...-gevey-faq.html
Q: I get "No SIM" after I put my SIM card in the phone with Gevey.
A: Assuming both your SIM and Gevey are working, the underside of your MicroSIM may be touching the chip on the SIM interposer and shorting it. Cut away some more to give enough clearance between the SIM and the chip.
TO UNLOCK αυτο ειναι HARDWARE λογικο να υπαρχουν και προβληματα και ασυμβατοτητες αλλα οταν 99/100 δουλευει μην τα βγαζουμε ολα σκαρτα επειδη εμεις δε ξερουμε πως.
ΚΑΛΑ θα κανει το paypal και να μη στα δωσει πισω, εμενα προσωπικα δεν με εχεις πεισει καθολου ποσο μαλλον αυτους. Και στο κατω κατω κινεζια αγορασες θα υπαρχουν και defects. Μιλα με mydalle να σου στειλουν αλλη, αλλα με αποδειξεις οχι "δε μου δουλεψε τελος θελω τα λεφτα μου πισω." ελεος οτι γραφετε εχει αντικτυπο σε ολους ψαξτε το και λιγο παραπανω πρωτα.
το υφος σου και την κακια σου δεν την αποδεχομαι
οποιος διαβαζει μπορει να καταλαβει
αλλα για να μπορεσεις να καταλαβεις προφανως πρεπει να τα πω αναλυτικα
εχω διαβασει τα παντα για αυτη την καρτα
το Mydalle αποδεδειγμενα δεν πουλαει την γνησια
το αποδεχομαστε αυτο
η applenberry δεν λεει οτι η fake δεν λειτουργει απλα
οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα με την υπερθερμανση
τωρα στο λευτουργικο κομματι
εχω 3 sim καρτες
την vodafone την εκανα Microsim στον γερμανο (και την εκοψα για να χωραει σωστα)
της cosmote ειναι μαμα Microsim Και την εκοψα επανω για μπορει να μπει σωστα
και της at&t που ειναι και αυτη μαμα Microsim
Οποια καρτα και να βαλω χωρις την fake gevey την αναγνωριζει και μου βγαζει μια μπαρα και μετα No service
οταν την τοποθετω μαζι με την fake gevey δεν γινεται τιποτα
1) δεν δειχνει το αρχικο μηνυμα που δειχνει και στο video για να κανω accept
2) δεν μου βγαζει την μια μπαρα στο σημα
3) μου βγαζει μετα το 112 το carrier που ειναι αχρηστο εκεινη την στιγμη
4) οση ωρα και να αφησω το airlplane mode δεν μου βγαζει το πολυποθητο μηνυμα (sim failure)
παντα μου λεει no sim installed
οποτε μπορει η δικια μου καρτα να ειναι fault απο το εργοστασιο
αρα αφου δεν μπορω να κανω την δουλεια μου , πρεπει να παρω τα λεφτα μου πισω
ασε το Paypal να το ξερω καλυτερα απο εσενα μετα απο 342 θετικα feedback στο ebay και verified στο paypal
με Maydalle μιλησα αλλα δεν εχω την διαθεση να πληρωσω παλι μεταφορικα
πηρα καινουργια και original απο ebay και περιμενω ..
μεινε με την κακια σου
οταν παρω τα λεφτα πισω την καρτα σου την χαριζω για να προσπαθεις εσυ που ξερεις τοοοοοοοοοσα πολλα
την gevey την εκανα preorder και πληρωσα 50 $
Assuming both your SIM and Gevey are working
σημαινει οτι πρεπει να δουλευουν και τα δυο
προφανως εμενα δουλευει μονον το ενα
στα forum ειναι πολυ ευκολο να βγαζουμε την κακια μας και τον υπεροπτισμο μας
Τελευταία επεξεργασία από: littlekid, 06/04/2011 - 18:09.