Αρχισε η διανομη της Gevey turbo sim unlock για Iphone 4
Δημοσίευση 10/04/2011 - 03:05
Σπυρο checkare αυτο. Δεν ξερω γιατι ειναι πιο ακριβο απο το voda UK.. Μαλλον του ζηταει περισσοτερα το βυσμα του
Ad
Δημοσίευση 10/04/2011 - 03:12
ελπιζω να μην πινει μπυρες παλι οπως την προηγουμενη κ μου πει δεν γινεται.
γιατι ακριβως του ειχα πει
orange fr
κ τα στοιχεια του κινιτου ολα.
μακαρι να καταλαβε λαθος ξερω γω?
κ της gevey τι θα τις κανω οταν ερθουν?
θα της βαλω
καλα ο τυπας με τα γιαλακια δεν παιζετε στο μονταζ
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 10/04/2011 - 03:12
Δημοσίευση 10/04/2011 - 03:32
E πουλατες στο forum. Σιγουρα καποιος θα θελει
Α και ενα tip! Για να δουλεψει το Unlock, πρεπει το κινητο να μην εχει γινει activated μεσω Jailbreak. Πρεπει να ειναι δηλαδη μετα απο restore. Αλλιως δεν θα σου αναγνωριζει την καρτα. Το επαθα με το δικο μου και της φιλης μου (ελληνικο της φιλης μου, απλα βαριομουνα να το κανω activate και λεω δε μαμ!#@ται, θα κανω JB και θα γινει μονο του..)
Δημοσίευση 10/04/2011 - 12:08
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!
E πουλατες στο forum. Σιγουρα καποιος θα θελει
Α και ενα tip! Για να δουλεψει το Unlock, πρεπει το κινητο να μην εχει γινει activated μεσω Jailbreak. Πρεπει να ειναι δηλαδη μετα απο restore. Αλλιως δεν θα σου αναγνωριζει την καρτα. Το επαθα με το δικο μου και της φιλης μου (ελληνικο της φιλης μου, απλα βαριομουνα να το κανω activate και λεω δε μαμ!#@ται, θα κανω JB και θα γινει μονο του..)
δεν το καταλαβα..
Δημοσίευση 10/04/2011 - 15:43
ειναι απ τις καλες του Mydalle
Δημοσίευση 11/04/2011 - 01:45
δεν το καταλαβα..
Να το γραψω λιγο πιο αναλυτικα.
Με το που τελειωσεις το restore του κινητου, σου βγαζει να κανεις activate την sim. Αν το κινητο σου ειναι locked, και δεν εχεις sim απο την εταιρια που ειναι κλειδωμενο το κινητο, ο μονος τροπος για να περασεις αυτο το βημα, και να το λειτουργεις το κινητο εστω ως iPod ειναι να το κανεις jailbreak. Το JB παρακαμπτει αυτο το βημα. Αλλα μετα, και να το ξεκλειδωσεις (με factory unlock) δεν θα σου δεχτει την καρτα. Ο,τι και να κανεις. Θα ξαναχρειαστει restore, sim activation και μετα ολα τα αλλα.
Οσο για την φιλη μου που εχει ελληνικο iPhone4, απλα για να τελειωνω γρηγορα εκανα το JB αμεσως μετα το restore. Δεν εκανα την διαδικασια για το SIM activation, (βγαζεις το κινητο απο το USB, βαζεις SIM, ξαναβαζεις το usb, και το iTunes σου λεει να κανεις slide) και για να δεχτει την sim ηθελε κ αυτο παλι restore..
Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος.
Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 11/04/2011 - 01:47
Δημοσίευση 11/04/2011 - 01:47
δεν ισχυει αυτο εμενα με activate apo jailbreak Ειναι κ δουλευω μια χαρα..Να το γραψω λιγο πιο αναλυτικα.
Με το που τελειωσεις το restore του κινητου σου βγαζει να κανεις activate την sim. Αν το κινητο σου ειναι locked, και δεν εχεις sim απο την εταιρια που ειναι κλειδωμενο το κινητο, ο μονος τροπος για να περασεις αυτο το βημα, και να το λειτουργεις το κινητο εστω ως iPod ειναι να το κανεις jailbreak. Το JB παρακαμπτει αυτο το βημα. Αλλα μετα, και να το ξεκλειδωσεις (με factory unlock) δεν θα σου δεχτει την καρτα. Ο,τι και να κανεις. Θα ξαναχρειαστει restore, sim activation και μετα ολα τα αλλα.
Οσο για την φιλη μου που εχει ελληνικο iPhone4, απλα για να τελειωνω γρηγορα εκανα το JB αμεσως μετα το restore. Δεν εκανα την διαδικασια για το SIM activation, (βγαζεις το κινητο απο το USB, βαζεις SIM, ξαναβαζεις το usb, και το iTunes σου λεει να κανεις slide) και για να δεχτει την sim ηθελε restore..
Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 10:30
Ξερει κανεις πως γινεται να βγαζει κατευθειαν το +30 οταν παιρνει καποιος??
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 13:42
Επίσης να προσθέσω πως σπουδάζω στο εξωτερικό και την όλη διαδικασία την κάνω με τη whats'up.
Και τελειώνοντας παρόλο που φυσικά και έχω το τηλέφωνο jailbreak όταν το ανοίγω μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα (το όποιο εμφανίζεται σε καινούρια τηλέφωνα): "αναμονή για ενεργοποίηση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρα."
Παιδιά τι μπορεί να φται και να μου κόβεται η διαδικασία εκεί που θα έπρεπε να βγάζει sim failure;
Έχει σημασία που μου εμφανίζει το μήνυμα ενεργοποησης;
Έχει σημασία που το δοκιμάζω στο εξωτερικό με what'up (έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή στο iPhone, και η what's up δουλεύει σε άλλο τηλέφωνο κανονικά!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 13:52
κ αο την αλλη προσπαθισε ξανα βλεποντας τα βιντεο
Δημοσίευση 11/04/2011 - 14:05
Παρέλαβα την gevey turbosim σήμερα. Δυστηχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω. Όταν ανοίγω το iPhone δεν μου εμφανίζει το μενού για να πατήσω το accept. Μου εμφανίζει το μενού με το accept μόνο όταν ανοίξω το κινητό σε flight mode και το κλείσω. Αλλά ακόμα και έτσι όταν περνώ τηλέφωνο το 112 το βάζω σε flight mode, το βγάζω Αλλά η διαδικασία σταματάει εκεί γιατί δεν μου βγάζει sim failure αλλά ψάχνει αρκετή ώρα για σήμα και στο τέλος δεν το βρίσκει. Να προσθέσω ότι έχω προσπαθήσει να αφήσω το 112 μέχρι να χτυπήσει και το flight mode το αφήνω για 45 δεύτερα.
Επίσης να προσθέσω πως σπουδάζω στο εξωτερικό και την όλη διαδικασία την κάνω με τη whats'up.
Και τελειώνοντας παρόλο που φυσικά και έχω το τηλέφωνο jailbreak όταν το ανοίγω μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα (το όποιο εμφανίζεται σε καινούρια τηλέφωνα): "αναμονή για ενεργοποίηση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρα."
Παιδιά τι μπορεί να φται και να μου κόβεται η διαδικασία εκεί που θα έπρεπε να βγάζει sim failure;
Έχει σημασία που μου εμφανίζει το μήνυμα ενεργοποησης;
Έχει σημασία που το δοκιμάζω στο εξωτερικό με what'up (έχω ενεργοποιημένη την περιαγωγή στο iPhone, και η what's up δουλεύει σε άλλο τηλέφωνο κανονικά!
σου εστειλα πμ
Δημοσίευση 11/04/2011 - 14:35
Την πηρα πριν 2 μερες και περιμενω να ερθει. Το iPhone εχει 4.10,01.
Εχω μιλησει με τον πωλιτη και μου ειπε:
HI, WE HAVE TESTED THIS ITEM,IT CAN UNLOCK ALL IPHONE4 VERSIION. PLEASE OPERATE YOU IPHONE4 STEP BY STEP READING THE MANUAL.
YES, IT IS genuine.
Την πηρα με 18Ευρω σε bid.ημουνα ο μονος που εκανε bid.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 14:53
Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους πέφτουν κατακόρυφα.
Υποψιάζομαι ότι το επόμενο Ultrasn0w είναι προ των πυλών και προσπαθούν να ξεφορτωθούν τις Gevey όσο-όσο.
Κύκλωμα είναι όλα...
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:09
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 15:10
την εχει δοκιμασει κανεις να δει αν δουλευει...
Κοιτα λιγο παραπανω να δεις τα σχολια...πολλοι ειμαστε που την εχουμε δοκιμαση κ δουλευει ..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες